Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
To teraz ma zazdroszczę bo mòj ostatnio w prawie każdą noc (bo raz czy dwa razy w tyg.przesypia całą) woła cycka z dwa razy stając w łòzeczku rycząc. Nie mam siły z tym walczyć..
Dziękuję i ròwnież Wszystkiego Najlepszego Dziewczyny. Oby nasze kochane dzieci nam dziś dały chwilkę aby wypić ciepłą kawę ☕ 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2020, 14:34
-
Malami, tata brał na ręce i nosił, przytulał. Tłumaczył, że mleczko i mama śpią i będą rano. Pierwsza noc najgorsza, bo nie dała się odłożyć. Za pierwszym razem płakała, ale po chwili się uspokoiła. A za.drugim razem siadła i powiedziała "am". Wody raczej nie chciała, po całej nocy może ubyło 1/3 biboxa.
malami.91 lubi tę wiadomość
-
Kupiłam właśnie małej uczące kredki z Fisher Price na dzień dziecka. Ma któraś z Was?
Dostałam propozycję pracy od września. Jak przy synu nie wyobrażałam sobie puścić go do żłobka tak tu chyba będę musiała. Na szczęście to nowy żłobek z projektu unijnego w szkole w której bym uczyła czyli raczej krzywda by się jej nie stałasą dwie grupy po 8 dzieci, Maja byłaby najmłodsza
-
Ruda, ja nie używałam, ale słyszałam że na AZS zarówno do kąpieli jak i do spożycia jest dobry.
Jest taka grupa:
https://www.facebook.com/groups/ZapalenieAtopoweSkory/
Polecam, dużo można się dowiedzieć. Admini są z PTCA (polskie towarzystwo chorób atopowych), więc poziom utrzymany na grupie. Regularnie odbywają się live'y z lekarzami na których można zadawać pytania -
Często jest tak że to my mamy blokujemy nasze dzieci twierdząc że sobie z czymś nie poradzą. One na szczęście nas pozytywnie zaskakują 💕
No i w ogóle mega sprawą jest to że ten żłobek kosztowałby mnie 100zł/mc!Moniiiikaaaa, symbolica, Lutyska lubią tę wiadomość