Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja objawów nie mam. Brzuch pobolewa. Objawy zawsze miałam dopiero kolo 6tc.
-
Ja rano mam mdłości ledwo śniadanie wciskam. Pozniej juz jest troche lepiej. No i czasami brzuch mnie boli lub ciagnie. A co do usg na mojej wizycie w poniedzialek to nie bedzi usg bo moja ginka przyjmuje w domu i tam ma tylko fotel a usg w szpitalu lub przychodni przy szpitalnej. Wiec bede musiala sie z nia unowic
akacjowa lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Aga89 wrote:Witam się nieśmiało dziś zrobiłam test i jest druga kreska. Jutro idę zbadać TSH to chyba przy okazji zrobię betę. Termin wg owulacji i belly mam na 07 lutego ja wizytę mam w następny czwartek ale to nie ciążowa tylko miała być kontrolna (zapisywalam się 3 miesiące temu).
Hopeless witaj kochana. Znów jesteśmy razem na fioletowej stronie
Witamy!
W takim razie po cichutku gratuluję napisz od razu jak wyniki bety
Ja też mam wizytę w następny czwartek, ale już mam nadzieje będzie coś widać bo to jeszcze tydzień zleci.
Kobietki a mam pytanie do was.. przepraszam za dosłowność, ale jak siusiam to strasznie boli mnie pęcherz, nie wiem czy to przez fasolkę, czy zapalenie, mam się martwić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2017, 16:30
14 cykli starań
-
Powiedzcie mi drogie dziewczyny jak poradziłyście sobie w pracy? Ja już to oznajmiłam, bo chciałam to mieć za sobą, ale strasznie się denerwowałam, aż tchu mi brakowało, ale szef był bardzo wyrozumiały.. tylko teraz się martwię, że nie umiałam opanować nerwów i czy to nie wpłynie na moje dzieciątko negatywnie;((
-
stokrotka30 wrote:Powiedzcie mi drogie dziewczyny jak poradziłyście sobie w pracy? Ja już to oznajmiłam, bo chciałam to mieć za sobą, ale strasznie się denerwowałam, aż tchu mi brakowało, ale szef był bardzo wyrozumiały.. tylko teraz się martwię, że nie umiałam opanować nerwów i czy to nie wpłynie na moje dzieciątko negatywnie;((
Ja też musiałam powiedzieć, bo kuzynka napisała gratulacje na facebooku.. więc kierownik to widział, to szefowi musialam powiedzieć, a chcieliśmy się wstrzymać do wizyty.. ja cały weekend się strsowałam, mało serce mi nie wyskoczyło, szczególnie, że już jedna jest na macierzyńskim i mój szef jest typem "groźnego" człowieka. A ja przyjęłam się dopiero 4 miesiące temu, umowę miesiac temu przedłużył na 2 lata 9 miesięcy, więc źle się z tym czułam.
Ale też przyjął to dobrze, gratulował nam ( bo pracujemy z moim w jednej firmie i poprosiłam żeby poszedł ze mną do niego). Ale nawet jakiś czas potem jeszcze się denerwowałam strasznie. Ale już 2 dni minęły od tego i jest dobrze
A dzidzia na pewno jeszcze tego nie odczuła tak bardzo nie martw sięWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2017, 19:42
Anieńka lubi tę wiadomość
14 cykli starań
-
Inffinito22 wrote:Ja też musiałam powiedzieć, bo kuzynka napisała gratulacje na facebooku.. więc kierownik to widział, to szefowi musialam powiedzieć, a chcieliśmy się wstrzymać do wizyty.. ja cały weekend się strsowałam, mało serce mi nie wyskoczyło, szczególnie, że już jedna jest na macierzyńskim i mój szef jest typem "groźnego" człowieka. A ja przyjęłam się dopiero 4 miesiące temu, umowę miesiac temu przedłużył na 2 lata 9 miesięcy, więc źle się z tym czułam.
Ale też przyjął to dobrze, gratulował nam ( bo pracujemy z moim w jednej firmie i poprosiłam żeby poszedł ze mną do niego). Ale nawet jakiś czas potem jeszcze się denerwowałam strasznie. Ale już 2 dni minęły od tego i jest dobrze
A dzidzia na pewno jeszcze tego nie odczuła tak bardzo nie martw się
Trochę mi lżej, że nie jestem sama z tym moim stresem.. Pracujesz czy wybierasz się na zwolnienie jak lekarz zdecyduje? -
Dziewczyny wy to chociaż prace macie, ja jestem do 22-go czerwca na praktykach, a od 1-go lipca miałam iść tam do pracy. Mam umowę przedstępną podpisaną, bo szefowa chciała, bo musiała mnie do funduszu podać i teraz jak ja mam jej to powiedzieć? że będzie musiała sobie nową dziewczynę znaleźć na moje miejsce. Tylko zobaczę co mi ginka powie na wizycie ale najbardziej to bym chciała jej powiedzieć już jak serduszko będzie ale też nie wiem w jaki sposób jej to oznajmić...
akacjowa lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Stokrotka - oprócz bardzo wysokich temperatur i duchoty w pracy ogólnie mam dobre warunki - praca glównie siedząca przy komputerze, także ile będę mogła tyle będę pracować. Planuje tak do 5-6 miesiąca, a potem chciałabym odpocząć przed tą wielką zmianą jaką wprowadzi maleństwo
Choć jak lekarz zleci, lub sama będę się czuła bardzo słabo to pójdę wcześniej
A ty planujesz iść na zwolnienie?
Paula - o kurczę! to faktycznie, może żeby nie było tak źle popracuj jeszcze trochę i potem idź na macierzyńskie może szefowa będzie przychylna bardziej, wiesz, fajnie sobie zrobić dobry grunt, żeby mieć gdzie wrócić potemWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2017, 08:45
14 cykli starań
-
nick nieaktualny
-
Byłam dziś u lekarza, ale jeszcze nie było nic widać, mam pojawić się ponownie za 2 tygodnie. Z objawów mam tylko bolesne i nabrzmiałe piersi. Czasami coś zakuje w brzuchu, jajniku czy pachwinach ale to tyle. I węch też mam bardziej czuły.