Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda, podobno takie są wytyczne sanepidu ze względu na covid. No cóż, muszę kupić kilka prześcieradeł i poszewek na poduszkę, kocyków mam sporo to będę dawać codziennie inny.
Mój też co rusz to jakieś sceny urządza. Aż czasem się obwiniam, że może nie umiem mu odpowiednio czasu zorganizować i przez to świruje czasem 😒.Odechciewa się starań o rodzeństwo 😂.
Ruda, Ala w żłobku może się zachowywać 100% inaczej niż w domu. Tak to jest. Wiem po swoich bratankach - w domu demony a w przedszkolu Panie się nie mogły ich nachwalić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2020, 21:26
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Z zachowaniem dziecka w domu i poza ni. tez moge potwoerdzic. W domu Franek wcale mnie nie slucha. Wymusza placzem. Nigdzie za reke nie pojdzie bo zaraz sie kladzie.
A dzis caly dzien byl u drugiej babci (pierwszy raz bez mamy i taty). Meza siostra zabrala go o 9 rano i przywiozla o 19. I mowi ze taki grzeczny i kochany. Z dziecmi sie bawil, smial, wyglupial. Fiomiki magrywala. I gdyby wszystkie dzieci takie byly to moglaby miec i miec. -
U mnie też pościel codziennie ma być oddawana do prania. Nie wyobrażam sobie tego, będę musiała chyba z 5x komplet kupić chyba że to tylko takie wytyczne a życie sobie. Mam nadzieję, bo codziennie nie będę puszczać pralki na 3 rzeczy a w rękach to jeszcze nie oszalałam żeby prac my adaptacje zaczynamy od poniedziałku, zobaczymy jak to będzie.
-
U nas pogoda ładna 🙂
Ja też mam stresa, bo Jaś ma mamozę totalną. No ale może jakoś to będzie, oby 🙂.
Baranosia, trzymamy kciuki za pierwszy dzień w żłobku. Daj znać jak było 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2020, 11:42
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Wspòlczuję Baranosia tych ciężkich poczatkòw. Przykro jak dziecko płacze, oby z każdym dniem było lepiej.. tak będzie, trzymam kciuki.
Z tą pościelą to rzeczywiście zwariować można.. lepiej mieć te 5 kompletòw i w weekend prać i prasować hurtowo. -
Baranosia, ja też współczuję, ale sama nie spodziewam się niczego innego. To by było chyba nawet niepokojące gdyby dziecko (takie małe) bez żadnego problemu zostało w obcym miejscu z obcymi ludźmi. Z czasem zapewne się przyzwyczai.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2020, 15:29
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Baranosia ja też kiedyś płakałam razem z Ala...ale z dnia na dzień będzie coraz lepiej zobaczysz
Ja już nie mam siły Ala dziś wróciła ze żłobka z spuchniętymi czerwonymi uszami co to może być ? Nie ma temperatury zachowuje się normalnie ... Eh zawsze coś ;(