X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bietka, wysłałam przepis ;)

Bietka lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Bietka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak wrote:
    Bietka, wysłałam przepis ;)

Dziękuję :-)

c7hyim7.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie tez wlasnie polozylam. Za godzinke sie pewnie maly obudzi do jedzenia ale to chociaz chwilke kimne.

Gosiak co za przepis??

Dobranoc wszystkim.

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • ash Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie musiałam wybudzic małego na karmienie. Dopiero zmiana pieluchy go obudziła. Będziemy sie karmić, oby spał tak ładnie w nocy jak teraz wieczorem.

Dobrej nocy lutoweczki

ug3715nmrb0zdbvc.png

• bella84 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 02:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chyba rozpiescilam z mezem corcie:( budzi sie po 2 h od polozenia do lozeczka intylko jesc i tulic i tulic i na klacie spac... Lozeczko be... Polozylam ja spac o 23.40 i o 1,45 obudzila sie znowu : i ryk dalam cyca i po 3 min kima.. Piolozylam do lozeczka i ryk.. Znowu na rece cyc i po 10 min kimaa...:(

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • LadyDi Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 03:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella, a sprobuj ja zawinąć w kocyk i karmić, a potem w tym kocyku ja odloz. Moja da się tak oszukać czasami, bo zauwazylam, ze budzi się jak ja kladę do chlodnego lozeczka.

A u mnie jest taki problem, ze mala za nic w świecie nie chce smoczka, ale nawet takiego od butelki. Juz mamy tego wszystkiego milion. Nie mogę jej zostawić z ojcem, bo jej nie nakarmi. Juz raz byla tak glodna, darla się jak nie wiem, to ja przytulalam do ciala, szukala piersi to jej butle z mlekiem a ona nie! Nawet jak posmakuje, ze to mleko to nie chce i koniec.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 03:06

l22nvcqg92okt7oh.png
    zrz63e5eewkz1txu.png
    cd9bvfxmaqytvn8o.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 04:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej;)

U nas smoczek też be,cyc najlepszy :p
    Dzisiaj podmienili mi dziecko! Spała do 23,teraz do 3.30! :o nie wstawała co godzine! I w dzień tylko lulu 2.5h na spacerku:) oby już tak zostało!

I u nas też jak chce odłożyć to marudzi,teraz w rożku ją biore i odkładam i jest łatwiej :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jej jaka tu cisza? Chyba niezłą noc była i wszystkie mamuski spały

Penelope lubi tę wiadomość

relge6yd3cl8y0me.png
  • mala_mi1982 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara 82 wrote:
    O jej jaka tu cisza? Chyba niezłą noc była i wszystkie mamuski spały

I niezły poranek - ciągle śpią :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 07:52

Lara 82, Bietka lubią tę wiadomość

• asia888 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie noc taka sobie i jeszcze termometr u malego pomazuje bardzo niska temp.... czekam godzine i mierze znow, dziwne bo maly zachowuje sie normalnie...

u nas tez smoczek jest be

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 08:28

fJJwp2.png
    8zQPp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie karmie Nelke :) Noc prawie cala przespana. Bylo jedno karmienie o 4.
    Za oknem wiosna wiec dzisiaj bedzie dlugi spacerek, moze nawet dwa :)
    Jak tam kobitki na dzien kobiet? Ja nic nie dostane bo nie ma mojego :(

• AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suri jaka masz butelke? Mnie krew zalewa bo moj maly tak lapczywie je ze krztusi sie i lyka ogrom powietrza. Mam juz wszystkie mozliwe butelki chyba. Ta MAM jest super ale tez da sie z niej lapczywie jesc. Jestem zalamana :(

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • Bietka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam u mnie była świetna noc :) karmienie o 21:30, 3:30, ok 6 i teraz. W między czasie syn spał jak aniołek. Teraz już wstajemy na sniadanko :)

U nad też pięknie słońce święci, ale chmur też sporo widzę :-/

AsiaSzw to przepis na to ciasto kokosowe :)

c7hyim7.png
  • bella84 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze LadyDi chyba sprobuje ja owinac... Moj maz faktycznie tak robil jak ja usypial ze ciasno owijal i potrafila nawet 3.5 h przeslac.. On to juz mial super metody na nia a ja musze je sobie wypracowac bo przez ta cala walke. O laktacje to w sumie ja ja tylko dostawialam do cyca non stop.. Placz to cyc itd ze w sumie nic poza tym nie wypracowalam a on jak jednak wyszlam na 3 h musial sobie bez tego cyca radzic i jak widac radzil sobie. Lepiej niz ja :/

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • derii84 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,my nie śpimy od 1.5god, najpierw cyc, później toaleta poranna, chwila zabawy i znowu cyc :-)w nocy pobudka co 3h także wysypiamy się
    wczoraj byli znajomi no i pękło troszkę %,patrząc na moich gości stwierdzam, że to będzie dla nich ciężki dzień :-P

Dwa cuda: Tymus i Olafek ♥♥♥

p19uskjok4jap6fv.png
  • Stokrota :) Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas choróbsko :( Tylko Michalina się jeszcze trzyma ale boję się , że to tylko kwestia czasu. W tym tyg miałysmy iść na szczepienie ale raczej odsunę je w czasie. Jakies sprawdzone sposoby na przeziębienie przy kp ?

1usajw4zbiudzgxg.png
  • megg Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Nas wczoraj dzień idealny to noc juz nie bardzo. Wyspal sie w dzień i w nocy od 2 co godz cyc. Do Teraz. Padam

O Której Chodźcie Na SpacerKi?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 09:16

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaSzw Mamy z Lovi i dr.Brownsa antykolkowe i jeszcze normalne szklane tez dr.Browns i z NUK-a .
    Sporo tego ale uzywamy glownie z Brownsa. Jakos fak najbardziej mi podchodzi z wszystkich.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do nas goscie na 10 sie zwalili. No masakra. Dzisiaj rano zadzwonili ze wpadna na chwilke.
    Fajnie fajnie. W domu taki syf ze ich cofnie jak otworza gdzies drzwi :P
    Ja bym sie nigdy do kogos nie wpraszala jeszcze z malym dzieckiem godzine przed przyjsiem :O

• Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My spacerujemy w okolicach południa, przed lub po obiedzie :) Chociaż na razie spacerujemy tylko z mężem, czyli w weekendy. Pozostałe dni werandowanie. A to dlatego, że ja się sama boję wychodzić jeszcze. W domu mnie czasem zawroty głowy biorą i robi mi się słabo, a na spacerze przynajmniej o męża się opieram jak mi słabo.

U nas noc hmm od 22.00 do 2.30 cudowna :D Potem do 8 tylko na rękach :)
    Teraz śpi :) Czyli powtarza się schemat poprzedniej nocy i dnia! Jak na razie.

Zjedliśmy z mężem śniadanie razem <3 Jak mi tego brakowało :)

relg9vvjrtqik460.png

‹‹ 2533 2534 2535 2536 2537 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ