Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bietka, wysłałam przepis ;)

Bietka lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Bietka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak wrote:
    Bietka, wysłałam przepis ;)

Dziękuję :-)

c7hyim7.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie tez wlasnie polozylam. Za godzinke sie pewnie maly obudzi do jedzenia ale to chociaz chwilke kimne.

Gosiak co za przepis??

Dobranoc wszystkim.

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • ash Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie musiałam wybudzic małego na karmienie. Dopiero zmiana pieluchy go obudziła. Będziemy sie karmić, oby spał tak ładnie w nocy jak teraz wieczorem.

Dobrej nocy lutoweczki

ug3715nmrb0zdbvc.png

• bella84 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 02:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chyba rozpiescilam z mezem corcie:( budzi sie po 2 h od polozenia do lozeczka intylko jesc i tulic i tulic i na klacie spac... Lozeczko be... Polozylam ja spac o 23.40 i o 1,45 obudzila sie znowu : i ryk dalam cyca i po 3 min kima.. Piolozylam do lozeczka i ryk.. Znowu na rece cyc i po 10 min kimaa...:(

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • LadyDi Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 03:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella, a sprobuj ja zawinąć w kocyk i karmić, a potem w tym kocyku ja odloz. Moja da się tak oszukać czasami, bo zauwazylam, ze budzi się jak ja kladę do chlodnego lozeczka.

A u mnie jest taki problem, ze mala za nic w świecie nie chce smoczka, ale nawet takiego od butelki. Juz mamy tego wszystkiego milion. Nie mogę jej zostawić z ojcem, bo jej nie nakarmi. Juz raz byla tak glodna, darla się jak nie wiem, to ja przytulalam do ciala, szukala piersi to jej butle z mlekiem a ona nie! Nawet jak posmakuje, ze to mleko to nie chce i koniec.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 03:06

l22nvcqg92okt7oh.png
    zrz63e5eewkz1txu.png
    cd9bvfxmaqytvn8o.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 04:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej;)

U nas smoczek też be,cyc najlepszy :p
    Dzisiaj podmienili mi dziecko! Spała do 23,teraz do 3.30! :o nie wstawała co godzine! I w dzień tylko lulu 2.5h na spacerku:) oby już tak zostało!

I u nas też jak chce odłożyć to marudzi,teraz w rożku ją biore i odkładam i jest łatwiej :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jej jaka tu cisza? Chyba niezłą noc była i wszystkie mamuski spały

Penelope lubi tę wiadomość

relge6yd3cl8y0me.png
  • mala_mi1982 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara 82 wrote:
    O jej jaka tu cisza? Chyba niezłą noc była i wszystkie mamuski spały

I niezły poranek - ciągle śpią :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 07:52

Lara 82, Bietka lubią tę wiadomość

• asia888 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie noc taka sobie i jeszcze termometr u malego pomazuje bardzo niska temp.... czekam godzine i mierze znow, dziwne bo maly zachowuje sie normalnie...

u nas tez smoczek jest be

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 08:28

fJJwp2.png
    8zQPp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie karmie Nelke :) Noc prawie cala przespana. Bylo jedno karmienie o 4.
    Za oknem wiosna wiec dzisiaj bedzie dlugi spacerek, moze nawet dwa :)
    Jak tam kobitki na dzien kobiet? Ja nic nie dostane bo nie ma mojego :(

• AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suri jaka masz butelke? Mnie krew zalewa bo moj maly tak lapczywie je ze krztusi sie i lyka ogrom powietrza. Mam juz wszystkie mozliwe butelki chyba. Ta MAM jest super ale tez da sie z niej lapczywie jesc. Jestem zalamana :(

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • Bietka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam u mnie była świetna noc :) karmienie o 21:30, 3:30, ok 6 i teraz. W między czasie syn spał jak aniołek. Teraz już wstajemy na sniadanko :)

U nad też pięknie słońce święci, ale chmur też sporo widzę :-/

AsiaSzw to przepis na to ciasto kokosowe :)

c7hyim7.png
  • bella84 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze LadyDi chyba sprobuje ja owinac... Moj maz faktycznie tak robil jak ja usypial ze ciasno owijal i potrafila nawet 3.5 h przeslac.. On to juz mial super metody na nia a ja musze je sobie wypracowac bo przez ta cala walke. O laktacje to w sumie ja ja tylko dostawialam do cyca non stop.. Placz to cyc itd ze w sumie nic poza tym nie wypracowalam a on jak jednak wyszlam na 3 h musial sobie bez tego cyca radzic i jak widac radzil sobie. Lepiej niz ja :/

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • derii84 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,my nie śpimy od 1.5god, najpierw cyc, później toaleta poranna, chwila zabawy i znowu cyc :-)w nocy pobudka co 3h także wysypiamy się
    wczoraj byli znajomi no i pękło troszkę %,patrząc na moich gości stwierdzam, że to będzie dla nich ciężki dzień :-P

Dwa cuda: Tymus i Olafek ♥♥♥

p19uskjok4jap6fv.png
  • Stokrota :) Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas choróbsko :( Tylko Michalina się jeszcze trzyma ale boję się , że to tylko kwestia czasu. W tym tyg miałysmy iść na szczepienie ale raczej odsunę je w czasie. Jakies sprawdzone sposoby na przeziębienie przy kp ?

1usajw4zbiudzgxg.png
  • megg Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Nas wczoraj dzień idealny to noc juz nie bardzo. Wyspal sie w dzień i w nocy od 2 co godz cyc. Do Teraz. Padam

O Której Chodźcie Na SpacerKi?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 09:16

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaSzw Mamy z Lovi i dr.Brownsa antykolkowe i jeszcze normalne szklane tez dr.Browns i z NUK-a .
    Sporo tego ale uzywamy glownie z Brownsa. Jakos fak najbardziej mi podchodzi z wszystkich.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do nas goscie na 10 sie zwalili. No masakra. Dzisiaj rano zadzwonili ze wpadna na chwilke.
    Fajnie fajnie. W domu taki syf ze ich cofnie jak otworza gdzies drzwi :P
    Ja bym sie nigdy do kogos nie wpraszala jeszcze z malym dzieckiem godzine przed przyjsiem :O

• Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My spacerujemy w okolicach południa, przed lub po obiedzie :) Chociaż na razie spacerujemy tylko z mężem, czyli w weekendy. Pozostałe dni werandowanie. A to dlatego, że ja się sama boję wychodzić jeszcze. W domu mnie czasem zawroty głowy biorą i robi mi się słabo, a na spacerze przynajmniej o męża się opieram jak mi słabo.

U nas noc hmm od 22.00 do 2.30 cudowna :D Potem do 8 tylko na rękach :)
    Teraz śpi :) Czyli powtarza się schemat poprzedniej nocy i dnia! Jak na razie.

Zjedliśmy z mężem śniadanie razem <3 Jak mi tego brakowało :)

relg9vvjrtqik460.png

‹‹ 2533 2534 2535 2536 2537 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ