Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Necia124 wrote:Dziewczyny mam problem. Zlapalam jakaś infekcje. Piecze i swędzi dość mocno. Wizytę mam w czw 28.06 ale normalnie nie wytrzymam. Czy którąś z Was wie czy np Provag można stosować w I trymestrze? Może któraś w poprzedniej ciąży brała jakieś polityki bezpieczne dla kobiet w ciąży?
Współczuję, ja załapałam na początku gdy dowiedziałam się o ciąży. Też kilka dni czekałam na gina, dostałam nystatyne. Nie wiem co możesz wziąć bez recepty oprócz tamtum Rosa do podmywania, ktore mi nic nie pomogło -
-Mamunia- wrote:Ja bym została przy dacie z okresu, Malutki może nadrobić U mnie przy synu różnica była dwóch tygodni i urodziłam w dzień wyznaczony przez OM
GRATULACJE!!!
Czekam na następne relację z wizyt
Racja proszę o wpisanie na 12 lutego hehe
Z córą jak patrzyłam wczoraj w kartę to z OM było 24.01 z USG 03.02 a urodziła się 26.01
-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
kawiorek wrote:Dziewczyny, żegnam się z Wami.
Serduszko nie bije, jutro idę do szpitala.
Spokojnych ciąż, odpoczywajcie dużo.
A nie możesz trochę poczekać? Nie dają już szans? Może się rozkręci?
Ja z pustym jajem długo czekałam że może coś się pojawi i nie żałuje bo a nóż... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadzieja22 wrote:O popatrz Ale u mnie raczej późna owulacja była Jeszcze nie byłam, a Ty? Pewnie na dniach będę, bo jestem po 3 poronieniach, a i leki zaraz mi się skończą.
Ja nawet dokładnie nie wiem kiedy mialam owu w tym cyklu bo wyjątkowo jajniki nie dawały o sobie znać zwykle tak boli któryś, ze nie mam wątpliwości co do owulacji a tym razem nic, ale u mnie przeważnie jest to 10/11 dc bo ja mam bardzo krótkie cykle
Nie bylam jeszcze u lekarza wybieram sie w czwartek, ale nie do mojego lekarza prowadzącego tylko do ginekologa w sąsiedniej przychodni. Nie nastawiam sie na zbyt wiele bo ten doktor chyba nie ma nawet USG w gabinecie tylko na USG kieruje osobno, ale pójdę i zobaczymy co i jak, a 17 lipca idę juz na „właściwa” wizytę do mojego doktora i wtedy mam nadzieje wiedziec juz wszystko -
ruda90 wrote:dziewczyny jak powiedziałyście najbliższym że jesteście w ciąży ?
ja jestem ostatnio ciągle głodna- nie podoba mi się to
Ja to znow nie moge patrzyc na jedzenie, zmuszam sie masakra, robie mezowi kawe czy sniadanie czy obiad to tak mnie odstrecza ze szok maz je , a ja sie zmuszam i kanapke z ogorkiem wcinam bo nie moge wcisnac w siebie nie wiem czem juz co jesc12/02/2019
SZYMEK
-
ruda90 wrote:dziewczyny jak powiedziałyście najbliższym że jesteście w ciąży ?
My na razie nikomu się nie chwaliliśmy może po kolejnym usg powiem moim rodzicom, a teściom i reszcie dopiero koło 12 tyg. -
nick nieaktualnyruda90 wrote:dziewczyny jak powiedziałyście najbliższym że jesteście w ciąży ?
Jeju u mnie dokładnie to samo ciągły głód!
W dodatku smaka mam na same niezdrowe rzeczy wiec sie objadam jak szalona. Mam nadzieje, ze to minieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 11:46
-
Kawiorek, współczuję...
Wiem, że jest to ciężkie przezycie, trzymaj sie! Pewnie w szpitalu Ci powiedzą czekać na samoistne poronienie.
Wiem że żadne pocieszenie tu nie pomoże, ale staraj się myśleć o dobrych rzeczach, które Cię spotkały w życiu. -
nick nieaktualnymilllusia88 wrote:dziewczyny jak to u was z piersiami? Mnie dziś jakoś juz nie bolą i obawiam się że coś jest nie tak
Spokojnie. Ja dzis tez sie obudziłam i stwierdziłam, ze o dziwo nie bolą mnie piersi, a do tej pory byly obolałe i nabrzmiałe. Pamiętam, ze w pierwszej ciąży tez tak mialam przestały bolec z dnia na dzien wiec to chyba normalne -
nick nieaktualny
-
Boję się właśnie, że u mnie będzie to samo!
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Kropeczka85 wrote:Tak strasznie mi przykro ;( Trzymaj się Kochana!!!
Boję się właśnie, że u mnie będzie to samo!
A my.... musimy wierzyć, że będzie dobrze. Bo co innego nam pozostaje?
-
Straciatellaa wrote:wszystkie się tego boimy. kawiorek pisała, że od początku coś było nie tak. Bardzo jej współczuję.
A my.... musimy wierzyć, że będzie dobrze. Bo co innego nam pozostaje?
Miłego dnia Ciezaroweczki.
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
hej dziewczyny, tak was podczytuje kilka dni i nie umiem sie nawet wbic do rozmowy
wizyte nastepna nawet nie wiem kiedy bede miala, czekam na telefon od poloznej zeby sie umowic (mieszkam w UK)
do tego objawow ciazowych nadal praktycznie brak, czuje sie swietnie i zaczynam myslec ze ta cala ciaza to jakas mistyfikacja przedziwnie tak nic nie czuc.. czasem mnie cos ciagnie w macicy, piersi juz mniej bola.. i to tyle
mam nadzieje ze wszystko jest dobrze, raczej nie schizuje, jestem uzbrojona w cierpliwosc