Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja byłam na poczcie, bo w skrzynce awizo - chociaż cały dzień byłam w domu. Pani na poczcie powiedziała, że to większe paczki, więc listonosz nie nosi przy sobie
Liczyłam, że to może książki, ale nie - zabawki dla Jańci
Żyrafka z gryzakiem kauczukowym i przytulanka z metkami - śliczna, na żywo dużo ładniejsza niż na zdjęciu na allegro.Fedra, słoneczna 85, Atakasobiejedna, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
A ja mam takie pytanie odnośnie prasowania pracujecie po lewej po prawej czy obie strony ubranek?
No i zrobiłam jeden punkt z mojego planu a mianowicie zjadłam pomidorówkęi chyba drugi punkt tez zrealizuje czyli pójdę spać wcześnie a poprasuję jutro
Asiaaa no chłop jak się patrzy
LadyMK słodki zakup
Mnie osobiście już się odechciało kupowania czegokolwiek może dlatego ze już wszystko mam albo dlatego ze mnie się już nic nie chce
Gosiak, słoneczna 85, LadyMK, Januszkowa, Penelope lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Ja pralam na lewej stronie jak moje wszystkie ciuchy
Prasuje tez po lewej, na logikę to ta strona jest najbliżej skóry jak teraz myślę
AsiaSzw, przyszła moja mata z fisher price, jestem mega zadowolona, jest duża, materiał to poliester więc łatwy do czyszczenia i szybko wyschnie. Ma dwie warstwy, wydaje mi się ze dobrze izoluje od podłogi.AsiaSzw lubi tę wiadomość
-
słoneczna boooski śpiworek!! ale wesolutki
))
ja dziś zrobiłam ostatnie pranie i prasowanie, zatem łącznie 5h prasowania za mną maluszkowych ciuszków, śpiworków, becików i pieluszek)
są różne opinie odnośnie ilości pieluszek tetrowych, a wy ile macie?
ja mam na razie 5, bo tak mi polecono...ale myślę jeszcze 5dokupić, wydaje mi się tego nigdy za wiele.Fedra, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
ps pomimo luteiny znowu mi się zaczął delikatnie stawiać brzuszek podczas chodzenia
chyba muszę wrócić do magnezu 2x2Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
Słoneczna ale boski taki typowo Twój
Ja Nasze tez piorę na lewej ale to z lenistwa ponieważ bo wieszam na lewej na słońcu
A zawsze mi się wydawało ze to bez znaczenia po której stronie się prasuje bo przecież ciepło dochodzi do deski do prasowania, ale wiadomo ja jestem dziś głupiaGosiak, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
JA kupiłam 10 tertowych, 5 flanelowych i jeszcze 2 z jednej str flanela z drugiej ceratka
JA też zawszę prasuję po lewej bo czasami są takie materiały na których widać jak było prasowane na prawej. Mój mąż jeszcze tego nie rozumie ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 19:55
-
Rudasek wrote:Dziewczyny czy Wam też sie już zdarzaja uderzenia gorąca itd!
Kurde mnie dziś w nocy bylo tak gorąco ze myslałam ze z goła d*** bede spać....i teraz chlodno w mieszkaniu a ja sie poce jak kot...bleeeeeeeeee:(Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Dziś zrobiłam pierwsze pranie białych bodziaków,pieluszek i ręczników. To takie to dziwne uczucie wieszać takie maleństwa
Ostatecznie postanowiłam prać w płynie dla dzieci bo boję się alergii.
Wszystko przez to, że ostatnio prałam ręczniczki kolorowe ręcznie, żeby je wymoczyć z tej nowej chemii i żeby były bardziej chłonne. Dostałam takiego uczulenia na rękach, że masakra i teraz nie wiem w sumie po czym. Mieszanka zawierała mydło allepp i mydło do prania oraz trochę płynu do kąpieli dzieci Mixa Bebe. Nie mam pewności co mi zrobiło tą alergię ale jeżeli ja tak reaguję, to nie będę ryzykować z ciuszkami małego.
Swoją drogą ten płyn Mixa jest tak potwornie wysuszający, że masakra.
Dostałam go w tym kuferku reklamowym co dają ciężarnym, od razu po "przepięknym" składzie wiedziałam, ze Maxime nie będzie go używał. Postanowiłam zużyć go sama i nie sądziłam, że to taka bomba wysuszająca. Swędzi mnie po nim ciało niemiłosiernie, tylko bym się drapała. Obstawiam, że to on mi to uczulenie narobił bo spłukałam ręce a przedramiona widocznie kiepsko. Plaga pryszczyków.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 20:02