Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez się witam i żegnam, bo lecę na wizytę do rodzinnego. Dziś mój W. chce iść ze mną jak nigdy, chociaż tam tylko mierzenie brzucha, ciśnienia, waga i słuchanie serduszka. Ale skoro chce, to bardzo mnie to cieszy
Także miłego dnia!Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
jestem i ja!
Fedra i jak Twoj brzuch?
mi tez wczoraj jakos sie spinal wieczorem, i chyba maly kopal mi pecherz bo wstawalam co 5 minut.
szczerze to sie balam, ze bede wracac do szpitala.
wiec dzis leze i nie piore, powyjmowalam czesc bialych rzeczy i jeszcze reszte bialych naszykuje i bede prac po wizycie jak bedzie wszystko ok.
Maz mi nie pozwolil:)
ja sie troche boje i bede lezec zeby pozniej nie zalowac..
Snilo mi sie ze wstawilam ciuszki i wypralam w normalnym proszku ! i nie wlozylam Loveli:) i tak przezywalam:D
no i snilo mi sie ze kupilam laktator z ta pompka niebiska i nie pompowala!
chyba kupie avent:D
-
Cath kciuki zaciśnięte, aby Konstancjowa arytmia sobie poszła!
Widzę, że na nas wszystkie pozytywnie działa wizyta u fryzjeraJa zaplanowałam dziś albo jutro wizytę dość radykalną
Chwilkę posiedzę i lecę się szykować do SR, kurde jakoś mi się dziś wyjątkowo nie chce tam jechaćNiby słoneczko na dworze, a ja najchętniej siedziałabym na kanapie pod kocem z herbatką.
Pola
Hania -
Witam was i ja
kurcze czytam was codziennie i ciesze sie ze wyszlyscie juz ze szpitala i jest dobrze lezcie i odpoczywajcie kobietki
U mnie jest drugi tydzien szpital w domku najpierw dwojka dzieci chora corcia niby wyzdrowiala a od poniedzialku znowu po 39 stopni temperature mabylam u lekarza ale mowi ze poki co dawaj syropki te co mam w domu i tyle bo nic nie slychac rzadnych zmian:/ Moj maz w poniedzialek mial gastroskopie i wyszla nie za ciekawie wiec tez dodatkowy stres mam nadzieje ze po lekach bedzie juz dobrze
Ja sie czuje coraz gorzej plecy daja mi sie tak we znaki ze szok ,ale chyba nie ma co sie dziwic jak jestem od 7 do 22 na nogach to jak by mialo nie bolec
Jutro mam wizyte zobaczymy co dalej bedzie z ta cukrzyca niby gp powiedzial ze jest lepiej niz bylo z moim cukrem wiec jestem spokojniejsza ale wiadomo wszystko zalezy od lekarza 29 grudnia mam kolejne usg ciekawe ile moj maluszek bedzie wazyl i czy wszystko bedzie dobrze ,czy nadal jest Adasiem i bede mogla zaczac kupowac ciuszki niebieskiezamowilam sobie zestawik kocyk podusie i przytulanke minkey
kobietka u nas szyje az sie nie moge doczekac jak odbiore
Zycze milego dnia kobietki
megg, kasia_1988, Fedra lubią tę wiadomość
-
tak Gosiak, tylko zobacz:
http://allegro.pl/avent-laktator-natural-butelka-125-kosmetyczka-i4849265795.html
znalazalm tu tylko bez tej kosmetyczki ( ma dokupienia osobno za 7 zl)
bralam juz rzeczy od tego sprzedawcy wiec polecam, i jak cos to tu zamowie bo duzo taniej,
a Ty co myslisz?
LadyMK lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:tak Gosiak, tylko zobacz:
http://allegro.pl/avent-laktator-natural-butelka-125-kosmetyczka-i4849265795.html
znalazalm tu tylko bez tej kosmetyczki ( ma dokupienia osobno za 7 zl)
bralam juz rzeczy od tego sprzedawcy wiec polecam, i jak cos to tu zamowie bo duzo taniej,
a Ty co myslisz?
Tak, myślę, że ten laktator też kupię - wygląda sensownie.słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
ma tez ten krem do brodawek avent za 9,9 wiec jakby nie bylo to i tak taniej niz u innych.
myslalam jeszcze nad Tommym ale mam butelke juz TT i moze warto miec tez inna w razie czego.
ja chyba dzis zamowie bo mam jeszcze jeden kupon za 20 zl- klin tez u niego kupie.
a pewnie od 12 bedzie nowy kupon.
Gosiak lubi tę wiadomość
-
co do oleju!
wlasnie nsmarowalam wlosy i skore glowy:) podobno efekty widac niemal od razu:)
i powiem Ci jeszcze ze moj maz mial taka plamke na twarzy z boku, wygaldalo to dla mnie jak taki grzybek od kota- microsporum canis i kazalam smarowac mu mascia ale nie znikalo i wyczytalam ze olej dziala przeciwgrzybiczo.
posmarowalam mu ( nie chcial) no i wczoraj sprawdzam a tego nie widac!
mowie Kurcze !!!!!!! nie widac nic!!!!!
a on : Wiem ale nie chcialem Ci mowic, ze dziala:D i znowu posmarowal:)
teraz bedziemy smarowac wlosy:DGosiak, LadyMK, agaaa28, Sue, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam sie i zegnam
a ja lece do przedszkola, pozniej mam doktorka Papa....musze spradzić co u mojego Wiercipietka, Dziewczyny jestem tak obita od srdoka ze ciezko mi siedzieć, lezeć, chodzić...normalnie mam zakwasy w brzuchu, jakbym na siłke chodziła, tak mnie kopie ten moj Mały,,,ciekawe ile wazy!
Pozniej zakupy i pakowanie paczek do wysłania a wieczorem szkoła rodzenia..wiec dziś aktywny dzienmegg, Januszkowa, Fedra, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
Jejkuuu miałam przerwę w spaniu od 3:40 do 5:40!
Byłam...najzupełniej w świecie wyspana:) więc wzięłam sobie stetoskop i zaczęłam podsłuchiwać małego...ale co z tego jak synuś od razu zaczął kopać tam gdzie przyłożyłam.
Oj ma charakterek
słoneczna 85 wrote:A to trzeba materacyk do wozka? Kurcze myslalam ze jajus kocyk sie kladzie czy cos.
Fedra wez sobie tez magnez i nie glaszcz brzuchaMalutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
słoneczna 85 wrote:co do oleju!
wlasnie nsmarowalam wlosy i skore glowy:) podobno efekty widac niemal od razu:)
i powiem Ci jeszcze ze moj maz mial taka plamke na twarzy z boku, wygaldalo to dla mnie jak taki grzybek od kota- microsporum canis i kazalam smarowac mu mascia ale nie znikalo i wyczytalam ze olej dziala przeciwgrzybiczo.
posmarowalam mu ( nie chcial) no i wczoraj sprawdzam a tego nie widac!
mowie Kurcze !!!!!!! nie widac nic!!!!!
a on : Wiem ale nie chcialem Ci mowic, ze dziala:D i znowu posmarowal:)
teraz bedziemy smarowac wlosy:D
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Gosiak zastanaw3iam sie czy u psow i kotow by tez tak dzialalo?
moze opatentuje sobie jakas masc:D i bede najlepszym doktorkiem;)
ha:D
Edit:
10. Dla psów i kotów – posmaruj „poduszki” w łapkach swoich zwierząt olejem kokosowym, a zapobiegniesz pękaniu ich delikatnej skóry. W przypadku kotów, dzięki temu, że często wylizują swoje „paputki”ich sierść zacznie ładniej błyszczeć, a zbierające się w żołądku kule włosowe będą szybciej usuwane.
Dawany systematycznie do jedzenia domowym zwierzakom zapobiega zapaleniom stawów, problemom z więzadłami, problemom z trawieniem, problemem z nadwagą i wypróżnianiem się (koty, psy i śwniki morskie bardzo chętnie jedzą zarówno rafinowany jaki i nierafinowany tłuszcz kokosowy).
Poprawia psi oddech.
Jest dobrym specyfikiem do wypędzenia wszy ze zwierzątka.
Można z jego dodatkiem zrobić sprej ochronny na pchły i kleszcze (np. taki).
Pomaga wyleczyć zmiany skórne, rany, łupież, ślady po ugryzieniach i ukąszeniach.
Działa odkażająco i zmniejsza ryzyko zakażenia.
Smarowane od czasu do czasu zwierzątko ma zdrowszą i błyszczącą - zdrową sierść.
Pomaga w wyczyszczeniu zaschniętej kupy na sierści i przy wyczesywaniu kłaków.
Można stosować jako balsam do wymion/sutek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 09:55
słoneczna 85 lubi tę wiadomość