Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry
My już po karmieniu Młoda urzęduje ma oczy jak 5 zł wiec pewnie z godzinka minie nim ponownie zaśnie
Miłego dnia zyczeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 06:59
megg lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej no jeden dzień mnie nie ma a tu tyle zmian. Wszystkie na FB uciekają
No ja tez chce Was na FB, ale jak mam to zrobić? Ja mam wysłać zaproszenia do przyjaciółek?
Dziewczyny głupie pytanie w woli wyjaśnienia abym byla w 100%pewna. Wysłać na priva to znaczy tutaj wiadomość jak ma się kogoś w przyjaciolkach? -
Choć przyznam ze Wy na prywatnym forum widzialyscie więcej razy Piotrusia niż ktokolwiek z moich znajomych
to takie nasze wspólne tematy. Dlatego częściej jestem tu niż na FB. No i tam nie mam prawie żadnych zdjec, bo nie lubię się afiszowac z moim życiem online
Najbliżsi znajomi wiedza o mnie face to face
No ale w znajomych fajnie było by was miećmala_mi1982, megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam sie ze sniadankiem i kubkiem porannej kawy. Bosze jak ja dawno nie pilam kawy bo ostatnio tylko inka i juz zapomnialam jaka ona pyszna.
Niewyspalam sie. Niby poszlam spac po 22. Karmienie 1-5-6 i po 5 juz pobudka ale padam na twarz
Tak Lara to znaczy wyslac na privaLara 82 lubi tę wiadomość
-
Wczoraj byliśmy na urodzinach babci dodam ze 90, Boże ile wrażeń miał mój mis.
Ponad 20 osób, wszystko działo się na dworze, tylko karmić chodzilismy się do domu, przy czym tak mama w piecu napalili ze myslalam ze sploniemy.
Wszyscy do niego gugali, dotykali go wow, naszczescie nie pozwoliłam brać na ręce, bo to juz by było za dużo.
Podróż w jedna stronę ok, z powrotem wracalismy późno ok. 19 wiec młody był juz bardzo zmęczony i zasnął ale w ulicy przed domem się obudził i był w foteliku a chciał puścić baka i się ruszyć i nie mógł i zaczął strasznie płakać, wiec musialam wyjąć z fotelika i oczywiście śpiewać zielonego ogórka którego uwielbia.
Potem karmić się , jeszcze kąpać, padlam na twarz wieczorem po takim weekendzie.
Ledwo żyje, ale było ok.
Mam tylko nadzieje ze mis żadnego kataru nie złapieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 07:30
dorocia2324, Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
A u nas zaczyna sie juz pierwsza drzemka bo Kubus wstal o 6. Dzis noc nie byla najgorsza - Kubus kbudzil sie o 1.30, potem 3.30 i spal do 6. Nie bylo dzis nad ranem beczenia
tyle ze sli strasznie niespokojny. Mam wrazenie ze budzi go kazdy szmer.
Dziewczyny jakie robicie cwiczonka na brzuszek? -
Czesc mamusie
czy Wasze dzieciaczki tez tak pierdza? Moja poerdzioszka takie smrody piszcza ze nieraz mam ochote uciec
nieraz potrafi pol dnia fuuuj a jak sie cieszy:p dzis mi podczas przebierania pierw siknela a potem w twarz baki polecialy hehe
Co do wynikow wyborow to mimi ze glosowalam inaczej to spodziewalam sie takiego wyniku;) wiec nic mnie nie zaskoczylo;)
No to mamy rownowage polityczna.. Po-pis hehe... Pakowac sie jeszcze nie bede no chyba ze pis wygra wybory do rzadu to pomysle:D zarcik oczywiscie alejestem ciekawa czy po poprzedniej nauczce rzadowej czegos sie nauczyli..jakby nie patrzec narod dal im kolejna szanse
oby ne zmarnowali:p
-
My zaraz idziemy się karmić i pospać może się uda jeszcze.
Odnośnie wczorajszej wizyty, to oczywiście teść wyciągał rączki z buzi Janeczki i wtedy wygłosiłam mały wykład na ten tematLara 82, Pia Gizela, dorocia2324, mala_mi1982, megg, Fedra lubią tę wiadomość