Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Januszkowa:D dobre masz uzależnienie:D
ok dokonuję zakupu na allegro: poduszka klin, materacyk do wózka, szczoteczka do włosów i prześcieradło frottepo odjęciu 20zł z kuponu wyszło niecałe 47zł
chyyyba okGosiak, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
LadyMK wrote:dziewczyny muszę kupić do wózka materacyk, bo ten co jest w wózku jest już stary i przechodzony, wygląda okropnie
kupowałyście może coś u tego sprzedawcy?
http://allegro.pl/materac-materacyk-wklad-wozka-bialy-100-bawelna-i4840669270.html
Lady ja go kupie:) teraz po wypłacie:) moj w wózku jest oki, ale wydaje mi sie ze czegos tam brakuje wiec dokładnie ten zamowie:) kiedys GO tu chyba wrzucałam, a moze na innym temacie:) ale wydaje mi sie oki
-
Fedra wrote:I nie wiem czemu ale pierwsze miejsce w tabelce doprowadza mnie do paniki...
Fedra lubi tę wiadomość
-
Angelique też nie dostałam tego na zabawki, ale to chyba dobrze, bo zabawek kupować nie mam zamiaru, ludność odwiedzająca pewnie coś przyniesie tzn poproszę o jakieś zawieszki najlepiej (bo dostaliśmy matę, ale bez zabawek)
Angélique89 lubi tę wiadomość
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
Januszkowa wrote:Bella wtedy się wyleczę z prania i prasowania
Dzisiaj podejmuję próbę zaśnięcia przed 24, zaczynam ją już teraz.
Dobranoc
Ja prac uwielbiam. Moge zrobic 7 wielkich stert jednego dnia i bede przeszczesliwa. Prasowania z kolei nienawidze. Odkad pamietam moja filozofia bylo, ze ubranie ma byc czyste i bez skaz (typu dziury i rozdarcia), ale niekoniecznie wygladzone ;-PJanuszkowa, Fedra lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Mąż wrócił po pracy i pierwsze co zrobił to złożył łóżeczko młodego
Jest super Atakasobiejedna:-) (no fakt troszeczkę te śrubki widać choć chyba się czepiam:-) jak będę w Castoramie to kupię takie maskujące plasticzki).
Dobrze, że mamy oddzielne pomieszczenie zamykane bo smrodzik konkretny więc stoi tam i się wietrzy. Gdyby nie to pomieszczenie to by trzeba było z domu wynieść bo bym nie dała rady spać w takim zapachu.
Ale jak popatrzyłam na nie dziś, że za 2 miesiące będzie tam taki mały ufoludek spał to aż mi się milej na sercu zrobiło, a przy okazji troszkę się wystraszyłam, że to już takie realne i zaczęłam się znowu bać aby nic nam się nie stało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 22:20
Atakasobiejedna, Sue, megg, LadyMK, Fedra lubią tę wiadomość
-
Fedra, jak przez noc Ci nie przejdzie to jedź rano na IP, u mnie takie parcie było zwiastunem niskiego łożyska napierajacego na szyjkę i w efekcie jej skracanie...
Fedra lubi tę wiadomość
-
Witam się w 33 tygodniu
do porodu zostało 56 dni, a do donoszonej ciąży 35dni.
Miłego dzionkaGosiak, Atakasobiejedna, bella84, megg, słoneczna 85, juska19, agaaa28, LadyMK, Januszkowa, justta, angelcia, Patrycja20, Sue, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Witamy
Wczoraj bylismy u dr Chojnickiego i niestety arytmia nie zanika. Daje jeszcze tydzień badz dwa i powinna zaniknąć. Jesli nie zaniknie to znaczy ze Konstancja bedzie ja miala po porodzie!! Ajno nic nie zrobię. Najwazniejsze ze budowa serduszka jest ok. Troszke jest powiekszona prawa strona serduszka ale mowi ze przy tej sposobności czesto jest to normalne. Mowi ze jesli chodzi o poród to mogę rodzic naturalnie ze żadnych przeciwskazań. Ale radzi rodzic w trójmieście. Ale gdybym niebzdarzyla to mówi bez dwóch zdań wybierać Wejherowo w żadnym wypadku nie Lębork. No zobaczymy z tym porodem jak to będzie jeszcze bo to jeszcze troche czasu mamy.
Przepraszam ze wczoraj od razu nie napisałam po wizycie ale bylam tak padnieta ze od razu jak przyjechałam poszłam spac. Jeszcze z M sie pokłóciłam tzn monolog walnęłam narzekając na jego prace i jego rodziców. Masakra.
Miłego dnia wam życzymy. Ja dzis na poprawę humoru idę do fryzjera i wracam do mojego brązu. Mysle nad rozjaśnionymi końcówkami, ale jak ale nakładania rudego jakos zniszczyło moje końce i troszkę sie boje. Zobaczymy co powie moja fryzjerka.