Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie Luty 2019.
Odpowiedz

Mamusie Luty 2019.

Oceń ten wątek:
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2020, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tez głównie jak się budzi to chodzi o przytulanie 🤷‍♀️

961l20mmezoojidp.png
  • Pepper Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2020, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja ma tak samo. Ostatnio przespala 7 godzin to był 4 raz w roku... A do pracy wracam już w poniedziałek...

💙Synek 2011
    🩷Córcia 2019
    preg.png
  • malami.91 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2020, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też w dalszym ciągu wiele pobudek w nocy. Ostatnio przespał ciągiem 3h od 21do24 to się cieszyłam, bo to rzadkość.

Trochę Wam zazdroszczę tych powrotów do pracy z jednej strony 😏.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 17:17

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2020, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amir wspòlczuję.. mòj też smokiem ostatnio pluje i zaczął się częściej wybudzać w nocy popłakujac i tylko cycek pomaga.. smoka mogę sobie wsadzić..

Fajnie jak mama może zdecydować czy wraca czy nie do pracy.. ja się cieszę, że możemy sobie pozwolić na moje pozostanie z dzieckiem w domu. Teściowa już pod 70-tkę i by sobie rady nie dała z nim.

da8300b52b.png
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2020, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny są jakieś nowe złote pieluchy dada :)

• bumbum Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2020, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie, jeśli testuje cię to dajcie znać czy rzeczywiście lepsze czy tylko chłyt marketingowy ;)

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2020, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, u nas ani Dada ani Lupilu nie zdają egzaminu 😐.

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • bumbum Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2020, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robią odparzenia? U nas każde pampersy są ok :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2020, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dada nie podeszły.moze te nowe lepsze? Lupilu sie zbieram i zbieram ale nie moge do Lidla się wybrac zeby przetestowac. Mi najłatwiej z neta zamowic a w lidlu pampersow nie mozna. Syn nosil lupilu ale tylko w dzien bo na noc nie dawaly rady. Po roku glownie juz pantsy w dzien a przy malej pantsy mi sie jeszcze nie sprawdzaja. Latwiej mi zalozyc jej zwyklego pampersa i lepiej trzymie...

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2020, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bumbum wrote:
    Robią odparzenia? U nas każde pampersy są ok :)

Tak, pupa zaraz czerwona i też chłonność w Pampersach active baby wydaje mi się lepsza (ale to może być subiektywne). Jakoś najlepiej nam podpasowały active baby właśnie, chociaż teraz zwykła pielucha to tylko na noc a pantsy w dzień (w nocy pantsy nie dawały rady wchłonąć tego wszystkiego).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 21:12

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • bumbum Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2020, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi ciężko z pantsami, mała wyjmuje mi nogi cały czas przy zakładaniu. Dlatego daje na noc tylko, bo najlepiej są chłonne.

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2020, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bumbum wrote:
    Mi ciężko z pantsami, mała wyjmuje mi nogi cały czas przy zakładaniu. Dlatego daje na noc tylko, bo najlepiej są chłonne.

Haha, no a u nas wyszło odwrotnie z tą chłonnością. Nie wiem jakim cudem, też myślałam, że pantsy będą lepsze na noc a tu piżama była mokra kilka razy z rzędu. Może u chłopców to jakoś inaczej działa 😋.

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • Pepper Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2020, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malami u nas pantsy w nocy zawsze przeciekały. Egzamin zdają tylko active.

malami.91 lubi tę wiadomość

💙Synek 2011
    🩷Córcia 2019
    preg.png
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2020, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda90 wrote:
    Dziewczyny są jakieś nowe złote pieluchy dada :)
    One nie są nowe .. to są fioletowe Dada w nowym opakowaniu.. u nas te fioletowe sprawdzają się na noc - są chłonniejsze niż zielone (te używam.w dzień).

Dziewczyny przeczytajcie historię Oliwiera mu przestrodze... meningokoki typ W ponoć coraz powszechnieszy. Nimenrix właśnie na to jest. Wiem, że większość z nas szczepi na to, jak nie wszystkie - tu rodzice nie zdazyli, ale maluszek przeżył bo był w szpitalu i odpowiednio szybko podano antybiotyki.

https://mamapediatra.pl/2019/01/08/sepsa-historia-oliwiera/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 21:41

da8300b52b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2020, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malami przy synu mialam to samo. Na dzień pantsy,na noc active, dada i lupilu malo chlonne w porownaniu do pampersa. Teraz pantsy tylko próbowałam ale mala nie chce dac ich ubrac ani w dzien ani na noc. Mi sie wydaje ze w pantsach u nas w tej gumce przeciekalo podczas spania...

• Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2020, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My używamy albo lupilu albo dada te fioletowe i na noc i dzień, nie przeciekają w nocy oprócz pojedynczych incydentów 😉

My planujemy zaszczepić Nimenrix ale teraz była ostatnio przypokinajaca Brexero teraz ospa i potem mmr i dopiero Nimenrix

Symbolica już kiedyś czytałam ta historie ... dlatego zdecydowałam zaszczepić małego na obie szczepionki 😞 normalnie aż człowieka w gardle ściska i łzy napływają do oczy jak się coś takiego czyta ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 23:50

961l20mmezoojidp.png
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2020, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już kiedyś to czytałam....nie mogę czytać takich rzeczy...

Mnie dalej trzyma zatrucie :/ a na dodatek mąż dziś mówi że chyba to zarazilam....

• symbolica Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2020, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinka dokładnie.. a co dopiero coś takiego przeżyć. Kiedyś nie było Beksero i szczepiłam còrkę tylko odpowiednikiem nimenrix, teraz namawiam ja na Beksero i do niej dociera, że to dla jej dobra i boi się - 11,5roku ma... mòj mąż się tym zajmie, tak twierdzi, zobaczymy - ja jej siła nie zaciagnę.. Lepiej się szczepi maluchy..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2020, 08:24

da8300b52b.png
  • bumbum Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2020, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za miesiąc boxero, a potem nimenrix.

Moja mała siada prawie cały czas na "W". Cały czas ja poprawiam, ale ona uparcie siada w ten sposób. Czy u Was dzieciaczki już się odzwyczaiły?

• baranosia Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2020, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I moja księżniczka w końcu dołączyła do grona roczniaków 😍

malami.91, bumbum, ruda90, symbolica, Pepper, amir, artemida27 lubią tę wiadomość

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
‹‹ 1425 1426 1427 1428 1429 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ