Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bietka wrote:Sewerynka jakie komentarze, bo jakoś nie mogę sobie wyobrazić? chodzi o to, ze masz duże? Przepraszam za pytanie ale Twoja wypowiedz mnie zaintrygowała.
Hehe ciekawska:))!! Komentarz ALE TY MASZ K...A CYCE!! tragedia,stary dziad,ja prawie 30stka na karku z brzuchem a ten tekst obleśny jak do smarkuli:/ niesmaczne!
Katiś śliczny masz brzusio
Katiś lubi tę wiadomość
-
Gratuluje udanych wizyt i poznania płci:)
Co do ph zaczynałam od 7,później 6.5,teraz jest 6 no i jest chłopczyk:)Także może ten przesąd z ph i płcią troszkę się sprawdza?
Dziewczyny tak czytam jak piszecie o zakupach,wózkach,chustach..Ja nie potrafię nawet przebrać pampersa,a w Smyku czuje sie obco,nie wiem na co patrzeć,co potrzeba jak co wygląda.. Przeraża mnie to wszystko. Nawet nie potrafię się określić jaki wózek mi się podoba:P Ale zaopatrzyłam się dziś w getry i dżinsy ciężarówkowe więc jakiś postęp uczyniłam:-) Jutro bawimy się na weselu,ale będzie na spokojnie po mojej ostatniej akcji ze szpitalem. I musiałam kupić sobie sukienkę bo we wszystkim czuje się jak gruba torba,choć przytyłam może z 1kg..
Lecę do wyrka padam na ryjek:-* Buziaki:**<3
Penelope, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
truskawkax25 wrote:Vel u mnie mały błąd ;)ma być 30/09 a nie 10/09:)
sorrki poprawiam -
witajcie kochane :*
Dzis u mnie nastrój lepszy od wczorajszegomój kochany mówi żebym nie brała do głowy moich 4kg
że jestem w ciazy i że dobrze że tyje (przed ciąża zawsze jadłam wszystko i ani 1kg nie mogłam przytyć)
a tu niestety tyje jak szalona
ale to nic! lecę do pracy później muszę się pakować bo jutro jedziemy pod Warszawę na rajd starymi samochodami:) będziemy starym maluszkiem jechać
Miłego dnia :* -
Cath dziękuję Ci
CZyli ten len to będzie miał te literki LO przed numerkiem?
Gratuluję 20 tygodnia
Miłego dnia Wam życzę. My dziś wybywamy na wieś
Mnie moje dziecię trochę też pokopało, ale jeszcze brzuch mi nie faluje
Gratuluję wizyt i poznania płciMam nadzieję, że moje dziecko nie wywinie mi jakiegoś numeru
i dalej będzie dziewuszką
cath lubi tę wiadomość
Pola
Hania