Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeeej a ja dzis zaliczylam spacer z mala wykazdowy moj pierwszy
poerw pojechalysmy do sklepu na sekunde wymienic jedna rzecz a potem na klif na spacer:) troche placzu przez chwile bylo ale wlaczylam szumy w radiu i dalo rade
nie bylo nas lacznie prawie 4 h i zaliczylam tez karmienie w plenerze wiec duma mnie rozpiera ze sie idwazylam
mala w sumie byla w miare grzeczna chyba zeby mnie nie zniechecac wiec to napewno nie moje ostatnie takie wyjscie a bedzie ich wiecej i czesciej byleby pogoda byla
yeeaaahb ale super
A to wy laski wszystkie na fb migrujecie? A co z forum na belly?megg lubi tę wiadomość
-
my po szczepieniu
dostaliśmy skierowanie do poradni rehabilitacyjnej z powodu obniżonego napięcia mięśniowegomały nie podniósł główki na brzuszku i nie podciągnął się do siadu na rączkach
a w domu całkiem ładnie główkę trzyma a za rączki nigdy go nie ciągnęłam ;( masakra
-
Pia nie martw sie, moj podisi głowe jak chce i w zaleznosi jaki ma humor, do siadu za raczki tez sie jezcze nie podnosi, pytał mnie o to lekarz ostatnio w szitau i mowił ze sie nic nie dzieje, nie kazde dziecko tak ma ze w 3 mż juz chce siadać, to nic złego...ordynatorka tez patrzyla na niego i tez o to pytała i mowiła ze przyjdzie czas, bedzie mial ochote to siadze i juz
wiec sie nie martw i nie denerwuj!
-
Pia ja bym sie tak tym nie przejmowala i nie wbijala sobie do glowy tego co lekarz powiedzial. Do cholery przeciez kazde dziecko rozwija sie w swoim tempie! A poza tym to nie jest marionetka, ktora robi to co jej sie kaze. Moj tez nie probuje sie jeszcze podnosic jak go lapie za raczki. Za to jak trzymam go siedzac pionowo to pochyla sie do przodu. Tez za duzo nie gaworzy.
-
Ależ jestem genialnia!
Zamotałam Jankę w samej pieluszce w chustę, sama jestem bez koszulki i mamy dwa w jednym - chustonoszenie i skóra do skóryŚpi
dorocia2324, Pia Gizela, truskawkax25, marcela29, Lara 82, Bietka, Fedra, mala_mi1982, bella84 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.
No nie mam czasuprzepraszam. Ciagle o was mysle co u was sie dzieje ale nie mam fizycznie czasu napisac. Musze sie zmobilizowac i chociaz raz dziennie sie do was odezwac bo normalnie tesknie. Mam kazdego dnia jakies wyjscia albo sprawy. Dzis po urzedach latalam bo paszport robie chlopakom i jeszcze US mialam do odwiedzin. Do tego zablokowal mi sie zamek w aucie w klapie bagaznika i jestem bez wozka
wiec bylam u mojego M aby tam zajzal ale juz mnie uprzedzil ze duzo roboty przy tym i zie zrobi tego dzis. Takze dobrze ze sa chusty.
Gosia my wczoraj yez na golasa w chuscie bylismy
Mega fajna sprawa.
Nie wiem czy jeszcze chcecie abym pisala wogole skoro tak rzadko tu zagladam -
Pia Gizela wrote:my po szczepieniu
dostaliśmy skierowanie do poradni rehabilitacyjnej z powodu obniżonego napięcia mięśniowegomały nie podniósł główki na brzuszku i nie podciągnął się do siadu na rączkach
a w domu całkiem ładnie główkę trzyma a za rączki nigdy go nie ciągnęłam ;( masakra
Ja już kiedyś pisalam na temat lekarzy co w ciągu jeden wizyty oceniają rozwój dziecka- masakra, a w ogóle to co to za wyznacznik podciąganie za raczki 3mc dziecka do siadu:-\ przecież do siadania jeszcze dużo czasu i tym bardziej nie powinna mówić o obniżonym napięciu a jak miała jakieś podejrzenia to zamiast stawiać diagnozę mogła po prostu zlecić konultacje, a zapytała jak wygląda napiecie miesni u Ciebie i męża? Jedne dzieci są bardziej wiotkie, inne bardziej spięte, jedne szybciej mówią inne szybciej chodzą cechy te często dziedziczy się po rodzicach... Nie ma co się martiwc, a konsultacja nie zaszkodziPia Gizela, dorocia2324, Sue, Lara 82 lubią tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Dzieki laski.
Bambus dziewczyny tylko do pewnogo momentu sie nadaje bo jak juz dziecko jest ciezkie to slabo. Juz lepiej len albo konopie i uwaga tylko uzywana bo nowe sa takie sztywne ze szok. Duzo czasu minie zanim zrobi sie miekka. Teraz mialam na macaniu z lnem nowke o matko ale sie nameczylam aby dociagnac a i tak nie dalam rady idealnie no i w ramiona mi sie wpijalamam fotkki ale duzy rozmiar i tu nie wgram.
Gosia jak ci smsem wysle to zmienjszysz i dodasz bo ja w tel nic nie zrobieGosiak lubi tę wiadomość