Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Straciatellaa wrote:yyyy, nie? ja dostałam okres 20.05 i od tego dnia liczy się już 1 tydzień ciąży. Kalendarz belly tak liczy, kalkulatory w internetach tak liczą, no i lekarze też.
Właśnie mi lekarz powiedział inaczej i jak wpisuje do kalkulatora internetowego (medonet, forumparenting) gdzie trzeba uzupełnić średni długość cyklu to mi pokazuje dokładnie jak lekarz mówisz 5tydz 5dzien i wielkość pęcherzyka mi się zgadza (10mm) i wielkość zarodka 2,7mm -
nick nieaktualny
-
Ja mam 5tydz 5dni czyli jestem w 5tyodniu ciąży (ostatnia mieszacza 17.05) i zgadza się bo 17.05 to 0 tyg 18.05 0 tyg 1 dzień 19.05 0tydz 2dni itd czyli się zgadza ze 25.05 to 1 tyg 1 dzień czyli pierwszy tydzień ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 21:48
-
Ja licze tak i mój lekarz też. 7t2d mówię 8 tydzień. Dzisiaj 7+0 czyli weszliśmy w 8 tydzień. 7 tygodni skończonych 8 leci. Można mówić że to 7 tydzień ale to tak trochę niepoprawnie bardziej poprawnie np 7 tydzień 2 dzień to ok. Pierwszy tydzień po okresie liczony jest jako pierwszy tydzień czyli 0+2 na przykład. Ojj skomplikowane to jest
Paulina9191 I jak najbardziej u Ciebie jest wszystko ok :)Jak mialaś @ 17.05 to 5t5d. Jeden powie że jesteś w 5tygodniu i 5 dniu. A inny prościej że w 6 tygodniu
Na suwaczku pokazuje że dziecko ma 6mm. Hmm moje dziecko 5 dni temu miało 6 mm Ciekawe czy dalej bedzie tak ładnie rosłoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 21:58
Straciatellaa, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
MonisiaK wrote:Hej dziewczyny odebrałam wyniki i wszystko cacy tylko TSH 4.75. Czy to bardzo źle dla maluszka? Udało mi się do endo jutro umówić ale martwię się. Nigdy nie miałam problemów z tarczycą
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki za wizyty
Empiq, ja też jutro na betę, ale czwartą Mam nadzieję, że gin już nie będzie męczył o następną.
Idę jeszcze coś przekąsić, zaaplikować luteinę i do spania.
Spokojnej nocyempiq lubi tę wiadomość
-
Karola94c wrote:Kocham tą bezsenność. Dziewczyny szukałam kalendarza ciąży na telefon, coś podobnego jak tu na belly ale nic nie mogę znaleźć, używacie jakiś ?12/02/2019
SZYMEK
-
Kropeczka85 wrote:Do zabicia euthyroxem czy letroxem i będzie w porządku. Nie martw się. Dobrze,że jest jutro Endo to się uspokoisz.
-
Monisia, może być niebezpieczne, jeśli nic byś z tym nie zrobiła lub w ogóle tarczycy nie zbadała. W ciąży tsh często szaleje. A ft4 też badałaś?
Karola, nie wiem jak wygląda kalendarz na belly, ale ja testuję aplikacje Preglife, Asystent ciążowy i Pregnancy Tips (ta po angielsku) Flo dziwnie dni ciąży liczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 07:42
KiKi24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStraciatellaa wrote:hej. Padam na twarz. Pół nocy nie spałam, rano obudziły mnie mega mdłości, ścisk żołądka taki, że oddech ciężko złapać. Próbowałam wymiotować, ale nic z tego. Tego właśnie się bałam