X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • cath Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiś wrote:
    Cath dziękuję Ci :) CZyli ten len to będzie miał te literki LO przed numerkiem?
    Gratuluję 20 tygodnia :D
    Miłego dnia Wam życzę. My dziś wybywamy na wieś <3
    Mnie moje dziecię trochę też pokopało, ale jeszcze brzuch mi nie faluje :)
    Gratuluję wizyt i poznania płci :D Mam nadzieję, że moje dziecko nie wywinie mi jakiegoś numeru :D i dalej będzie dziewuszką :P
    Dokladnie numer tego ciemnego szarego lnu to LO230 :) bo my tez go bierzemy :* nie ma za co :)

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • lula88 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomyłka jest u mnie w połówkowym w spisie nie 10 jak ktoś napisał tylko 25 :)
    Miłego dnia wszystkim :)
    ja się biorę za pranie sprzątanie bo wstałam z mega energią :)

74dianli2i9bz1yz.png
    ckaidqk3z796gr05.png
  • Katiś Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To coś mi się wydaje, że 25.09 jest najbardziej oblegany :D Ja mam wtedy połówkowe i kto jeszcze :D?

CATH Dzięki :)

Pola <3klz9df9h07yjky2k.png
    Hania <3klz9df9h6qms3c6n.png
  • Katiś Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane powiedzcie mi gdzie można kupić sukienki ślubne ciążowe. Nie mam tu na myśli namiotów czy worków :D chodzi mi o takie ładne, krótkie, najlepiej białe sukienki. Jeżeli macie jakieś pomysły to piszcie. Póki co znalazłam happymum, no ale tam to mi d*** nie urwało :P
    p.s. wybrałam krótką sukienkę żeby potem ją wykorzystać np. na chrzcinach :)

• emilka944 Nowa

Wysłany: 5 września 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Termin wg USG na 19 luty :) Już nie mogę się doczekać! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 10:19

kasia_1988, Fedra lubią tę wiadomość

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiś wrote:
    Kochane powiedzcie mi gdzie można kupić sukienki ślubne ciążowe. Nie mam tu na myśli namiotów czy worków :D chodzi mi o takie ładne, krótkie, najlepiej białe sukienki. Jeżeli macie jakieś pomysły to piszcie. Póki co znalazłam happymum, no ale tam to mi d*** nie urwało :P
    http://pieknamama.pl/sukienka-carissa-creme.html
    i więcej: http://pieknamama.pl/category/sukienki-wieczorowe

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • megg Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vel ja połowkowe mam 15.10
    Madziutek specjalnie dla ciebie wcześniej heh :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 10:14

madziutek 23 lubi tę wiadomość

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W jakim tygodniu i dniu macie polowkowe? Ja tez bym się może wybrała tylko chce być w podobnych tygodniach jak Wy. Mogę sobie manewrować w piatki i wtorki, bo wtedy przyjmuje ten gin z tym super sprzętem.

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angelcia wrote:
    W jakim tygodniu i dniu macie polowkowe? Ja tez bym się może wybrała tylko chce być w podobnych tygodniach jak Wy. Mogę sobie manewrować w piatki i wtorki, bo wtedy przyjmuje ten gin z tym super sprzętem.
    Ja mam wraz z końcem 20-tego tygodnia.

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja może wybiorę się 26.09.

Jeszcze żeby było śmiesznie to znowu jest mi niedobrze.. Podejrzewam po czym - zjadłam wczoraj kabanosa pepperoni, a był taki paskudny:/ Na sama myśl z checia przywitałabym się z WC. A już taka szczesliwa bylam, ze 'jest mi dobrze'...;/

• cath Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiś wrote:
    Katiś wiesz co ciezko mi powiedziec gdzie taką dostaniesz ja bym na twoim miejscu dala do uszycia krawcowej albo jakiemuś salonowi slubnemu. Oczywiście wtedy koszt nie jest do 100-200 zl :) ale pomiga ci wybrac sukienkę i uszyja taka jaka będziesz chciala :)
    Mi podobają się te dwie :
    b_2_29970.jpg ta krótka
    b_3_29970.jpg i ta bez rękawów :)

Nie wiem tylko gdzie takie można dostać, ale jakbyś dała do uszycia to by zroiły podobnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 10:44

przedszkolanka:), Katiś, Fedra, juska19 lubią tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • Januszkowa Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiś a kiedy ślub? Jeśli masz trochę czasu jeszcze to tak jak Cath mówi może uszyj sobie.

A ja po wczorajszym spotkaniu z koleżankami nie mogłam zasnąć, jedna z nich powiedziała nam, że jest w ciąży:) Mimo, że to takie normalne dla mnie teraz to bardzo się wzruszyłam <3 Cieszę się z wszystkich ciąż dookoła:)

16.02.2015 Powitaliśmy na świecie Natalkę :)
    z789jaq.png
  • Katiś Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cath i to chyba nie będzie głupi pomysł, bo póki co nic mi się nie podoba. Może jak założe na siebie to coś się zmieni. Póki co pojade do Silesia City Center i pooglądam.Wczoraj miałam taką bardzo subtelną rozmowę z moim T:

Ja; Moja kuzynka się zaręczyła
    T: a my kiedy?
    JA: No kiedy Ty wyskoczysz z pierścionkiem :D
    T: A do ślubu (cywilny- na kościelny nas nie stać póki co) chcesz z brzuchem iść czy bez
    Ja: Teraz to już chcę z brzuchem iść
    T: To wieczorem prześlij mi link z pierścionkami z aparta, aaa Ty rozmiar masz 9 nie?
    Ja: To ci prześlę, tak 9 chyba
    T: A to chcesz jakiś obiad dla rodziny?
    Ja; no obiad, deser i lampka wina+kawa w restauracji - tak myślałam
    T: aha to jak Ci się jutro będzie nudzić to zobacz ceny w restauracjach

No czy kiedyś widzieliście subtelniejszą rozmowę o zaręczynach :D hahaha
    Mnie to nawet pasuje, jesteśmy na tym etapie ( mieszkamy prawie 2 lata razem) dziecko mamy w drodze no to chyba wszyscy się spodziewają ze się chajtniemy :D A żeby było śmieszniej powyższa rozmowa toczyła się podczas spaceru z psami, fakt faktem w pięknej scenerii jesiennego, słonecznego lasu :D

cath, Januszkowa, przedszkolanka:), truskawkax25, Sewerynka, Bietka, Fedra, justta lubią tę wiadomość

• Katiś Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cath właśnie te dwie pierwsze mi się podobają najbardziej :D Mamy chyba podobny gust :D

cath lubi tę wiadomość

• cath Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiś wrote:
    Cath właśnie te dwie pierwsze mi się podobają najbardziej :D Mamy chyba podobny gust :D
    Miło mi :D Ja ogólnie nie lubie bublu :D
    A co do rozmowy o ślubie to ja z M miałam podobnie.
    W lutym miałam studniówkę dwa lata temu i mój mąż w styczniu mówi do mnie tak
    M: Może byśmy ślub wzieli (zaręczeni 2 lata byliśmy)
    JA: No ok ale po maturze
    M: 6 lipca Ci pasuje?
    JA. No może być.

I w następnym tygodniu mieliśmy wszystko już zaklepne tylko że wyszły jaja z naszym hotelem w którym na początku mieliśmy mieć i musieliśmy przełożyć na 5 lipca i jeszcze lepiej wyszło :D
    A też na początku chciałam tylko z obiadem cywilny ale mój teściu się na nas obraził "No jak to ja na weselu syna nie popiję" i tak wyszło :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 10:58

Katiś, Fedra lubią tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • Katiś Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Januszkowa wrote:
    Katiś a kiedy ślub? Jeśli masz trochę czasu jeszcze to tak jak Cath mówi może uszyj sobie.

Januszkowa jeszcze nie wiem kiedy ślub hahaha :D Myślę, że do końca roku

Januszkowa lubi tę wiadomość

• Katiś Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cath wrote:
    Miło mi :D Ja ogólnie nie lubie bublu :D
    A co do rozmowy o ślubie to ja z M miałam podobnie.
    W lutym miałam studniówkę dwa lata temu i mój mąż w styczniu mówi do mnie tak
    M: Może byśmy ślub wzieli (zaręczeni 2 lata byliśmy)
    JA: No ok ale po maturze
    M: 6 lipca Ci pasuje?
    JA. No może być.

I w następnym tygodniu mieliśmy wszystko już zaklepne tylko że wyszły jaja z naszym hotelem w którym na początku mieliśmy mieć i musieliśmy przełożyć na 5 lipca i jeszcze lepiej wyszło :D
    A też na początku chciałam tylko z obiadem cywilny ale mój teściu się na nas obraził "No jak to ja na weselu syna nie popiję" i tak wyszło :D

No czyli fuul romantic, tak jak u nas:D Ale nie wiem dlaczego, ale mnie się to podoba :D

cath lubi tę wiadomość

• cath Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiś albo długa taką grecką weź biała a potem mozesz ufarbować ;) długie sukienki zawsze będą modne i ładnie podkreślają figurkę ;)

Tez tak wole :D Konkretnie i na temat :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 11:01

Katiś lubi tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • Katiś Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie grecka nie będzie taka typowa ciążówka, a krótka to fason będzie ciążowy miała.

cath lubi tę wiadomość

• cath Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiś wrote:
    W sumie grecka nie będzie taka typowa ciążówka, a krótka to fason będzie ciążowy miała.
    Ale grecką możesz potem wykorzystać :) a taka obcisła ciążowa zapewne będzie poszerzona w okolicach brzucha :) chyba że ją potem zwęzisz ;)

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
‹‹ 501 502 503 504 505 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ