Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz w związku z koroną wirusem wszystkie dzieci z katarem będą separowane i nie będą mogły uczestniczyć w zajęciach w związku z podejrzeniem covid 19 - pewnie każde z katarem będzie musiało przejść testy... Nie wiem czy w prywatnej placòwce przymkną oko, ale w publicznej na pewno nie. Dziecko kichnie na zajęciach a nauczyciel będzie miał zawał w tym momencie i coś czuję, że długo te nasze dzieci nie nacieszą się normalnością w przedszkolu/szkole i będą masowe, przymusowe kwarantanny. Już minister mòwi o izolatkach w szkołach.. masakra, straszne czasy..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2020, 23:26
-
Ruda kurczę nie fajnie, ciekawe co powie pulmonolog
Dziewczyny ktoś może polecić coś do basenu do pływania dla malucha? Patrzę za czymś typu kamizelka rękawki. On lubi nawet bez niczego jak się go trzyma (woli nawet niż w takim samochodziku kołku) ale nad morzem będziemy na basenie codziennie bo mamy w cenie wiec szukam czegoś ciekawego bo spędzimy pewnie dużo czasu w wodzie -
Ruda daj znać co powie.
Paulina ja mam takie coś ( bardzo głębokie to jest i nie daje możliwości pomajdac w wodzie rękami: https://allegro.pl/oferta/kolo-fotelik-do-nauki-plywania-kolko-dmuchane-9521066394
Jednak mòwisz, że on lubi bez niczego więc zwykle kòlko bez udziwnień, piłka "do kosza" i kosz dmuchany:
https://allegro.pl/oferta/koszykowka-dmuchana-basenowa-basen-bestway-52190-9543091031 -
Ale tu cicho ostatnio...
Ja mam mało czasu bo praca...po pracy obiad jakiś spacer itp
Ala odwaliła wczoraj taką scenę nie chciała wsiąść do wózka na spacer...miała ochotę na spacerowanie po ulicy...i na nic słowa że nie wolno...🙉
Dziś popołudniu mamy kontrolę i ortopedy...ciekawe co nam powie... -
Ruda mój czasem tez ma inne plany ale ja to wtedy wsadzam i jak tylko zapne to godzi się z tym i grzecznie jedzie czasem tłumacze jak mam czas i po kilka razy wsadzam zanim sam spokojnej nie usiądzie ale to trochę trwa.
Na szczęście rzadko nam się to zdarza bo wie ze najpierw wózek potem latanie 😊
Daj znać co tam na kontroli
My dzisiaj jedziemy odwiedzić pradziadków, pewnie Maksiu znów nie da się wsiąść na ręce 🤷♀️