Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem jak u Was w żłobkach i przedszkolach ale u nas katar jest powodem do odesłania dziecka do domu.
Zosia ostatni tydzień nie chodziła, bo robiliśmy sobie a”la wakacje. W czwartek dostałam ze żłobka smsa wysyłane do wszystkich rodziców ze choroba to nie tylko gorączka ale tez katar, kaszel, ból brzuszka itp. I ze w poniedziałek zaprasza do żłobka tylko zdrowe dzieci… -
U nas też niby restrykcyjnie jest, z katarem odsyłają, a jednak zawsze zdąży coś złapać, więc albo rodzice nie odbierają chorych dzieci na czas albo wybiórczo jest to stosowane. Mam wrażenie, że z przezroczystym przymykają oko a z zielonym/żółtym odsyłają. Tak jakby to była różnica w zarażaniu... U nas zawsze jest przezroczysty który po 2-3 dniach robi się zielony...
-
Jestem, jestem Ruda. Podczytuję a za bardzo nie mam o czym pisać.
Ja też uwielbiam słodycze.. to jest nałòg niestety. Trzymam kciuki za samozaparcie w ćwiczeniach i wytrwaniu bez słodyczy.
Wspòlczuję choròbsk, zdrowia!
Wczoraj baterie do wagi kupiłam 😂 nie jest źle (biorąc pod uwagę słodycze w diecie) ale zawsze może być lepiej.. chyba też zacznę eliminację.
Papatka pokazywali Suntago w Mszczonowie na drugi dzień kiedy Wy byliście - Rubikowie w DDTVN robili reklamę. 🙂 Fajna Nnamiastka wakacji w zimne dni 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2021, 18:24
-
Ja słodycze tez lubię i jem codziennie 🤭 na drzemce Maksia 😂 oczywiście ilość rozsądna jeśli można jakaś ilość uznać za rozsądna codziennie 😂 Jak mąż ma wolne często jeździmy na spacery na płace zabaw rowerami wiec ruch jakiś jest 👍🏻 Ale jak mąż w pracy do ruch jedynie spacery z małym codzienne.
Ja podaje głównie wode Żywiec te małe buteleczki 330ml albo przez jakiś czas z biedronki z psim patrolem albo jakieś dla dzieci z rossmana ale już nie pamietam firm. Maksiu w każdym sklepie musi sobie kupić wode