Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj pierwszy raz piłam MAMA COFEE, jest bardzo dobra. Mam o smaku waniliowym. Ma normalny posmak kawy, nie to co INKA
A teraz mam kakao
Ciągnie mnie ostatnio do produktów mlecznych, na śniadanie musi być jakiś twarożek, kawa z mlekiem, później serek homogenizowany truskawkowy taki najzwyklejszy:), kakao i płatki z mlekiem co jakiś czas.
Kolejny raz mnie "olśniłyście"- nie mam torby do wózka :oWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 22:43
Penelope lubi tę wiadomość
-
Ja pamietam ze jak urodziłam Alexa to mialam w domu zwykle mleko Bebiko 1. Kompletnie to mleko nie podpasowało mojemu synowi- same klopoty....
I musiałam zmienic na mleko Bebilon Comfort- dla dzieci z problemami brzuszkowymi ... pamietam ile mnie to kasy kosztowalo wrrr....ale lepiej tak niz meczyc dzieciaczka ;p
A ja szczerze mowiac Megg kupiła bym wieksze pudelko bo taka mala saszetka jakos mnie nie przekonuje;)megg lubi tę wiadomość
-
Witam sie z wami z oddzialu Patologii ciąży z pokoju 235.
Ogolnie nie czułam ruchów od godziny 11 wiec dziwnie do swojego ginka ze to juz drugi taki dzień. On mówi ze natychmiast do szpitala. A wiec tak ktg trwalo 40 minut i pokazało dwa skurcze. Potem badanie usg dzieciątko żywe ale są przerwy w przepływie. Dostalam opiernicz czemu wczoraj nie przyjechałam jak juz wczoraj czułam ze cos jest nie tak. Z szyjka jest wszystko ok. Zostawili mnie na oddziale. Krew pobrana juz do badan. I o 24 przyjdzie pani sprawdzić tętno plodu a jutro o 6 rano znów 40 minut ktg.
I wg hit dnia. Konstancja przewrocila sie głową do góry!!! Wazy 1519g i wzrost 33 cm lekarz mowi ze okruszek z niejaa i dwóch lekarzy konsultowalo moje wyniki i NIE MAM CUKRZYCY CIAZOWEJ
byli w szoku ze z takimi wynikami jestem zakwalifikowana jako slodka mama
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 22:53
justta, Kasia_10.02 lubią tę wiadomość
-
Moj pierwszy synek 4430kg silami natury. To chlopiec- duzy ok ,mysle norma;)
Ale moja siostra urodziła coreczke z waga 4340kg tez siłami natury. Ja przypuszczam ze moja coreczka w brzuszku bedzie miala napewno cos ok 4kg;)
Duze dzieci u nas sie rodza;)
Cath- zdrowia i trzymajcie sie!cath lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cath, dobrze, że pojechałaś na IP! Jednak musimy słuchać siebie, tego co podpowiada nam intuicja! Konstancja zawsze jest aktywna, więc taki chwilowy brak ruchów mógł Cię zaniepokoić.
Teraz jesteś w dobrych rękach i na pewno wszystko będzie dobrze!
Informuj nas na bieżąco!
No i dobrze, że ta cukrzyca to była błędna diagnoza!cath lubi tę wiadomość
-
Cath wlasnie doczytalam, bardzo dobra reakcja teraz jestes w dobrych rekach i bedzie dobrze
mam nadzieje ze szybko Cie wypisza a te przerwy w przeplywie to chwilowa sprawa:) buziaki i trzymaj sie cieplo, daj tez znac nam tutaj jakie postepyb:)
cath lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tętno sprawdzone jest wszystko ok. Skurczy nie ma na razie. Idziemy spac. Jutro pobudka o 6 rano i ktg na bloku porodowym. Dobranoc życzymy wam :*
Wlasnie moje dziecię sie rozruszało ja jej dam straszyć tak matkę!Penelope, Sue, MistrzyniWKochamCieMisiu, Lara 82, kasia_1988, słoneczna 85, megg, ash, Bietka, dorocia2324, Januszkowa lubią tę wiadomość