Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak,ja też mam jutro wizytę i też przeżywam. Staram się odpędzać złe myśli i przyciągać tylko pozytywne. Pogoda dzisiaj paskudna,więc postanowiłam przebimbać dzień pod kocem z książką. Staraj się kochana za każdym razem zmieniać tok myślenia,jak Cię nachodzą jakieś lęki. Wszystkie znamy to doskonale. Trzymaj się,a ja trzymam kciuki.
A co do tych objawów to NIC nie odczuwasz? Może po prostu zmniejszyło się natężenie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2017, 10:11
-
Nadrobilam Was
Tak sie ciesze ze na wizytach wszystko dobrzetrzymam kciuki za dzisiejsze i czekam na wieści
Co do siary to jak w tym tyg czytalam informacje odnosnie swojej ciazy to np u mnie w tym tc moze juz sie siara pojawic i to calkiem normalne. Poki co u mnie cisza. Chociaz sutki i piersi strasznie mnie swedzą👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
Moj wczesniaczek z 33tc - 19.12.2017r.
Aniołki: 02.2015 & 06.2016
Starania przy PCOS i innymi genetycznymi gadami.
1 cs z pomocą medyczną (aromek + ovitrelle). Ogólnie staramy się ponad rok czasu. -
Dziewczyny a wy tez tak macie ja od poczatku ciazy mam jeden staly i niezmienny objaw. Odbija mi się po kazdym jedzeniu po wypiciu nawet czystej przegotowanej wodzie. Tak sie zastanawiam czy do konca ciazy tak bede miec bo w gosciach to strasznie uciazliwe jest
A pisalyscie o luteinie do kiedy ktora bierze. Mi gin kazal brac od ostatniej wizyty 2-3 tygodnie. Czyli jak sobie wyliczylam tabletki ile mi zostalo to ostatnią dawke w niedziele bede miala.👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
Moj wczesniaczek z 33tc - 19.12.2017r.
Aniołki: 02.2015 & 06.2016
Starania przy PCOS i innymi genetycznymi gadami.
1 cs z pomocą medyczną (aromek + ovitrelle). Ogólnie staramy się ponad rok czasu. -
Paula. wrote:Dziewczyny a wy tez tak macie ja od poczatku ciazy mam jeden staly i niezmienny objaw. Odbija mi się po kazdym jedzeniu po wypiciu nawet czystej przegotowanej wodzie. Tak sie zastanawiam czy do konca ciazy tak bede miec bo w gosciach to strasznie uciazliwe jest
A pisalyscie o luteinie do kiedy ktora bierze. Mi gin kazal brac od ostatniej wizyty 2-3 tygodnie. Czyli jak sobie wyliczylam tabletki ile mi zostalo to ostatnią dawke w niedziele bede miala.Paula. lubi tę wiadomość
-
U nas po wizycie. NT 2,1, wszystkie narządy ok. Maluch nie chciał sie odwrócić i ciężko było go pomierzyć ale lekarz dał radę.
Trisomia 21 1:299
Trisomia 18 1:2522
Trisomia 13 1:12731
Lekarz zasugeował pappa, wiec jutro jade oddac krewEklerka13579, sunset06 lubią tę wiadomość
-
Anne92 wrote:Ale mamy dziś i jutro wizyt
Super, na pewno wszystko będzie dobrze
Kciuki za wszystkie wizyty.
ja zakończę ten tydzień - wizyta na usg w piątek, w szpitalu na nocnym dyżurze naszej lekarki ok 20-21
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
jiwa wrote:Trzymam kciuki za wszystkie wizyty.
Ja wczorej oddałam krew na test pappa a we wtorek za tydzień mam badanie prenatalne.
Mam pytanko czy zabieracie Swoich Panów na usg prenatalne?
Ja idę ze swoim, z racji tego iż mam jutro tylko usg prenatalne. Mój mąż ma nadzieję że uda się podpatrzeć płeć dzidziusia, on cały czas wierzy w to że będzie to chłopiec -
Dziewczyny ja znowu plamie chyba koniec mojego szczęścia. Boli mnie brzuch tak na samym dole po prawej stronie jak na wrostekhttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
jiwa wrote:Trzymam kciuki za wszystkie wizyty.
Ja wczorej oddałam krew na test pappa a we wtorek za tydzień mam badanie prenatalne.
Mam pytanko czy zabieracie Swoich Panów na usg prenatalne?Ale dzień wcześniej, w niedzielę jedziemy na usg do szpitala - to będzie 12tc, więc może dr wypatrzy co tam maluszek chowa miedzy nogami. Mam przeczucie, że to dziewczynka. Zobaczymy czy się sprawdzi.
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości