Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Super, że wizyty udane
Ja mam jutro na 13 wizytę zwykłą, a za 1,5 tygodnia połówkowe. Może też zajde do Lidla i zobaczę co się ostało -
Ja dzisiaj w Lidlu poszalałam. A miałam juz ubranek nie kupować. Noo ale
W Biedrze kupiłam rożek i dwa kocyki. Już powoli nie mam gdzie tego ukladac :p
Powoli też zaczynam pranie. Dzisiaj wyprałam większe rzeczy. Wyprasuje poukładam i będzie na później.Nadzieja22 lubi tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Papapatka śliczne te ciuszki. Oglądałam dziś w gazetce i właśnie wpadły mi w oko te które kupiłaś
Zamowowilam parę ubranek on line w H&M, a później się okazało się, że rodzice jadą do galerii i pojechałam z nimi i to moje zdobycze - 3 pajace, czapeczka, półśpiochy i body. Te 2 sztuki body po lewej są z Pepco.url=https://naforum.zapodaj.net/4fdf15f268fb.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4fdf15f268fb.jpg[/url
Cieszę się bardzo, że wszystkie wizyty zakończyły się pozytywnie
Lutyska, Papapatka, Pepper, -Mamunia-, Nadzieja22, Dorota3 lubią tę wiadomość
-
Straciatellaa wrote:Karola zamiast maltanu gdzie jest pełno glukozy kup sobie ZIAJA lano-maść, tam jest 100% wysokooczyszczonej lanoliny, która regeneruje naskórek sutka i jest o wiele lepsza niż maltan. Doradcy polecają czystą lanoline na sutki
Maltan używałam z córką i się sprawdził, dlatego go wpisałam bo tyle pamiętam. Ale dziękuję ! kupimy ziajkę, jeśli lepsza
-
Straciatellaa wrote:Mam jutro lekarza, ależ się stresuje!
Mam nadzieje, że wszystko ok z maluszkiem. Oby jutro potwierdził płeć na 100% co skorzystam z promki w h&m
Zrobiłam pyszny krem z dyni, uwielbiam tą zupę!
W razie coś kochana to jeszcze mam te ciuszki. Jeśli będzie córcia oczywiście
Straciatellaa lubi tę wiadomość
-
A mnie dzis moj Szymek jeszcze bardziej poddusza hehehe... trzyma sie skubany płuc jak trzeba... i mame poddusza...
Juz mam Dziewczyny taki problem z pddychaniem ze szok, lezec nie moge jakkolwiek , siedziec tez mi ciezko, juz sama nie wiem co robic ...??
12/02/2019
SZYMEK
-
MałaMała wrote:A mnie dzis moj Szymek jeszcze bardziej poddusza hehehe... trzyma sie skubany płuc jak trzeba... i mame poddusza...
Juz mam Dziewczyny taki problem z pddychaniem ze szok, lezec nie moge jakkolwiek , siedziec tez mi ciezko, juz sama nie wiem co robic ...??
Ja nie doradzę, bo u mnie odwrotny problem mała tak uciska na dół brzucha i krocze, że ciężko się schylić. -
kjt91 wrote:Ja nie doradzę, bo u mnie odwrotny problem mała tak uciska na dół brzucha i krocze, że ciężko się schylić.
o tak.. synuś mi się rusza i mam wrażenie, że kopie mnie w szyjkę, gdzieś tam
w środku (dosłownie).., a brzuch boli mnie dość często, nie dość, że skurcze łydek i stóp, to i twardnieje mi brzusio i boli czasami
-
magdaaa88 wrote:A jak u Was z szyjką macicy? Bo u mnie się skraca
lekarz kazał mi duzo leżeć i odpoczywać. Mam kolejną wizyte 24 października i już się boję czy się dalej skróci...
Pau.Em co u Ciebie???? -
Ja tez od paru dni mam duszności
Taki uroki ciąży niestety.
magdaaa88 U mnie szyjka ok. Cały czas koło 4,5cm
Straciatella Możesz tam u mnie dopisać 27 lat dziewczynka? Pisałam już parę razyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2018, 22:27
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Dziewczyny, nie macie wrażenia, że ciąża (chyba zwłaszcza ta pierwsza, jako nowa) to nieustanna szkoła asertywności? Relacje w rodzinie ustawiają się zupełnie na nowo. Niektórzy tego nie rozumieją. Luzujesz te relacje. Dalej - spotykasz się z kimś, kto nie potrafi zrozumieć tak prostej rzeczy, jak prośba, żeby nie przychodził na spotkanie chory. Więc wychodzisz. I tak dalej, i tak dalej...
Ja tę cechę dopiero muszę w sobie wypracować, więc dla mnie to większy wysiłek, ale czuję, że mój Synek sprawia, że to on jest najważniejszy i nagle okazuje się, ze moja asertywność sięga chmur. -
nick nieaktualnyStraciatellaa wrote:boje się tego. jutro na wizycie się okaże co z szyjką. Miesiąc temu miała prawie 5cm.
Pau.Em co u Ciebie????
Mam mieć dzisiaj usg. Jutro zakładają mi szew. A w piątek jeśli wszystko będzie ok to do domu. Najgorsze, że mam po założeniu szwu leżeć 12 godzin plackiem i zrobić siku w basen - jak to zrobić?nigdy nie korzystałam xd
Powodzenia na wizycie. Na pewno szyjka się trzymaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 06:33
-
Pau.Em do piątku szybko zleci i ani się obejrzysz to będziesz w domu
a co do siku to nie mogą założyć Ci cewnika? Byłoby wygodniej i mniej krępująco wg mnie
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza