Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBella Młode podobno mogą teraz przybierać po 200g na tydzień.
Sue ciąza to nie choroba, po co pchałaś się do tej kolejki? Haha
żart oczywiście! Ja ostatnio w Ikei stanęłam w tej kasie i co? Po pierwsze nikt mi nie ustąpił, po drugie wyraźnie jest tam napisane, że NALEŻY PODEJŚĆ DO KASJERA I POINFORMOWAĆ i co? Dowiedziałam się, że po mnie nie widać abym była w ciązy, ani na przeciążoną!
CHAMY!!!
-
nick nieaktualnyostatnio tezjak byłam w ikei i czekałam żeby odebrac fakturę - wszytskie fotele zajęte. Ludzie sie na mnie gapili i nikt nie ustapił miejsca. A po mnie naprawde widać, że jestem w ciazy. Po prostu chamstwo.... A ja juz ledwo stała tak mi brzuch ciazył..... beznadzieja
-
nick nieaktualny
-
No ja bym nie ustala - jak długo stoję, to od razu kręci mi się w głowie i jest mi słabo. Ale co najzabawniejsze, kolejka do kasy pierwszeństwa była najdłuższa!
Nigdy nie korzystam z przywilejów, ale teraz to było przegiecie!
W strasznie schamialym społeczeństwie żyjemy!
-
Każdy w kolejce udaje, że nie widzi. Też mnie to wkurza strasznie. Mnie do tej pory przepuściła tylko kasjerka z H&M, pani w okienku w ZUSie i jeden młody pan w kolejce w sklepie (a miał tylko 1 rzecz, a ja pół wózka więc mu podziękowałam i wpuściłam przed siebie
) A cała reszta spojrzy na brzuch i odwraca wzrok. Dramat. Ja normalnie w ciąży nie będąc wpuszczam kobiety w ciąży, z maleńkimi dziećmi.
Ale teraz takie czasy że każdemu się spieszy i każdy ma wytłumaczenie dla siebie czy innych dlaczego on też ma swoje przywileje
-
Sue wrote:No ja bym nie ustala - jak długo stoję, to od razu kręci mi się w głowie i jest mi słabo. Ale co najzabawniejsze, kolejka do kasy pierwszeństwa była najdłuższa!
Nigdy nie korzystam z przywilejów, ale teraz to było przegiecie!
W strasznie schamialym społeczeństwie żyjemy!
to prawda, ja dzisiaj "na kucaka" stałam 30min. w kolejce na pocztę, nawet nikt nie zaproponował aby przepuścić!!
ostatnio za to kobitka mnie przepuściła- po raz pierwszy- i jeszcze przepraszała że nie zauważyła, kochana...
Sue lubi tę wiadomość
-
Ja ostatnio byłam w oddziale banku, duszno, pełno ludzi w malutkim pomieszczeniu, na fotelach porozkladane za przeproszeniem "kwoki", które chamowato patrzyły na brzuch, ale żadna dupska nie ruszyła by ustąpić!! Zauważyła mnie Pani obsługująca, zaprosiła do siebie a im kopary poopadaly!!
Sue lubi tę wiadomość

-
mała mi na początku ciąży usłyszałam od baby : a co,może w ciąży jeszcze Pani jest? i taki wredny śmiech! suka i tak weszłam przed bo mnie młoda dziewczyna puściła..
teraz juz litości dla takich nie mam o nie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 20:40
Sue lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:to prawda, ja dzisiaj "na kucaka" stałam 30min. w kolejce na pocztę, nawet nikt nie zaproponował aby przepuścić!!
ostatnio za to kobitka mnie przepuściła- po raz pierwszy- i jeszcze przepraszała że nie zauważyła, kochana...
To już szczyt wszystkiego żebyś musiała na kuckach czekać, a te pindy z poczty nie widziały Cię?

-
dziewczyny,ale macie takie prawo. Stajecie pod drzwiami a jak ktoś się czepia, pokazujecie brzuch i tyle (ostatnio tak miałam z dziadkiem jakimś).
To są starsi ludzie,ale oni tam są dla rozrywki, codziennie tam z nudów mogą siedzieć a my jednak nie mamy sił np.być na czczo...
Asiaa a gdzie tam widziały...wszyscy odwracali głowę... a na kucaka często stoję (bazar, market) bo niestety często słabnę i serce mi zaczyna wariować ;/ -
nick nieaktualnyJa już mam wylane na tych wrednych ludzi, postanowiłam, że też będę wredna na swój sposób i za każdym razem będąc w sklepie i stojąc w kolejce mówię do Mamy (bo zazwyczaj z nią chodze, sporadycznie sama na większe zakupy w swoim stanie): Popatrz, nawet umierającemu by miejsca nie ustąpili. Ewentualnie mówię w zgryźliwy sposób, że przecież ciąża to nie choroba, wyjscie do kosciola tym bardziej. Wiec niech sie STARUCHY nie domagają przepuszczenia, ustąpienia i Bóg wie czego jeszcze... Bo u mnie na poczcie taka kultura, że nawet jak sie przeprosi to się nie nastąpią żeby wziąć druczek na paczkę, bo od razu mają wizję, że chce im się w kolejke wepchać..

ludzie są żałośni!!