Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas tez dzis bardzo ladnie. A wczoraj goraczka byla, dzis slonce troche za chmurami.
Powiem Wam, ze cudnie jest mieszkac w domku. Pobujalam sie z chlopcami na hamaku, Natan usnal wiec w wozek i na taras. Zaciagnelam moskitiere i tak 2 godz spalW tym czasie wszystko ogarnelam a z Kubusiem pojezdzilismy rowerkiem. To znaczy on jezdzil a ja przy nim chodzilam a czasem prawie bieglam i trening byl
Teraz maly je a starszy dalej na dworze wojuje -
Cholerka mi tez sie te chusty okropnie podobaja, szczegolnie te co teraz pokazalyscie. Ale bije sie z myslami czy kupowac bo w sumie to ja nie nosze duzo Natana bo on lubi i nie ma nic przeciwko lezeniu samemu na lozku albo jazdy w wozku. Z drugiej strony np jak gdzies bysmy szli ( np wycieczka ) to nie sralabym sie z wozkiem tylko chusta. Do tego planuje kolejne dziecko to by mi chusta zostala... Oj kobietki kusicie, kusicie...
Pia Gizela, Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
tak w ogóle to dzien dobry
u nas ponuro, zimno i deszczowo..ze pacerku nici dopoki Maluch do końca nie wyzdrowieje
u nas właczyło sie gadulstwo, non stop gada, tzreba z nim rozmawiac bo zaraz krzyk, dwie drzemki po 15 min w ciagu dnia i wszystko...teraz mało idzie w domu zrobić bo nie ma jak..hehehe a jak zacznie raczkowac to bedzie dopiero jazda:) -
Lara on byl juz ubrany na dwor bo bylismy na hamaku. Ja robie tak, ze jak jest cieplo na dworze to zakladam czapke i odpowiedni stroj i wychodzimy. Czasem troche go nosze, czasem od razu w wozek. Jak przysnie to troche go przykrywam i zaciagam moskitiere
-
Zazdroszczę wyjazdów na wakacje
My chyba za rok się wybierzemy gdzieś dalej żeby Oskarek coś skorzystał z wakacji
Teraz tez się za pewnie nie czuje żeby z nim gdzieś dalej wyjeżdżać. W tym roku zostają nam krótkie wycieczki
Z mojego tez gaduła i piszczy jak śpiewam mu aaa kotki dwa aż tak mu się podoba ? Czy chce żebym przestała fałszować ? Hehe
dorocia2324 lubi tę wiadomość
-
A my chodziłyśmy 1.5h a teraz siedzimy pod altanka bo mnie nogi bolą :p Pola śpi już 2.5h
)
Słoneczna ja też podjadałam,ale odkąd nie mam nic w domu to nie jadam :d za to kupuje mnòstwo owocòw i warzyw
Dorcia ja też uwielbiam wieś i ogròdek a kiedyś chciałam w mieście mieszkać pff :pdorocia2324 lubi tę wiadomość