Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny uważajcie na wit D w tych twist offach, mojej przyjaciółce raz wypadło z ręki i ledwo z buzi wyjęła. Potem już tylko w sprayu lub kroplach używała.
-
nick nieaktualny
-
bumbum wrote:Właśnie wracam z zakupów, kupiłam sobie w Biedronce poduchę rogala dla kobiet w ciąży za 60 zł. Dzisiaj sprawdzę czy jest ok. Wystawili już dzisiaj mimo, że oferta od jutra. Niestety z bodziaków nic prawie nie zostało
Jutro rano podejdę jeszcze do innej biedronki
chyba duże nie?
Ja dzisiaj kupiłam w Lidlu, a w Biedrze kupiłam rożek
ze wzorów podobają mi się jednak najbardziej Pepco. ZObaczymy jak po praniu.
Jeśli chodzi o sklepy typu h&m czy 5,10,15 to jak dla mnie szkoda mi kasy. Ceny z kosmosu, a tak jak napisała Mambella chwilę w tym pochodzi..albo i nie, bo nie zdążymy założyć
Jedyne co to kupiłam w C&A 5pak bodziaków
Ja ostatnio kupuję pojedyncze sztuki w ciuchach. Mam koło siebie sklep, gdzie wyszystko wisi na wieszakach i tak nie cuchnie jak w innych sklepach i trafiłam parę perełek prawie nowychZaglądam tam co czwartek po dostawie
-
Lady_E wrote:A ja mam dzisiaj depresję. Rycze od rana. Usłyszałam komentarz dzisiaj jeju masz taki brzuch to chyba bliźniaki będą. No kurwa. Niby nic a zabolalo. Przytylam już 10 kg. To bardzo dużo. I serio nie jem dużo. Cukrzycy nie mam, tsh ok. Więc pozostaje nieszczęsny gluten. Od jutra odstawiam. Przed ciąża odstawiłam i schudłam 13 kg. To moja zmora życia. Lekarz pozwolił to odstawiam... może uda mi się nie przytyć za dużo do końca ciąży....
serio się tym przejmujesz?
jesteś w ciąży wyglądasz jak wyglądasz
jedne tyją, inne mają przebarwienia na masce, a jeszcze inne puszczają bąki
zawsze mozesz odbić piłeczkę " no tak, tylko że u mnie po porodzie to zejdzie.."Lady_E lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
empiq wrote:Ja też nie, dzięki Bogu za pralki automatyczne
Zafiksowana jestem na tym punkcie, podpaski też stosowałam wielorazowe
a podpasek to już w ogóle sobie nie wyobrażam, fujmalami91, Straciatellaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyempiq wrote:Ja też nie, dzięki Bogu za pralki automatyczne
No domyślam się, że na tarze prać nie będziesz. Ale wiesz, trzeba te pieluchy opróżnić, nieraz wymoczyć przed wrzuceniem do pralki, rozwiesić, wysuszyć, wyprasować, poskładać. Absolutnie nie neguję pomysłu, podziwiam po prostu, że się decydujesz na to.
Reni, Mambella lubią tę wiadomość
-
I mnie dziś dopadł mega dół... Mąż rano pojechał na delegacje. Wraca w piątek. A ja siedzę w domu z moją marudzącą babcia i już mam dziś dość. W dodatku byłam u dentysty. Na szczęście ostatni raz. Na pocieszenie byłam w Pepco i kupiła dwa bodziaki i zrobiłam dla małej zamówienie w H&M. A humor dalej podły. Najchętniej zapdlabym w sen do tego piątku...
-
No i mamy 376g dziewczynki! Tak więc będzie w domu parka
Jonesey, Dorota3, malami91, Ciążowa_Gapsy, Pepper, Straciatellaa, Ewelcia85, SiSi111, Lutyska, Lady_E, Nadzieja22, Kropeczka85, Karola94c, Papapatka, kjt91, -Mamunia-, Pau.Em, MonisiaK lubią tę wiadomość
-
ja już po wizycie młody wazy 428 g i bez cienia wątpliwości jest chłopcem, a tak poza tym to smyrał sie stópką po nosie
serduszko i reszta w porządku kamień z serca
malami91, Ciążowa_Gapsy, Pepper, Straciatellaa, Ewelcia85, SiSi111, Jonesey, Dorota3, bumbum, Papapatka, Lady_E, baranosia, Nadzieja22, Kropeczka85, kjt91, -Mamunia-, MonisiaK, Lutyska lubią tę wiadomość
-
Ja też dziś miałam wizytę, śmiechu było co nie miara bo zepsuł się sprzęt usg w zastępstwie był jakiś stary i mój mąż musiał użyć najdalszych pokładów wyobraźni żeby cokolwiek zobaczyć
Z Helenką wszystko w porządku ciągle ułożona główką do dołu i oby tak już zostałoPepper, Ciążowa_Gapsy, Dorota3, bumbum, malami91, Nadzieja22, Kropeczka85, -Mamunia-, MonisiaK lubią tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza