Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Caro kochana nawet mnie pamietasz a tak dawno sie nie widzialysmy na zadnym forum jak milo :*
Kochane ja dzis oddalam krew na bete, progesteron, tsh i ft4 jestem bardziej ciekawa niz przerażona hehe
A mi belly wyznaczylo termin na 6-goakacjowa lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Ja dziś betę. Tarczyce mam na świeżo. Progesteron z 10 dpo 16.3. Teraz go pewnie powtórzę kolo terminu @ bo to dopiero 24dc u mnie
-
12 dpo 35.15 i średni 2 dniowy przyrost 215%
kaka470 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, z przyjemnoscia dolaczam chociaz jeszcze to do mnie nie dociera. Termin 7 lutego sama urodzilam sie 6 lutego, moze sprawie sobie prezent na urodziny beta 10 dpo 18,50, jutro 12 dpo powtarzam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2017, 17:52
-
lilka1984 wrote:Hej dziewczyny, z przyjemnoscia dolaczam chociaz jeszcze to do mnie nie dociera. Termin 7 lutego sama urodzilam sie 6 lutego, moze sprawie sobie prezent na urodziny beta 10 dpo 18,50, jutro 12 dpo powtarzam.
-
lilka1984 wrote:62,47, przyrost 244%. Tylko nad progesteronem mysle bo wyszedl 17 ng.
-
Hopeless wrote:Cudnie ja 10 dpo miałam 16.3 i zdecydowałam się na duphaston.
-
lilka1984 wrote:A ile tabletek dziennie? Ja biore profilaktycznie od 2 dpo 2x1 dziennie i zastanawiam sie czy nie za mala dawka a lekarza mam dopiero w czaartek.
-
Dziewczyny ja przed fasolką miałam progesteron 0,222 gdzie norma prawie od 2 dopiero była..
także cały czas na luteinie jadę w dawcę 2x1
Dokładnie jak hopeless mowi, jak da plamienia to jest większa dawka potrzebna
Jak ja nie moge doczekać sie wizyty! A gdzie tu do 8 czerwca14 cykli starań
-
kuzka wrote:Inffinito22 mamy jeden dzień różnicy Mój termin wypada na 02.02.2018 ale boję się o tym myślec w ten sposób, bo jestem po 2.poronieniach. Boję się zrobić betę i nie wiem kiedy iść do lekarza
-
Hopeless wrote:Rozumiem Cię aż za dobrze jeśli boisz się bety nie rób jej. Ja na usg jestem zapisana 7+4 żeby nie było takiej sytuacji ze może za wcześnie.
Jedziemy na tym samym wózku i chyba nie zrobię tej bety , a do lekarza pójdę 21 czerwca to wtedy wypadnie 8tc. Więc już powinno być wszystko jasne liczę, że do 3 razy sztuka sprawdzi się o w naszym przypadku w końcu musi być dobrze