Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
asia888 wrote:Pia a co na tej pilce robic mozna? jakies cwiczenia specjalne czy poskakac pokrecic koleczka?
Asia na opakowaniu mojej piłki były różne ćwiczenia na kręgosłup. Ale mnie już samo siedzenie i utrzymanie równowagi wystarczaasia888 lubi tę wiadomość
-
fajnie, że macie piłki, kurcze mogłam się zaopatrzyć! no nic.. teraz to ważne, żebym na porodówce chętniej na piłce skakała niż na łóżku leżała. Mózg muszę tak zaprogramować, żeby pamiętał o ćwiczeniach na piłce podczas skurczy
brzuszek mnie ćmić zaczyna i jakaś śpiąca się robię...Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
ale by było, Gosiak zajada pizzę...a tam coś cieknie hihihi
pewnie na spokojnie zje do końca i powie do męża: "no dobra, najedzona, zadowolona, to jedziemy rodzić"przedszkolanka:), Gosiak, słoneczna 85, Sue, Lara 82, Fedra, asia888 lubią tę wiadomość
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
LadyMK wrote:ale by było, Gosiak zajada pizzę...a tam coś cieknie hihihi
pewnie na spokojnie zje do końca i powie do męża: "no dobra, najedzona, zadowolona, to jedziemy rodzić"
mp a czopek lub lewatywa?)
ja kupilam czopki i lewatywke:))
w razie czego:DGosiak lubi tę wiadomość
-
dzis chyba jakies zle cisnienie jest bo mi jakos słabo
ja dzis na obiad kebab bo dlugo pewnie juz go nie zjem
na polsat cafe "Porody"
jakos tak mi dziwnie ze jutro szpital... ciesze sie ale jakos mam tez mieszane uczucia, czy to normalne ze boje sie czy z małym wszytko ok? -
8. lutego o 21:15 na swiat przyszla Luna Faustyna. It's a girl!!
) SN. 3220 g i 49,5 cm. Porod byl dosc koszmarny dla mnie, ale malutka jest tak piekna, ze zaraz o tym zapomne! Jest grzeczna i cudowna. Jeszcze do mnie do konca nie dotarlo, ze jest nasza.
Gosiak, marcela29, AsiaSzw, słoneczna 85, megg, derii84, dorocia2324, Sue, Angélique89, na_cik, Lara 82, mala_mi1982, LadyDi, Boroniówka, angelstw, Bietka, Stokrota :), ash, Aagnieszkaa, Patrycja20, kasia_1988, Januszkowa, Fedra, laureczka25, Eklerka, Krokodylica, LadyMK, asia888, Penelope, MoniaP lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Laurka gratuluje!!! Fajnie ze mialas porod przed terminem, bo Ty z nas chyba mialas najgorzej- praca do ostatnich dni z dolegliwosciami ciazowymi- masakra. Odpoczywaj i duzo radosci z malej"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017