Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Suri97 wrote:Boroniówka jaki kochany Mieszus w avatarku
Stokrota bo ja zmierzylam malej tempke bo wydawala mi sie ciepla i ma 37,2I nie wiem czy sie zaziebila na spacerku czy to normalne
-
AsiaSzw wrote:Moj spi obecnie juz 1.5h musimy go wybudzic bo potem kto w nocy spac bedzie. A o 2.30 kapiel.
Gosia Twoja malutka tez tak lubi wiaderko? Jej nasz jest zafascynowany. Mam tylko zawdze trudnosc umyc mu gloweale na szczescie nie denerwuje sie jak leje mu wode na oczy
Laski pytanie!!
CZY WASZYM DZIECIOM TEZ DRŻĄ TAK NOGI CZASEM ? JAKBY OTRZEPYWAŁ SOBIE NÓŻKE Z WODY?? -
Suri97 wrote:Boroniówka jaki kochany Mieszus w avatarku
Stokrota bo ja zmierzylam malej tempke bo wydawala mi sie ciepla i ma 37,2I nie wiem czy sie zaziebila na spacerku czy to normalne
Pomiedzy 36,5-37.5 to normalna temp u malucha, moj zwykle rano ma ok 37,1-37.3 chyba za cieplo go ubieram do snuPenelope lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Temp ki3dy trzeba leciec do lekarza to 36 i mniej i 38 i wiecej, kazda polozna mi o tym trabi
Ma ktoras z Was chuste elastyczna? Szukam i akurat mam okazje kupic niedrogo chuste elastyczna tricot slen Babylonia, ma ktoras z Was?
do mnie wlasnie dzwonila tesciowa czy moze przyjsc j6tro do wnuka ;p powiedzialam ze nie ze chcemy odpoczac. Niewiem ile tym ludziom trzeba razy mowic ze w pierwszysch tyg wolimy byc sami z maluchem, sto razy tlumacz a i tak sie nwpraszaja...byla w poprzednia niedziele i chyba planowala co tydzien wpadac.. niedoczekanie. -
Gosiak, Ash mi na ta nadaktywnosc malego polozna poradzila dlugo karmic, 20min. U nas maly poje 5-10 i przysypia przy cycu po czym ponosze go i probuje odlozyc to sie budzi, albo kupa w miedzyczasie i sie budzi, i w kolko tak sie bawimy godzinami. Poradzila budzic gdy przysypia, przy cycu, ale tak konkretnie np przebierajac itd i znow dac cyca zeby sie najadl dobrze, ze wtedy wydluza sie te 15-30 minutowe drzemki
moj maly przez te ciagle cycowanie przybral 330g w tydzien, na samym cycu, to chyba dobrze bo przekroczylismy juz mase urodzeniowa, wazy 3860 ale w sumie co w tym dziwnego jak ciagle na cyckach wisi! Duzy plus w tej calej sytuacji ze wysilki moje i niewyspanie nie ida na marne, a i ze mam naprawde piekne cycki teraz fajnie by bylo jakby takie zostalyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 20:12
-
Asia888, mój M też zachwycony moim biustem
taki duzy, jędrny i pełny
Wyglada jak silikonowy!
Dobrze, że piszecie o tej temperaturze. Mój miał dziś 37.0, niby wiem ze ok, ale teraz już jestem calkiem spokojna.
Teraz zaczelam zazdroscic tych wiaderek do kapieli. Nie dziwie się, ze maluchy zachwycone. Ale już nie będę kupować, za dużo wszystkiego
W herbatki na laktacje średnio wierze. Mysle, że trzeba po prostu dużo pic i jesc zdrowo i zróżnicowanie i tez niemaloPoza tym to raczej od osoby i dziecka zależy, nie od herbatek.
Jak kp synka, to przez cały ten czas nie miałam @ (tj. 11 miesięcy). Jak odstawiłam od piersi to równo po miesiącu dostałam @.
asia888 lubi tę wiadomość
-
Pisalyscie (chyba asia) ze moze za cieplo ubierasz do snu. A sprawdzasz cieplote na karku?
Ja tak sprawdzam i jak ma goracy to np sam pajacyk wkladam a letni to tez z body pajac plus czapeczka itd:))
Moj krolewicz zasnal a ja czekam z kapiela od 19. Zaraz pewnie sie obudzi. Nie wiem czemu on tylko wieczorami i noca spi normalnie. W dzien to tak jak ash mam.
Jutro u nas pierwsze wizytacje. W sumie ma byc 7 osob
Dziadkowie itd.
Jakos moze przezyjemy te zlote rady;)
Dzis z mezem sprztaalismy na raty.. Kregoslup wysiada
Jem chalke i czekam i patrze na mojego aniolka:) bo tak wyglada jak spi:))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 21:29
-
słoneczna 85 wrote:Moj krolewicz zasnal a ja czekam z kapiela od 19. Zaraz pewnie sie obudzi. Nie wiem czemu on tylko wieczorami i noca spi normalnie. W dzien to tak jak ash mam.
-
nick nieaktualny