Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa właśnie przyłapałam siebie na tym, że krówki zagryzam fasolką szparagową haha chyba sobie mogę kolejny objaw ciąży dopisać
Ale ogólnie chciałabym żeby ta ciąża była lżejsza od poprzedniej jesli chodzi o objawy, bo w pierwszej sie strasznie namęczyła i nie chce powtórki z rozrywkiEwelcia85 lubi tę wiadomość
-
Lady_E wrote:U nas wie już dużo osób. Rodzice, rodzenstwo i przyjaciele. Byliśmy na weekend na weselu i trudno bylo sie wykręcać że nie pije tym bardziej ze pare razy wybiegłam bo mnie mdliło. Trudno było się nie domyślec ze cos jest na rzeczy. I jak juz sie ktos pytal to nie kłamaliśmy że nie.
-
Ewelcia85 wrote:A propo dolegliwości ciążowych to wszystko mi średnio smakuje i dodatkowo śmierdzi byłam dzisiaj ze starszą w kinie i kobieta obok tak mi waliła stęchlizną że ledwo wysiedziałam ...
Ewelcia85 lubi tę wiadomość
-
Kawiorek tak bardzo mi przykro. Ściskam mocno!
Mnie piersi bola i lekko sutki. Najgorzej jest jak zdejmuje stanik. Mdłości meczą mnie rano i wieczorem. Mam wstręt do jedzenia jedynie kapusta koszona i owoce mi podchodzą. Dużo rzeczy mi smierdzi. Odrzuciło mnie od mięsa wieprzowego. A i jeszcze senność i brak energii. Trochę tegi jest. A przez to wszystko sama nie wiem czego chcę i jestem taka marudna, że już samą siebie wkurzam
Co do tego zmarłego ochroniarza to wiecie, że jak lekarz stwierdził zgon to on tak ma tym parkingu musiał jaszcze dwie godziny leżeć... Policja pilnowała ciała. Horror normalne.
A o ciąży jeszcze nikomu nie mówiliy. Czekamy na moment aż uda sie najbliższą rodzinę zebrać i powiedzieć wszystkim za jednym razem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 17:07
-
Makowa_Panna wrote:Kawiorek tak bardzo mi przykro. Ściskam mocno!
Mnie piersi bola i lekko sutki. Najgorzej jest jak zdejmuje stanik. Mdłości meczą mnie rano i wieczorem. Mam wstręt do jedzenia jedynie kapusta koszona i owoce mi podchodzą. Dużo rzeczy mi smierdzi. Odrzuciło mnie od mięsa wieprzowego. A i jeszcze senność i brak energii. Trochę tegi jest. A przez to wszystko sama nie wiem czego chcę i jestem taka marudna, że już samą siebie wkurzam
Co do tego zmarłego ochroniarza to wiecie, że jak lekarz stwierdził zgon to on tak ma tym parkingu musiał jaszcze dwie godziny leżeć... Policja pilnowała ciała. Horror normalne.
A o ciąży jeszcze nikomu nie mówiliy. Czekamy na moment aż uda sie najbliższą rodzinę zebrać i powiedzieć wszystkim za jednym razem.
Tak sie boje tych mdlosci, ze szok. Oby tym razem mnie ominely.
Zajadam sie cukinią, boszzz jaka pyszna -
Straciatellaa najgorsze jak przyjechała rodzina. Kierownicza miała okno otwarte to przyszła do nas zapłakama, bo tak jego żona krzyczała. Jeszcze mam ciarki jak to piszę. Takie to wszystko okrutne i bezduszne...
-
Okazało się ze złe sobie obliczyłam tydzień ciąży (pierwszy dzień ost miesiączki 17.05) i teraz jestem w 5tyg 5dzien a nie w 6tyg 5dzien. Pęcherzyk ciążowy średnio 10mm (co odpowiada 6tyg0dzien) zarodek 2,7mm i za tydzień mam wizytę i już serduszko powinno bić
-
nick nieaktualny
-
Mnie odrzuca od wszystkiego , jedyne co to jak juz musze cos zjesc to musze dodac cebuli ale tak mega serio duuuuzo hahaha !!!
A do slodyczy mam wstret , jak cos to tylko jem na slono...
Jedyne od czego mnie nie odpycha to pomidory + duuuzo cebulki + troszke oleju - taka mini salatka hehehe12/02/2019
SZYMEK
-
MałaMała wrote:Mnie odrzuca od wszystkiego , jedyne co to jak juz musze cos zjesc to musze dodac cebuli ale tak mega serio duuuuzo hahaha !!!
A do slodyczy mam wstret , jak cos to tylko jem na slono...
Jedyne od czego mnie nie odpycha to pomidory + duuuzo cebulki + troszke oleju - taka mini salatka heheheMałaMała lubi tę wiadomość
-
Kropeczka85 wrote:Ja już tez po. Jest pęcherzyk w środku zarodek, ale serduszko jeszcze nie bije. Jak za tydzień nie będzie bić to marne szanse. Zobaczymy.
-
Mała już wiem co sobie zrobię na śniadanie do pracy
A co najbardziej za mna chodzi - to czego nie moge tatar taki z cebulką i ogorkiem kiszonym ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 19:47
MałaMała lubi tę wiadomość