Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pau.Em wrote:Kochana łączę się w bólu. Ja wymiotuje od rana... moja mama przyjechała, bo nie jestem w stanie się zająć córeczka:(
U nas syn będzie bezimienny bo mężowi żadne imię męskie się nie podoba, a dziewczynka mi się podoba Aleksandra, ale jeszcze ustalonych nie mamy -
nick nieaktualny
-
U nas bedzie Wiktoria Anastazja albo Przemysław Piotr. Pierwsze imiona wybrała corcia Wiki i Przemuś to jej koleżanka i kolega z przedszkola. A z imieniem dla pierwszego dziecka bylo tak, że jeszcze faceta nie miałam a wiedziałam jak dam na imie corce. Mąz nie miał wyboru i jest Oliwia Agnieszka.
-
Dla dziewczynki podoba mi się Kornelia, a chłopiec zawsze marzył mi się Marcel. A miesiąc po łyżeczkowaniu dowiedziałam się, że kuzyna żoną jest w ciąży i będzie chłopiec Marcel... Poczuła się jakby moje marzenie spełniało się komuś innemu.
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Dla dziewczynki podoba mi się Kornelia, a chłopiec zawsze marzył mi się Marcel. A miesiąc po łyżeczkowaniu dowiedziałam się, że kuzyna żoną jest w ciąży i będzie chłopiec Marcel... Poczuła się jakby moje marzenie spełniało się komuś innemu.
U nas w pierwszej ciąży miało być tak samo, albo Marcel albo Kornelia. Nie martw się, wszystko tym razem będzie dobrze. Mamy wyczerpane limity nieszczęść. -
nick nieaktualny
-
Mi bardzo podoba się imię Maksym, ale nie wiem czy mąż się przekona dla dziewczynki nie mam żadnego pomysłu może Olena. W pierwszej ciąży też mieliśmy problem z wyborem imienia ostatecznie po długich bataliach mamy Tatianę Teraz mam dziwne przeczucie, że jednak to będzie syn
-
MonisiaK wrote:Mam nadzieję bo się naczytałam że to może być niebezpieczne dla ciąży i maluszka i się bardzo denerwuje. Od razu urlop wzięłam na dzisiaj i pędzę po leki.
Ja razem z betą zrobiłam tsh i miałam 4,5 poleciałam do endo i biorę letrox. Nie martw się ważne że idziesz na wizytę