Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz dziś po ćwiczeniach, zawsze był skalpel wieczorem jak młoda zasnęła, a dziś polozylam ją na podłodze, obok rozlozylam karimate a còrcia się przyglądała z zaciekawieniem i śmiała z mamusi, a jak były ćwiczenia na czworakach to mała była po moja klatka piersiową i radoche miała ze szok:)
mala_mi1982, przedszkolanka:), Lara 82 lubią tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
AsiaSzw wrote:Dzieki laski.
Bambus dziewczyny tylko do pewnogo momentu sie nadaje bo jak juz dziecko jest ciezkie to slabo. Juz lepiej len albo konopie i uwaga tylko uzywana bo nowe sa takie sztywne ze szok. Duzo czasu minie zanim zrobi sie miekka. Teraz mialam na macaniu z lnem nowke o matko ale sie nameczylam aby dociagnac a i tak nie dalam rady idealnie no i w ramiona mi sie wpijalamam fotkki ale duzy rozmiar i tu nie wgram.
Gosia jak ci smsem wysle to zmienjszysz i dodasz bo ja w tel nic nie zrobie -
http://pl.dawanda.com/product/79308487-koszulka-t-shirt-oversize-URLOP-MACIERZYSKI
Usmialam się, chyba kupie;)Gosiak, Pia Gizela, mala_mi1982 lubią tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Jejku ale te dzieciaczki wszystkie są słodkie !
Pomyśleć ze jeszcze nie tak dawno nasze pociechy siedziały w brzuszkach:)
Teraz wszystkie dumne mamusie siedzą na forum na FacebookuTrochę się nas juz tam nazbierało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 17:29
-
Może kiedyś uda nam się zorganizować spotkanie lutowych mam z dzieciaczkami:) hehe:)
Właśnie mam pytanie do mam które nie karmiły piersią czy Wasze dzieci lubią się tulic?Bo mam wrażenie ze Oskarek nie lubi jak go tak tule i ściskam :/czy to później przychodzi z wiekiem? Czy przez to ze nie karmiłam piersią to nie jest nauczony takiej bliskości.
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Moj lubi sie tulic na rekach;) no i czasem spi tak na brzuszku i mnie- tez lubi. CAsem jak sie zawstydzi to wtula sie we mnie:)
Nasz niunio od paru dni patrzy w oczy i sie smieje.
Gosiak Janeczka dzis 14 tyg konczy? Bo juz sie gubie;) a skoro ona dzis to moj w srode:) no i co? Czekamy na skok 14-19 tyg?? -
słoneczna 85 wrote:Gosiak Janeczka dzis 14 tyg konczy? Bo juz sie gubie;) a skoro ona dzis to moj w srode:) no i co? Czekamy na skok 14-19 tyg??
Żebyś chciała wiedzieć, że dziś od południa maruda z niej - ciągle popłakuje, nie można jej na chwilę zostawić a już było można - nawet na przewijaku kwęka... teraz tata ją wziął na spacer. Ale widzę, że się ciemno robi... i pewnie zaraz wrócą