Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak wrote:Dziewczyny, Frytka jest w 6-tym miesiącu ciąży
uuu z kim tym razem?a wiesz że ona imie zmienila?
-
Lara 82 wrote:No właśnie Vel aj jestem Skorpionem to taki piękny znak
a ludzie tacy łagodni
(żarcik)
Samolubnie i narcystycznie powiem, że uwielbiam swój znak
ja jestem lew, a lwy i skopriony razem nie graja
moja mama skorpion tak samo sie żremy
dla mnie najlepsze są ryby raki i baranyz doswiadczenia wiem ze tak sie najlepiej z ludzmi dogaduje
-
Gosiak wrote:Z jakimś swoim partnerem
Tak, wiem, Maja się teraz nazywa
no to ona jest lutówka albo styczniówka
albo i nie
W swoim ostatnim dużym wywiadzie sprzed dwóch lat Frykowska zdradziła, że "chce mieć dziecko". Plany o macierzyństwie spełnią się już pod koniec roku, czego szczerze gratulujemy
pisza ze pod koniec roku i ze jest w 6msc a wiec licza miesiace ukonczone a nie rozpoczeteWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 20:17
Sue lubi tę wiadomość
-
Wytlumaczcie mi coś bo ja tego nie rozumiem
skoro nasze dziecko wyglada teraz tak
zeby nie bylo zdjecie ze stronki o 6 miesiacu
http://ciazowomi.wordpress.com/2013/08/28/6-miesiac-ciazy-czyli-przyjmeny-czas/
to dlaczego ja najsilniej czuje ruchy tutaj ??
http://www.iv.pl/images/22121523902535480123.jpg
to sie kupy nie trzymaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 20:38
-
Hej dziewczyny.
Vel co do rozstępów to moja siostra stosowala biooil i mówiła że całkiem ok.
siarę zauważyłam u siebie z 2 tyg temu i zastanawiam się czy ona juz będzie do końca ciąży tzn. do czasu aż nie zacznę karmić piersią.
Ale wściekła jestem na mego M. wrocil z pracy i zaraz wybył bo obiecał koledze pomóc załadować samochód dostawczy z meblami. Mieliśmy jechać do biedronki na zakupy. Chcialam kupić owoce i lodówka świeci pustkaminawet chleba i masła nie ma. A później M. się dziwi że śniadania nie jadlam. Taaa tylko niby co jeść jak nic nie ma co bym chętnie zjadła. Zrobiłam zapiekankę .... która już dawno wystygła. ....
właśnie wszedł do domu. Beczeć mi się chce. Piernicze w d.upie go mam nie odzywam się do niego i życzeń z okazji dnia chłopaka też mu nie złożę.
Wrrr sorry musiałam się wygadać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 17:26
-
Nasmarowałam się po kąpieli olejem kokosowym. Ciekawe jaki będzie efekt rano.
Vel a ja czuję tylko ciutkę wyżej. Czasem też tuż pod pępkiem.
Lara trzymam kciuki za jutro! Wszystko będzie dobrze!Sama wybieram się do niej 15 października, więc będę ciekawa twojej opinii na jej temat. -
Pia Gizela wrote:Nasmarowałam się po kąpieli olejem kokosowym. Ciekawe jaki będzie efekt rano.
Vel a ja czuję tylko ciutkę wyżej. Czasem też tuż pod pępkiem.
Lara trzymam kciuki za jutro! Wszystko będzie dobrze!Sama wybieram się do niej 15 października, więc będę ciekawa twojej opinii na jej temat.
no wlasnie ja tez czuje pod pepkiem i kolo pepka ale takie rozmyte, jakby fale przechodzace zajmuje wiekszy obszar, a tam nisko czuje takie stuku puk konkretne silne i w jednym punkciku ale jak to mozliwe jak tam nie ma dziecka? nie rozumiem
-
Gosiak wrote:Efekt jest super, ale faktycznie tłusty film może razić. Najlepiej smarować na mokrą skórę.
Tym razem sparowałam się po wytarciu, ale następnym razem spróbuję na mokro.
Vel a może dzieciaczki mają taki mocny wykop? Albo to efekt domina? -
No moze, ja nic z tego nie rozumiem
ruchow czuje multum i przeróżnych i w różnych miejscach i raz są takie, raz inne, naprawde istne bombardowanie przezywam
ale poprostu dla mnie niektore rzeczy sa niezrozumiale i chyba takie juz pozostana
ja to mam jazde na bulki z pasztetem pomidorowym, takim z paczki, nie dosc ze bulki biale to jeszcze pasztet... super poprostu dla ciazy no ale co zrobic
wlacze sobie chyba zalegle na wspolnej i juz ide spacto moja godzina
tym milym akcentem napisze dobranoc :* do jutra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 21:39
juska19, Lara 82, megg, sara_nar, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
Jestem:)
Już po połówkowym.
Dziecko zdrowe 429g. Wszystko dobrze.
Poznaliśmy płeć. Będzie DZIEWCZYNKA:) Proszę o dopisanie do listy córeczki Natalii.Gosiak, LadyDi, juska19, Sue, Asiaa1201, megg, MoniaP, lula88, Penelope, sebza, Fedra, truskawkax25, Lara 82, słoneczna 85, przedszkolanka:), Bietka, justta, Angélique89, sara_nar, Sewerynka, asia888 lubią tę wiadomość
-
To ja podeślę fotkę, bo obiecałam, na fryzurę nie patrzcie, bo to było zaraz po 4h lotu, turbulencjach, czekaniu na walizki i na wynajem auta, jestem zmęczona i spocona, ale widoczek w tle ładny
http://wrzucaj.net/images/2014/09/30/hiszpa.jpgjuska19, megg, LadyDi, Januszkowa, lula88, Penelope, sebza, Fedra, Lara 82, kasia_1988, sara_nar, Sewerynka lubią tę wiadomość