Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
mam pytanie do was:)
pijecie kawe?
bo ja zawsze pilam jedna jak wstaje- taka rozpuszczalna z mlekiem i po pooludniu
mam niskie cisnienie- nie pije - nie zyje!
i nie wiem, chyba rano bede pic mala z jednej lyzeczki , to chyba nie zaszkodzi.megg lubi tę wiadomość
-
mandragora ja właśnie robię taki mały research po ginekologach i u mnie w mieście praktycznie cena wizyty to standardowo 80-100zł więc zależy mi na dobrym specjaliście. Chyba wybiorę tego w mieście gdzie chodziła znajoma i teraz M. koleżanka z prac chodzi do niego. Zastanawiam się też nad gin- endorynolog i onkolog. On od razu na wizycie USG tarczycy mi robił, USG piersi, super specjalista bierze 100zł,dojazd to 25km w jedną str. i tylko w sb przyjmuje w tym mieście bo przyjeżdża z Białegostoku i kolejka do niego niemiłosiernie długa.... masz na 15 a jak wejdziesz po 16 to cud. Ale wiecie jak jest poważniejszy przypadek, to nie raz kobieta po 3 razy do niego wchodzi.
mandragora lubi tę wiadomość
-
Asiaa1201 -23 lata - tp
mandragora- 34 lata- Białystok - tp 07.02.2015
Katiś- 26 lat-tp
Bieta- 26 lat- tp. 03.02.2015
Cath- 21 lat- tp 02.02.2015
ako99- 40 lat- tp 09.02.2015
sara_nar- 25 lat- Suwałki- tp
słoneczna 85- 29 lat- Warszawa- tp
dora8201 - 32 lata - tp
truskawkax25 - 21 lat- Bielsko- Biała- tp
Aagnieszkaa- 35 lat- tp 05.02.2015
Asia83- 31 lat - Łódź- tp 5. 02. 2015Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 10:41
ako99, sara_nar, truskawkax25, Fedra lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:mam pytanie do was:)
pijecie kawe?
bo ja zawsze pilam jedna jak wstaje- taka rozpuszczalna z mlekiem i po pooludniu
mam niskie cisnienie- nie pije - nie zyje!
i nie wiem, chyba rano bede pic mala z jednej lyzeczki , to chyba nie zaszkodzi.
Poproszę o dopisanie do listy -
dora8201 - 32 lata - tp. potwierdzony będzie w poniedziałek
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
nick nieaktualny
-
dziewczyny, albo mnie nie chcecie albo nie zauwazyłyście moje wczorajszego posta...mam nadzieje ze to drugie
jeszcze raz się z Wami witam, i z przyjemnością dopiszę się do listy.
mam 35 lat, i dziś pierwszą wizytę u ginka, więc nie znam mojej oficjalnej daty porodu. Według bell to 5 luty 2015
mandragora, Fedra lubią tę wiadomość
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
angelcia wrote:dziewczyny, czy na 1sza wizyte mogę isc państwowo czy lemiej od razu prywatnie?
Aagnieszkaa wrote:dziewczyny, albo mnie nie chcecie albo nie zauwazyłyście moje wczorajszego posta...mam nadzieje ze to drugie
jeszcze raz się z Wami witam, i z przyjemnością dopiszę się do listy.
mam 35 lat, i dziś pierwszą wizytę u ginka, więc nie znam mojej oficjalnej daty porodu. Według bell to 5 luty 2015
taki tu ruch, że ciężko zakodować wszystko myślę, że jak już zbierze się w miarę stała ekipa to wtedy będzie dużo lepiej nie ma się co denerwować
angelcia wrote:dziewczyny, czy na 1sza wizyte mogę isc państwowo czy lemiej od razu prywatnie?
mandragora Białystok to praktycznie mój drugi dom mam tam rodzinę odkąd zachorowałam a cukrzycę, to dość często tam jestem. Jestem z Suwałk więc do Białego mam ok 120 km, ale 1,5h i jestem Hehe jakbyś miała namiar na tani sklep z wózkami i akcesoriami dla dzieci, to chętnie się wybiorę z M. na zakupy do Białego. Oczywiście jeszcze nie teraz, ale może prędzej niż później. A nie wiecie czy zimą ceny wózków spadają, tak jak ceny rowerówWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 10:27
-
nick nieaktualnysara_nar wrote:A nie wiecie czy zimą ceny wózków spadają, tak jak ceny rowerów
Wydaje mi się, że ceny będą takie same.. Przecież dzieci rodzą się cały rok, niezależnie od pogody.
Ewentualnie mogą być tańsze modele z kolekcji wiosna/lato (jeżeli firma takową posiada) lub zeszłoroczny model, którego firma chce się pozbyć z magazynu.
To moje rozumowanie, nie wiem czy tak faktycznie jest.
Masz już jakąś firmę upatrzoną?
Ja bardzo chciałabym wózek z większą gondolą (długość chyba 84cm) takie gondolki mają niektóre X-landery - wiem, bo koleżanka ma i sobie chwali, aczkolwiek koszt tego wozka to ok 3000zł w pełnym wyposażeniu.sara_nar lubi tę wiadomość
-
sara_nar wrote:mandragora Białystok to praktycznie mój drugi dom mam tam rodzinę odkąd zachorowałam a cukrzycę, to dość często tam jestem. Jestem z Suwałk więc do Białego mam ok 120 km, ale 1,5h i jestem Hehe jakbyś miała namiar na tani sklep z wózkami i akcesoriami dla dzieci, to chętnie się wybiorę z M. na zakupy do Białego. Oczywiście jeszcze nie teraz, ale może prędzej niż później. A nie wiecie czy zimą ceny wózków spadają, tak jak ceny rowerów
-
a jest ktos z Warszawy?
ja sie zatsanawiam- prywatnie cena gina 140- 150 zl a usg zwykle 100 zl lub wiecej,
wiec jak sie idzie na wizyte ciazowa to sie placi osobno i to i to ?
( bo tak placilam ostatnio ale robilam usg narzadow rodnych)
czyli pwoiedzmy 250 zl?
czy jak to jest?
czy sama wizyta za 140-150 zl a usg juz jest w tym?
jak jest u was..