Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
marcela29 wrote:moje dziecko zregenerowalo sily po 15min snu na rogalu...wstala i sie usmiecha...
Marcela, a próbujesz usypiać Małą ponownie jak się wybudzi? Ja kiedyś zauważyłam, że Kuba lubi pospać przed południem około 1,5h-2h i zasypia na tą drzemkę około 2h od obudzenia się z nocy i teraz jak mi się wybudza po 20 min albo pół godz (a robi to regularnie) usypiam go ponownie i zdarza się, że uspany raz jeszcze śpi np. godzinę.
A generalnie bywa i tak, że obudziwszy się po 20 min uśmiecha się do mnie, tyle że mija pół godz a on robi się maruda, więc nie dospał, więc zaczęłam usypiać raz jeszcze jak się budzi tak szybko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 08:56
-
słoneczna 85 wrote:Gosiak gdzie Ty? Pewnie przyjdzie dzis smoczek!
Moj tato wyjmowal mu kciuka z buzi i mowil ze w podstawowoce mi kolezanke ktora ssala kciuk i az bialy byl od ssania..
Troche sie przerazilam..
Ssanie kciuka na tym etapie to chyba zupełna normalność. Mój Kubuś też od 2 dni ciągle wkłada kciuka do buźki. Nie zabieram Mu -
Moja pierdzi głośno, ale bezwonnie
A wczoraj się jeszcze dowiedziałam, że moja teściowa była karmiona piersią do 7-ego roku życiawięc na pewno nie będzie rzucać tekstów: jeszcze karmisz? Albo: to już sama woda... itp.
Pia Gizela, Sue, słoneczna 85, mala_mi1982, Bietka lubią tę wiadomość
-
Wow do 7 roku życia?
Wczoraj mąż mnie zawstydzil przy znajomych, mały puścił mega smierdziela z pupy, a wtedy trzymała go koleżanka na rękach i skomentowała to z uśmiechem, a mąż walnął tekst "rzekomo podobny do mnie,ale charakterek i pierdy to 100% mama". Puściłam mega burak, oczywiście ubaw wszyscy mieli po pachy, natomiast mój mąż gdy zostaliśmy sami juz nie
P.S. Myślicie, że jak kupie chustę lub nosidełko ergonomiczne po skończeniu 5go miesiąca przez Olafka, nie będzie za późno na taki gadżet?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 09:36
-
derii84 wrote:Dorocia mi pomógł skalpel kiedyś na ud, a teraz samej mi prprzeszkadzają i nie mam weny, żeby się za to wziąć
Kuzwa ja jeszcze mam kondycje na poziomie 0! Bo ten caly skalpel i turbospalanie nie daje rady zrobic. W ogole mam takie slabe rece ze nie moge sie na nich utrzymac. -
dorocia2324 wrote:Kuzwa ja jeszcze mam kondycje na poziomie 0! Bo ten caly skalpel i turbospalanie nie daje rady zrobic. W ogole mam takie slabe rece ze nie moge sie na nich utrzymac.
Ja jestem teraz leniwa i tez przez brak kondycji mniej zmotywowana, dlatego ja ćwiczę trening na pośladki z Mel B. Krótkie, fajne ćwiczenia, na uda z resztą tez. Ona w ogóle ma fajne ćwiczenia, treningu na brzuch jeszcze nie jestem w stanie zrobić, bo w głowie mi się kreci -
Deri oj Ci faceci to maja "poczucie humoru". Moj tez lubi puszczac takie teksty.
Natan dzis maruda. Sam nie wie czego chce a ja nie potrafie mu dogodzic. Sloneczko pieknie swieci , robi sie cieplutko to niedlugo pedzimy na dworek, moze tam sie uspokoi. -
Kurde, ja chyba tez chce chuste:)
Tomek pierdzi głośno i śmierdząco - to cecha po obojgu rodzicach:)
Każdy pierdzi, wiec czego sie wstydzić
Ja robie Jaglanke, dziecko i maz śpia:)
Do wagi sprzed ciazy pozostał kilogram:)marcela29, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość