Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaś przestał spać w dzień już przed 2 urodzinami niestety. Zdążyłam przywyknąć, ale na początku bardzo brakowało mi tej chwili dla siebie w ciągu dnia.
Dziewczyny, ma któraś z Was doświadczenie z wkładką hormonalną albo miedzianą?♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Malami nie pomogę bo się nie znam na tym
Ala ostatnio nie chce chodzić do przedszkola...chowa się i nie chce wejść na salę...ciocie mówią że za drzwiami jest zupełnie inaczej ładnie bawi się z dziećmi...trudno jej się rozstać...macie jakieś rady ? -
Malami, ja tez zielona w tym temacie.
Ruda, Ala sprawia wrazenie jalby niesamowicie tesknila. Jak czytam Wasze historie przedszkolami to sama mam gesia skorke. Mi pewnie serce bedzie pekac...
Znacie takie gry logiczne PUS? Takie drewniane ramki z zadaniami. Albo dla mlodszych drewniane kola z kolorami i zadaniami. Wydawnictwo Epideixis. Wczoraj na fb ktos rzucil temat i duzo osob pisalo ze to gra ich dziecinstwa. A ja pierwsze slysze. Zaintrygowala mnie. Ta paleta jest dla przedszkolakow.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2021, 13:25
-
Monika Ala jest bardzo uczuciowa wszystko i wszystkich kocha w przedszkolu kocha swoje przyjaciółki pluszaki itp 😁
Wszystko przed Tobą
W żłobku nie było takiego problemu zdarzały się gorsze dni ale nigdy aż tak...
Co do gry nie mam pojęcia o czym mówią 😁 -
U nas Zosia miała już ataki ze nie chce do żłobka, ze wpadała wręcz w histerie krzyczała ze żłobek nie i ze się boi, i nie dawała się i ubrać. Było bardzo ciężko, ale przeszło. Nie ulegaliśmy tylko tłumaczyliśmy, dawaliśmy jej super zadania ze ma np do żłobka zanieść chusteczki nawilżane i będzie super bohaterka. Śpiewaliśmy „sto lat”, żeby odwrócić jej uwagę. No, cuda na kiju.
Teraz jest lepiej ale ogólnie nie lubi chodzić do żłobka.