Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
My mamy naleśniki ze szpinakiem 😊
Ruda trzymam kciuki żeby Ala spokojnie przeszła to wielka zmianę 😊 czekam z niecierpliwością na wiadomości jutro jak poszło. A jak jutrzejszy dzien wyglada? Na ile godzin idzie?
Ktoś już to pisał wcześniej ale pewnie Ala popołudniami będzie jeszcze bardziej do mamy ciągnąć, ale nie ma się co dziwić toczyła zmiana dla niej ale na pewno będzie dobrze 😊
Kurczę ale dziwna pogoda, co wyjdzie słońce i myśle o spacerze to zaraz zaczyna pasać deszcz. Mały teraz śpi potem przyjeżdzają dziadki wiec i tak spacer popołudniu dopiero -
Moja nosi 80/86
Butów jeszcze nie nosi
O, dobrze, że przypominacie, muszę zapisać małą na szczepienie 16-18Kojarzycie ile trzeba czekać po 6w1 żeby móc zaszczepić boxsero?
Ruda, powodzeniaNa pewno będzie wszystko dobrze
Nie pokazuj po sobie niepokoju to mała nie podłapie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2020, 12:11
-
nick nieaktualnyRuda wczoraj na kolacje mieliśmy domowe tortille a dla dzieci makaron ze szpinakiem. Dziś końcu zrobilam makaron z kurkami w sosie smietanowym. W tyg muszę jakaś zupe bo dawno nie było....
Ze szczepieniami tez jesteśmy daleko ale co się odwlecze to nie uciecze. -
Wracamy od dziadków do domu. Z nadzieją czekam na dzień, w którym przejdziemy tą trasę (200km) bez awantury 🙏. Teraz krzykacz już śpi i oby do końca. Już sobie wyobrażam naszą podróż nad morze 🥺.
Jak u Was z jazdą na dłuższe trasy?
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
U nas ostatnia dluga podroz byla w ferie wiec nie mam aktualnych informacji
Przyszly mi sandaly z Bartka ktore Wam wklejalam. Sliczne. I rozmiar ok. jest ok. 1cm zapasu przed palcem.
Przyszly tez kaloszki firmy demar. Z wyjmowanym ociepleniem. Tez czadowe. One sa wieksze ale w kaloszach chyba luz moze byc wiekszy bo albo grubsza skarpetke bede wkladac albo ten wklad zostawie. Chociaz on jest z welny to troche cieply. Dzis wyslali paczke z lidla wiec czekamy na reszte zestawu na deszcz. A ten tydziem ma byc caly deszczowy wiec jak znalazl
Teraz ogladam puzzle. Odkad w grudniu kupilam mu puzzle "odkrywam kolo" z czuczu to pozniej nic nie mielismy. Moze juz sprobujemy z dwoch puzzli? Polecacie cos? Widze ze trefl baby ma ladne. -
malami.91 wrote:Wracamy od dziadków do domu. Z nadzieją czekam na dzień, w którym przejdziemy tą trasę (200km) bez awantury 🙏. Teraz krzykacz już śpi i oby do końca. Już sobie wyobrażam naszą podróż nad morze 🥺.
Jak u Was z jazdą na dłuższe trasy?
My mamy do moich rodzicow 250 km, w jedna strone bylo ok, jechalismy niecałe 4 godziny z jednym postojem.
Powrót to byla masakra, 5 postojow, awantura co chwile, 6,5 godziny. U nas niestety nie ma opcji zeby spala w samochodzie.
Ruda powodzenia!!! -
My z dłuższych podróży ostatnio to godzinka półtorej i albo śpi bo pora drzemki chodź czasem zanim zaśnie minie 40min i puszczam mu kołysanki na telefonie albo jak bardzo zmęczony już wieczorem jak wracamy to bajki ogląda. A w dzień jak podróże do godzinki to zabawy książeczki i obserwuje w tylnej szybie samochody które nadjeżdżają i piszczy z radości 😊
-
Ruda bardzo się cieszę ze tak dobrze poszło napisz proszę coś więcej 😊
Ala to dzielna dziewczynka super 🥰
Super opcja z tym podglądem naprawdę
A jak zareagowała po powrocie do domu?
Nas niedługo czeka podróż do teściów Ok 3-3,5godz a potem koniec miesiąca wypad nad morze czyli Ok 8godz 🤔 jak nie dłużej
W tym tygodniu mamy w planach zoo, był już może ktoś? -
My jeszcze nie byliśmy w Zoo ale też planujemy się wybrać
Tata zaprowadził Ale do żłobka na 9ciocie mierzą temp przed wejściem niestety przy odbieraniu przez ciocie było trochę płaczu ale na sali wszystko ja ciekawiło
jest mała grupa bo 13 dzieci i 4 ciocie więc mogą poświęcić im dużo czasu
po 11 ja odebrałam
ucieszyła się jak mnie zobaczyła
jutro powtórka