Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia i Gosiak dziekuje za odp na temat tluszczu. A powiedzcie jeszcze na poczatek dodawac ten kokosowy czy ten holle?
Kuba zaczal siadac stabilnie przed pol roczkiem a Natan na razie bardziej ociezaly. Nie raczkuje i jeszcze stabilnie nie siedzi ani nie siada sam. Za to jak lezy na plecach to glowa z barkiem sa w gorze. Ma jeszcze czas. -
Dorocia ja podaje tłuszcz od początku. Mam ten z holle na początek. Czekam na olej kokosowy z bio planet i myślę, które maso jest najodpowiedniejsze
Z tym rodzeństwem, to i ja mam wątpliwości, ale wole nie wyjść z wprawy, bo potem dopiero trudno się zdecydować, tak myślę. Na pierwsze sie długo decydowałam, to potem byłoby to samo i mogłoby być za pozno -
Katiś wrote:Monika_ pojawilas się podczas mojej nieobecności, więc nawet nie wiem kim jesteś czy możesz tak w skrócie mi napisać?
Jedno dziecko stali już wcześniej, na fb było zdjęcie, ale nie wiem kto to był
Teraz waży ponad 8 kg, jest bezproblemowa, potrzebuje jedynie dużo uwagi. Naszą ulubioną częścią dnia jest wspólne zasypianie:D
Fedra lubi tę wiadomość
-
Aha! Miałam Wam pisać, znalazłam przypadkiem zabawę dzięki której moja córeczka zanosi się ze śmiechu;) A. trzymał ją na rękach stojąc przed szyba balkonową, ja byłam po drugiej stronie na tarasie i ot tak przytknęłam twarz do szyby rozpłaszczając się z takim świńskim nosem...Polenka zaczęła tak rechotać że powtarzałam do znudzenia:D
-
No to pieknie to widze ze zaraz needzie juz wiecej dzieci siedzialo niz nie ;p moja to widocznie leniuszek ;p po co ma siadac, jeszcze ja mama wrzuci do spacerowki a tak to z litosci zawsze w nosidle i na raczkach tym sposobem ;p lepiej wiec udawac ze nic nie umie i marudzic ze na lezaco tak nudno matka wezmie "na opa"
-
Hej! wpadłam na chwilę. Boże, ja na nic czasu nie mam ostatnio. Nie wiem czy za dużo chce zrobić rzeczy, czy jestem po prostu tak źle zorganizowana. Nie wyrabiam się z niczym i noc mnie zastaje. Także z pisaniem nie ma szans.
Moja Zoja dziś posadzona siedziała 5 minut Zdjęcie na prywatnym forum Stać na nóżkach też stoi, nawet chwilę bez trzymania
Ja wczoraj i dziś zapodałam swojej na obiad brokuł + kalafior + kukurydza. Wszystko zblendowałam, bo niestety kukurydzy nie da się rozgnieść i dodałam masełko. Zajadała się jak szalona!
No i Zojka nadal ćwiczy pozycje do raczkowania. Buja się do przodu i do tyłu na rękach, tak mnie to śmieszy, że nie mogę po prostu :p
Wczoraj zaliczyliśmy też pierwszy "wypadek". Ja coś robiłam w kuchni a ona dopełzła do ławy i znowu grzebała sobie na dolnej półce, aż się uderzyła łukiem brwiowym w kant. Płakała strasznie, troszkę opuchło nad oczkiem i było czerwone, ale dziś już nic nie widać. Tak mi jej szkoda było dobrze, że nie rozcięła sobie!Fedra lubi tę wiadomość
-
Aaa, dziewczyny! Sto razy miałam napisać i wylatywało mi z głowy, teraz Katiś mi przypomniała. Wiecie jaki niesamowity zbieg okoliczności?
Pola urodziła się 3.03 , ważyła 3330 i obwód główki 33cm. Niesamowite...albo tylko ja się doszukujębella84, Gosiak, dorocia2324, justta, Sue, Fedra, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
monika_ wrote:Laurka, jeśli to jest ostry płacz co 20 min a dziąsła nie są jakieś mega opuchnięte to może powinnaś skonsultować z lekarzem? Nigdy nie zaszkodzi, a jednak mała przez coś się męczy:/
Troche dziwna by to byla choroba tylko w nocy. Poczytalam troche i widze, ze duzo dzieci tak ma miedzy 6 a 9 miesiacem. Widocznie kolejna faza.
Dziewczyny kupilam lozeczko turystyczne Graco Pack N Play za 20 dol08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
monika_ wrote:Aaa, dziewczyny! Sto razy miałam napisać i wylatywało mi z głowy, teraz Katiś mi przypomniała. Wiecie jaki niesamowity zbieg okoliczności?
Pola urodziła się 3.03 , ważyła 3330 i obwód główki 33cm. Niesamowite...albo tylko ja się doszukuję
u nas jest taki zbieg okolicznosci :
Pola urodziła się (tzn została wyjeta z brzucha podczas cc) o 21:25 i napisałam Wam o tym na stronie 2125bella84, Gosiak, dorocia2324, justta, monika_, Lara 82 lubią tę wiadomość
Pola
Hania