Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRuda nie dziwie sie że przy "oddaniu" był płacz bo nie wiedziała gdzie idzie.... Koleżanki syn ostatnio nie poszedł z panem dyrektorem mimo że wcześniej chodzil do przedszkola już.... Dla nas to dziwna sytuacja a co dopiero dla dzieci. Ala sie przyzwyczai 😉 Przyznaj się jak czesto podglądas co mała robi?
My juz dawno nigdzie dalej nie byliśmy a na krótkie trasy mała się cieszy i wręcz jak za szybko to nie chce wysiadać 😆 chciałaby co chwile gdzieś jechać. Co wyjdziemy przed dom to mała od razu do auta biegnie. Przed chwilą wróciliśmy z podwórka. Wszędzie mokro ale dzieciom to nie przeszkadzało i w tym mokrym piachu siedzieli. Pięknie wygladali jak szli do domu 😁Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość
-
Ja kupilam te https://allegro.pl/oferta/demar-mammut-ocieplane-kalosze-dla-dzieci-22-23-9090281673?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_SHS_DCK_pla_dziecko_obuwie&ev_adgr=kalosze&gclid=Cj0KCQjwzZj2BRDVARIsABs3l9Kax03Mu5hNqpG9YSXGQCrjc5bMRGSr5Oh3SIOCvuOviVJJmtSLVnMaArYQEALw_wcB
Moge polecic. Leciutkie. Z sznureczkiem i sciagaczem. W srodku jakas wykladzina z filcu i welny ale mozna ja wyjac. I ta wykladzina jest wpinana na rzep wiec nie lata po calym bucie. -
Monika, wzięłaś te 22/23? Jaką Franek ma długość stopy? Bo zastanawiam się czy nie będą małe dla mojego... Strasznie pokręcona ta rozmiarówka, z tych Lemigo wychodzi, że bym musiała wziąć 26 🙃
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2020, 19:23
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Franek ma dlugosc 13 cm i wzielam te 22/23. Kaloszki chyba moga miec wiecej luzu. Biega w nich swobodnie pomimo ze siegaja prawie kolan
26niezle. A ja myslalaam ze jak zamawialam adidaski 24 to taki wielgasny numer.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2020, 20:25
malami.91 lubi tę wiadomość
-
My tez dzisiaj w kaloszach po kałużach smigalismy 😊 akurat kurier rano przywiózł, idealny moment. Ja zamówiłam w ccc w promocji za 35zl takie tylko inny wzór krokodyle
https://ccc.eu/pl/dzieciece/chlopiece/kalosze/kalosze-demar-demar-stormer-print-t0030-niebieski?snrai_campaign=iXyS4z811Rax&snrai_source=&snrai_content=&snrai_id=59fae75fa0bdfe8d11f9151366dc398b
A wcześniej w wózku złapał nas mini ulewa 🤭 brak budy brak parasola brak 😀 schowaliśmy się pod drzewem przeczekac najgorsze, na szczęście blisko domu, wróciliśmy się przebrać i wyszliśmy biegać po kałużach ☺️Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość
-
Amir, mozesz jeszcze sprobowac go oswoic z nimi (jesli nie dal zalozyc w ogole). Franek tez nie chcial wkladac. Dalam mu na troche do zabawy. Poobracal i za pol godziny wlozyl.
No chyba ze juz mial na nogach i nie chce to rzeczywiscie moga mu nie pasowac.