Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też spróbuję oleju z czarnuszki.
Jesteśmy w trakcie prowokacji białkiem jajka i przeszło już makaron jajeczny
, Mufinki. Po drugim dniu naleśnika dostała małej wysypki na brzuszku, ale już zeszło, więc dzisiaj daliśmy ociupinke gotowanego i obserwujemy.
Ja na plac zabaw się nie wybieram, mamy na ogródku piaskownice i zjeżdżalnie, więc jest co robić a poza tym wieje dzisiaj -
Mojego zabawki najlepsze to jest nasz odkurzacz, kable, sznurki, trawa, rwanie chusteczki na tysiac kawalkòw, podnoszenie dywanu, rozrzucanie czego popadnie i szczerze wątpię, że dzieci w tym wieku marzą o kuchni 😉 poczekajcie jak będą fajne promocję - na te kuchnię z Lidla też była wyprzedaż jakiś czas temu więc pewnie się powtòrzy.
Ruda jakiego koloru te gile? Moim zdaniem szkoda tej czarnuszki do kąpieli - lepiej smarować bezpośrednio i spozywać bo baaaardzo zdrowy jest - hamuje np. nowotwory, przeciw AZS działa, antyalergiczne. Trzymam kciuki za zdrówko Ali.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2020, 21:17
-
Katar jest przezroczysty ale leci jak z kranu. Powiem Ci że posmarowalam bezpośrednio na skórę ale zrobiła się cała czerwona i myślę że to przez to ...a po kąpieli jest gładka i miękka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2020, 21:20
symbolica lubi tę wiadomość
-
Symbolica, marzyć może nie, bo pewnie nawet sobie nie zdają sprawy z istnienia tego, ale jak już będzie to na pewno się trochę zajmą 🙂. Mój lubi mieszać w garach, bacznie obserwuje jak coś robię w kuchni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2020, 21:22
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Ruda najważniejsze że działa. 🙂
Malami niedługo będą nam dzieci pomagać w prawdziwej kuchni. ☺️ Jacek uwielbia oglądać doradcę smaku, kto wie czy jakimś kucharzem nie będzie.. mnie obserwować nie ma kiedy bo nie mam kuchni ma piętrze a gotuję jak on śpi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2020, 23:14
-
https://allegro.pl/oferta/kinderplay-kuchnia-dla-dzieci-swiatlo-dzwiek-8362941392?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
My mamy taka, nie bede ukrywac ze cena byla czynnikiem znaczacym
Nie bylam pewna czy bedzie sie nia interesowac, większość zabawek jest blee. Zaskoczyla mnie bo duzo czasu z nia spedza -
Malami ja też tak uważam ale ona wie lepiej
popsuła mi humor ...biorę tydzień opieki a ona z tekstem że jak tak będę robić to mnie zwolnią...
Mam nadzieję że to tylko katar i za kilka dni minieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2020, 08:37
-
Ruda no mamy/tesciowe niestety potrafią na nerwach zagrać... to nie Twoja wina więc olej.
Bumbum ja podaję trzeci dzień ten olej czarnuszkowy z wapnem i smaruję policzki aloesem sylveco do ciała/twarzy/włosòw... i efekty są -buzia coraz gładsza. Pòki co raz dziennie daję.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2020, 10:47