Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak no mam nadzieje, ze siostra mojego P zgodzi sie zostac z moimi chlopcami. Sama urodzila coreczke na poczatku maja tego roku, jej zaklad pracy sie zlikwidowal i bedzie szukala pracy wiec to byla by dobra opcja dla niej. No ale sie okaze niedlugo... Jak cos to jest jeszcze jedna siostra. A jak nie to mam na uwadze jeszcze jedna opiekunke. Czas pokaze.
Gosiak Ty masz fajnie bo dajesz do zlobka swoich znajomych -
dzien dobry
Wieki mnie tu nie było idę poczytać co sie tu ciekawego działo
Pozdrawiam wszystkie mamusie a wszystkim dzieciaczka przesyłam buziaki razem z NatalkaGosiak, dorocia2324, Laurka, justta lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Katiś wrote:Monika_ pojawilas się podczas mojej nieobecności, więc nawet nie wiem kim jesteś czy możesz tak w skrócie mi napisać?
Jedno dziecko stali już wcześniej, na fb było zdjęcie, ale nie wiem kto to był
Moja stała jako pierwszadorocia2324, Gosiak, monika_, bella84, justta, marcela29 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
To tak na szybko napisze
Moja wazy około 8 kg długa jest na jakieś 77 cm...
Uwielbia stać na nogach podtrzymywana przebiera nogami do przodu robiąc kilka kroków
Wstaje sama na równe nogi ciesząc sie przy tym ogromnie siada sama choc jeszcze nie siedzi prosto
W koncu zainteresowała sie swoimi stopami
Od tygodnia spi sama w nocy w łóżeczku
Ma na dole dwa zabki i na gorze tez cos idzie
Szczepienia przebiegają pomyślnie szczepiona jest tymi z NFZ plus te dodatkowe
Juz dawno musieliśmy przenieść sie do spacerówki bo gondola była juz niebezpieczna...
Je chętnie i duzo rożnych rzeczy i najchętniej jadła by i pila to co My jak cos jemy wyrywa sie do przodu i otwiera buzie
To tak po kropce co u Nasmarcela29 lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Poczytałam jeszcze ze planujecie kolejne dziecko kurczę strasznie Wam zazdroszcze ze w ogóle możecie planować czy chcecie czy nie...
My niestety zostaniemy przy jednym dziecku niestac Nas na powtarzanie całej procedury gdzie nie wiadomo czy sie w ogóle uda wiec Natalka bedzie jedynaczka ale na pewno nie odczuje braku rodzeństwa juz ja sie o to postaram
moja nie pije wody bo nie lubi ale podaje jej miedzy posiłkami soki rozcieńczone z woda lub herbatki17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Gosiak wrote:A ja dziś w drodze na pocztę spotkałam 3 panie, które miały ok. 1,5 roczne dziecko i drugie w gondoli
Gosiak, to znak jak nicGosiak lubi tę wiadomość
-
dzieki dzieczyny za odpowiedzi kupie na allegro te oleje szybko, moze zdaza dojsc jeszcze
nad maslem to zastanawiam sie czy samam nie bede robic bo to bardzo proste i szybkie
a jakie kaszki podajecie? podajecie Sun Baby? czy wszystkie smaki z Sun Baby sie nadaja - chodzi mi o orkiszowa, ryzowa i owsiana? -
Fedra welcome back :]
Wy tu piszecie o pelzajacych, stojacych dzieciach, a ja sie wczoraj cieszylam, ze Luna obrocila sie na brzuszek i sie nie darla. I nawet zasnela na brzuszku - po raz trzeci.
Zabezpieczacie juz domy przed dziecmi? W sensie zatyczki do kontaktow, blokady itp.?Fedra lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Tak się zawsze zastanawiam, kiedyś nie było tych blokad i zabezpieczeń i nie przypominam sobie żebym wsadzila palce do kontaktu albo przytrzasnela palce szuflada. Ciekawe czy teraz dzieci są inne czy co?
-
O Boze, zapomnialam Wam napisac jaka bylam zdegustowana w niedziele w aquaparku. Dwa kroki od mojego lezaka zainstalowal sie facet z coreczka moze poltoraroczna (moze prawie dwa latka tak na oko, bo normalnie chodzila, ale mowila tylko pojedyncze slowa). Typ megaspasiony i kurde napelnij jej kubek-niekapek coca-cola i nakarmil czipsami ziemniaczanymi. Myslalam, ze j**ne za przeproszeniem. Tragedia.
Ale spotkalam tez polska rodzine i to bylo fajne ;]08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Atakasobiejedna wrote:Tak się zawsze zastanawiam, kiedyś nie było tych blokad i zabezpieczeń i nie przypominam sobie żebym wsadzila palce do kontaktu albo przytrzasnela palce szuflada. Ciekawe czy teraz dzieci są inne czy co?
Mi rodzice mowili, ze gumkami takimi recepturkami zabezpieczali szafki, bo jak bylam taka mala raczkujaca, to lubilam je otwierac i wywalac z nich wszystko na podloge LOL Takze gdyby mieli blokady, to mama pewnie nie miala by sprzatania tyle ;]Fedra lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
A w kolorowym amerykanskim pisemku dla rodzicow widzialam gadzet dla karmiacych mam o nazwie mymilkies. Cos typu wkladka laktacyjna, tylko taka, ktora ma pojemniczek i zbiera mleko cieknace z piersi, ktora sie w danym momencie nie karmi, "zeby zadna kropla sie nie zmarnowala". W pierwszej sekundzie pomyslalam "fajne", w drugiej "no kurna bez przesady - czego to nie wymysla, zeby kase robic!". Co myslicie o takich gadzetach?08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya