Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
derii84 wrote:Ja jestem teraz leniwa i tez przez brak kondycji mniej zmotywowana, dlatego ja ćwiczę trening na pośladki z Mel B. Krótkie, fajne ćwiczenia, na uda z resztą tez. Ona w ogóle ma fajne ćwiczenia, treningu na brzuch jeszcze nie jestem w stanie zrobić, bo w głowie mi się kreci
Wlasnie ja tez robie trening z Mel B na: uda, posladki, nogi i brzuch. Brzuch wczoraj zrobilam juz caly ale minely prawie 2 tyg jak zaczelam cwiczyc. Do tego ok 1 godz sobie skacze i tancze wtedy niezle sie spoce. Ale bym chciala wiecej na te uda. No nic malymi kroczkami do przodu.derii84 lubi tę wiadomość
-
Sue wrote:Kurde, ja chyba tez chce chuste:)
Tomek pierdzi głośno i śmierdząco - to cecha po obojgu rodzicach:)
Każdy pierdzi, wiec czego sie wstydzić
Ja robie Jaglanke, dziecko i maz śpia:)
Do wagi sprzed ciazy pozostał kilogram:)
Sue jasne,że każdy pierdzi, ale qrde jakoś tak mi się głupio zrobiło,heh -
agaaa28 wrote:Marcela, a próbujesz usypiać Małą ponownie jak się wybudzi? Ja kiedyś zauważyłam, że Kuba lubi pospać przed południem około 1,5h-2h i zasypia na tą drzemkę około 2h od obudzenia się z nocy i teraz jak mi się wybudza po 20 min albo pół godz (a robi to regularnie) usypiam go ponownie i zdarza się, że uspany raz jeszcze śpi np. godzinę.
A generalnie bywa i tak, że obudziwszy się po 20 min uśmiecha się do mnie, tyle że mija pół godz a on robi się maruda, więc nie dospał, więc zaczęłam usypiać raz jeszcze jak się budzi tak szybko.
aga probowalam ale nie przejawia dalszej checi snu, zwykle wstaje ok 7 i potem ok 9 potrzebuje drzemki, a nastepnej ok 11.30, probowalam juz w lozeczku,na lozku w sypialni, w bujaku tinny, w chuscie, w foteliku, w wozku, na klp wszedzie max 30min i jest gotowa do dalszej aktywnosci, my tak mamy juz od ponad dwoch mc z tym spaniem, od swieta jest godzina snu,dzis poki co nie marudzi, zobaczymy dalej, moze bylo pare dni kryzysu, a pogoda do kitu i nie wiem jak ze spacerem ehh gdzie to lato?"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
ja mam chuste polskiego producenta almelle, do tej pory raz wyprana i jak byla doradca to mowila ze fajna miekka, ale nie mialam do czynienia z takimi dobrze zlamanymi wiec nie mam porownania...mi sie dobrze moja wiaze"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Ja mam chustę little frog, doradca mówiła ze fajna, ale jej była miękka jak ścierka, z tym ze nie wiem z czego była. Ja chyba kupię nosidlo, jeszcze nie wiem jakie, ale chciałabym żeby mąż na urlopie tez nosił, albo w weekendy.
Podziwiam Was za ćwiczenia, ja mam totalnego lenia wieczorem, może jakby mały spał w dzień to by mi się bardziej chciało... póki co chodzę raz w tyg na zumbe jak mały zaśnie, mąż wygania, bo wie ze uwielbiamCałe szczęście ze w ciąży przytyłam 5 kg, wiec po porodzie od razu ważyłam mniej niż przed ciążą. Teraz mam chyba 4 kg na minusie, ale mam wrażenie ze brzuch rośnie, ale co się dziwić skoro nie mam kiedy coś sensownego ugotować i jem byle co, a słodycze to już w ogóle więcej niż w ciąży
Aż się boje myśleć co będzie jak skończę kp...
-
cześć
dzięki za zaproszenia kogo mam!
Cath A.R to byłam ja
Słoneczna, ja jestem zadowolona, myślę że czas na zmiany a gorzej w niektórych kwestiach być nie możetakie moje zdanie, chodź polityki nienawidzę
Bella moja pierdziucha szalenie i też fuj fuj
Sue ja dzisiaj po turbo, wewnętrznych udach i brazylijskich a popołudniu jogging
Agaaa gratuluję spania dziecka :d mała rzecz a cieszy
dorcia ja też ręce mega słabe,ale pomałurób w swoim tempie,ale nie przestawaj jak to Ewka mówi
Fedra lubi tę wiadomość
-
Jeju dziewczyny podziwiam Was ze chce wam się ćwiczyć ja nie mogę znaleźć w sobie jakieś motywacji. Cały czas mowie ze zacznę a ostatnimi czasy mam taki apetyt ze pochłaniam wszystko. Ciastka, ciasteczka
Mój dostał na urodziny bombonierki to nawet ich nie skosztował
Jedziecie gdzieś ze swoimi pociechami w tym roku na wakacje ? -
Przedszkolanka nie poddaje sie i staram sie cwiczyc codziennie lub co drugi dzien. Jestem obolala wiec trening musi cos dawac. Bede wygladala coraz lepiej
A wy mnie motywujecie
Truskawka ja tez jem slodkie choc ostatnio ograniczylam ich ilosc.
Na wakacje chcielibysmy jechac ale nie mam pojecia gdzie, kiedy i w ogole.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
truskawkax25 wrote:Jeju dziewczyny podziwiam Was ze chce wam się ćwiczyć ja nie mogę znaleźć w sobie jakieś motywacji. Cały czas mowie ze zacznę a ostatnimi czasy mam taki apetyt ze pochłaniam wszystko. Ciastka, ciasteczka
Mój dostał na urodziny bombonierki to nawet ich nie skosztował
Jedziecie gdzieś ze swoimi pociechami w tym roku na wakacje ?"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017