Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam:) jestem Lutowa mamusia z 2015 roku, teraz termin wypada mi na 3 Lutego, poprosze o wpisanie na liste
PozdrawiamPaula. lubi tę wiadomość
-
szkoda tylko, że reszta tytanowych nie dołączy do lutówek.
jak się dzisiaj czujecie dziewczyny? mi dokucza zapalenie cewki i jadę na urosepcie, wizyty w toalecie to tak średnio co pół godziny. w domu to pikuś, ale w pracy lub na spacerze to masakra. -
Witam nowe dziewczynki
Ja dopieronco wstałam tak mi się nie chciało podnieść. Mi praktycznie codziennie rano jest niedobrze. Na wymioty mnie nie ciągnie jeszcze. A co do piersi to tez mam nabrzmiale i bolesne. Moj stwierdzil ze pewnie tak mi do konca ciazy zostanie ze beda takie tkliwe ale chyba uspokoja sie wczesniej bo bol przy zakladaniu czy zdejmowaniu stanika straszny.akacjowa lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Witam ☺ Mnie synuś obudził o siódmej. Zjadł właśnie drugie śniadanie i zaraz drzemka. Póki co dokucza mi tylko ból piersi, najgorzej jest właśnie przy zdejmowaniu stanika. Udanego dnia życzę wszystkim
-
Hej dziewczyny U mnie na razie brak objawów, tylko senna jestem bardziej. W pierwszej ciąży w 5 tygodniu już miałam mdłości i tak aż po 5 miesiąc włącznie. Po cichu liczę, że tym razem nie będzie tych okropnych mdłości i wymiotów[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Anne92 wrote:Hej dziewczyny Wczoraj byłam u ginekologa i potwierdził ciążę - 5tc 2d. Jestem bardzo szczęśliwa. Serduszka jeszcze nie było widać, następną wizytę mam za 3 tygodnie.
Za 3 tygodnie na pewno serduszko juz usłyszysz
Która z was następna na wizyte?14 cykli starań
-
Mam taką nadzieję Mam trochę za wysokie TSH, więc endokrynolog zaleciła mi letrox 50 jedną tabletkę dziennie. Dodatkowo jeszcze biorę jodid, również receptę dostałam od endokrynologa. Mój ginekolog narazie powiedział, że wystarczy tylko kwas foliowy a później znajdziemy suplement z witaminami. Jeśli chodzi o moje objawy to również jestem zmęczona, senna i odczuwam ból piersi
-
Hej! Jestem mamą 13 miesięcznej Poli (maj 2016 ) i wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że w okolicach 7 lutego 2018 roku zostanę mamą ponownie
Przygarniecie?
Z objawów - ciągnięcie w brzuchu, zwłaszcza pod wieczór, gdy jestem już padnięta, a o to przy roczniaku nietrudno bardzo tkliwe piersi i żądza mordu na mężu
Byłam dzisiaj na wizycie, ale lekarz stwierdził, że to zdecydowanie za wcześnie i mnie odesłał, nawet nie chciał słyszeć o badaniu. Ach, ten NFZ... Kazał przyjść pod koniec czerwca, więc następną wizytę mam umówioną na 22 czerwca, ale chyba do tego czasu wybiorę się prywatnie.