Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na ciuchach z lumpa sie wychowalam pamietam jak razem z mama chodzilysmy w miasto cudowne wspomnienia
Obecnie samej chodzic mi sie niechce ale mam trzy sklepy gdzie wchodze i kupuje dzieciowe ubranka za grosze a potem rozdaje jak sie komus podobaja... ale teraz planuje isc i cos poszperac dla Natki tylko cos weny mi brak ehhh...
No i dalej zjadlabym paczkaGosiak lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
A i przegladalam podobn zestawy na allegro z tymi kolyskami z tego co widzialam sa to licytacje a rzeczy sa z Angli...
Wyglad zestawow jest boski ale kurcze z jednej strony za ta cene tego zestawu moge kupic zestaw z lozeczkiem nowy w Polsce a z drugiej strony nie mam pojecia na ile starcza taka kolyska...
Matko ile My mamy dylemaow przy kupnie rzeczy dla dziecka a Ono nawet nie bedzie kojazylo czy bylo w spiworku czerwonym bialym czy niebieskimGosiak, cath lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Ja dzis kupilam sobie polar w kratę w decathlonie z Quechua. Caly rozpinany i wyglądam w nim tak chudo ze szok
wzięłam sobie na teraz dosłownie jak taka pogoda ladna ale cos jednak ubrac trzeba
ja uwielbiam ich polary mam chyba z 5 sztuk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 22:41
Fedra, Gosiak lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Ja puki co jeszcze sie w kurtki mieszcze ale chyba dlatego ze zawsze kupowalam szersze a teraz tak ladnie podkreslaja i opinaja brzuszek
Fedra lubi tę wiadomość
-
Na kolację były kanapki z białym serem, miodem i do tego kakao
Było pysznie i miło, pidżama party z mężem, ale za to przy świeczce;)
Do tej pory mieszczę się jeszcze w kilka kurtek jesiennych, mam zamiar kupić dopiero pod koniec października, na wszystkich świętych. Raczej to będzie płaszczyk, taki żeby ubrać jeszcze w święta Bożego Narodzenia. Szukałam w internecie, ale ciężko się zdecydować i wybrać rozmiar. Normalnie noszę M, ale czy ciążowy rozmiar dla siebie też powinnam wybierać M!?- Może lepiej L. Eh ciężka sprawa, miałam problem z jeansami ciążowymi więc co to będzie z płaszczem- nie chcę myślećWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 23:12
Fedra, Gosiak lubią tę wiadomość
-
Januszkowa ja poprosilam kolezanke by mi zmierzyla w biuscie w tali i u dolu plus calkowita dlugosc i dlugosc rekawa od pachy w dol inaczej pewnie bym nie kupila bo mnie rozmiarowka z metki nic nie mowi kiedy w jednym sklepie przymierzam 38 a w drugim 42 i obie rzeczy dobre
Gosiak lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Dobry wieczór
Groszku witaj!! Gratuluje Synusia :-*
Asia jak na studiach pierwszy dzień ?? jak grupa zareagowała na fakt,że jesteś w dwupaku?? Mnie kość ogonowa boli non stop, najlepiej się czuje jak leżę i to na boku..
Mistrzyni..Zatkało mnie jak przeczytałam Twoją wiadomość. Całkowicie podpisuje się pod wypowiedzią Penelope obiema rękoma i rączkami Wiktora !! Jestem z Tobą bądź silna :-* Masz dla kogo.. :*
Motylku przeżyłaś chwilę grozy o matkoAle trzymam kciuki, oszczędzaj się i odpoczywaj :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 01:13
-
Ja kupiłam na allegro używana kurtkę hm mama za niecałe 100 zł. Nosiłam m i kurka m tez jest ok bo specjalnie szyta.
Dzień dobry, u nas straszna mgła.
Aha- wczoraj mąż pierwszy raz poczuł kopniaka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 07:25
Gosiak, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość
-
Czesc
Ja wlasnie sie wykapalam w wodzie z czajnika, lacznie z wlosami
teraz szykuje sie do obozu pracy
wymarzony poranek...
marze zeby byl juz wieczor
wczoraj sie zaopatrzylam w zapas przypraw od gozdzikow po kardamon, wszystko wygniotlam w mozdzierzu i zaczynam poranek od herbaty z tym i imbirem i miodem i syropem i cytryna i pomaranczaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 07:55
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Czesc
Ja wczoraj wieczorem zapaliłam mój ulubiony wosk Yankee Candle jesienny o zapachu gruszki. Mniamjakos ten zapach w cieple dni nie pasował mi dlatego zostawilam na wieczory jesienne
cudo
Dzis w planach leniuchowanie i jakiś spacerek nad jeziorkiemGosiak, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
U mnie też mgliście. Nawet bardzo. Ale liczę że się rozpogodzi:) My już po śniadanku. Dziś w planach mam zrobić klopsiki w sosie koperkowym, ciekawe czy czy zrobię czy skończy się na kotletach mielonych. Poza tym planujemy odpoczywać i może do teściów w odwiedziny pojedziemy, bo dawno nie byliśmy.
Na obecną chwilę zapinam się w dwie kurtki jesienne. Ale niestety to są typowo sportowe sztuki. Może pod koniec października pokuszę się na coś elegantszego (czytaj: czekam aż mi bardziej brzuch urośnie)
Dobrego dnia!Gosiak, Fedra, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
hej
a my dziś sami...tatus pojechał na mecz, wróci pewnie ok 16 wiec sami spedzamy dzionek
a w planach krem z dyni i tez albo klopsiki, mielone albo spaghetti...bo mam mielone miesko gotowe:)Gosiak lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:hej
a my dziś sami...tatus pojechał na mecz, wróci pewnie ok 16 wiec sami spedzamy dzionek
a w planach krem z dyni i tez albo klopsiki, mielone albo spaghetti...bo mam mielone miesko gotowe:)
A mój M. dziś wybywa na zawody strzelnicze i sobie z Janinką będziemy rządzić w kuchni same
-
Gosiak wrote:haha, ja też krem z dyni i mielone będę robić wołowe
A mój M. dziś wybywa na zawody strzelnicze i sobie z Janinką będziemy rządzić w kuchni same
No to tak jak my..szkoda, ze mieszkamy tak daleko bo bysmy siły połaczyły
Gosiak..jak robisz krem ???