Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Straciatella
Na allegro 414zł wysyłką:
https://allegro.pl/maxi-cosi-cabrio-fix-cabriofix-0-13-kg-nomad-black-i7545878962.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&gclsrc=aw.ds&ds_rl=1262529&ev_campaign=_DCK_pla_dziecko_foteliki&ev_adgr=Foteliki+samochodowe&gclid=EAIaIQobChMIwpjW7PCP3wIVWeJ3Ch0QDAzeEAQYAiABEgKwUPD_BwEWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 10:16
Straciatellaa lubi tę wiadomość
-
Pepper wrote:Lena kojarzy mi się z płynem lenor
Lena to jest od Magdalena?
Przepraszam ale ja wogole nie tego imienia nie lubię.
U nas pełno Len i w szkole i przedszkolu, ale imię mi się podoba
-
symbolica wrote:Straciatella
Na allegro 414zł wysyłką:
https://allegro.pl/maxi-cosi-cabrio-fix-cabriofix-0-13-kg-nomad-black-i7545878962.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&gclsrc=aw.ds&ds_rl=1262529&ev_campaign=_DCK_pla_dziecko_foteliki&ev_adgr=Foteliki+samochodowe&gclid=EAIaIQobChMIwpjW7PCP3wIVWeJ3Ch0QDAzeEAQYAiABEgKwUPD_BwE
a allegro nie widziałam nawet, a patrzyłamdzięki
-
W tym pierwszym sklepie jednak wysyłka wychodziła jeszcze - na Ceneo jakiś błąd mają.. także usunęłam. Ja z Ceneo nie boję się kupować bo też ubezpiecza zakup i opinię się o sklepie wystawia. Opinii nie czytałam akurat o tym sklepie..
Ja mam fotelik razem z wózkiem z 2017r, odkupiony. W fotelik następny będę inwestować, bo z takim maluchem nigdzie daleko i często nie będziemy jeździć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 10:48
magdaaa88 lubi tę wiadomość
-
symbolica wrote:W tym pierwszym sklepie jednak wysyłka wychodziła jeszcze - na Ceneo jakiś błąd mają.. także usunęłam. Ja z Ceneo nie boję się kupować bo też ubezpiecza zakup i opinię się o sklepie wystawia. Opinii nie czytałam akurat o tym sklepie..
Ja mam fotelik razem z wózkiem z 2017r, odkupiony. W fotelik następny będę inwestować, bo z takim maluchem nigdzie daleko i często nie będziemy jeździć.bałabym się że nie jest bezwypadkowy. Tak samo ważna rzecz to data ważności fotelika
a nie każdy o tym wie
edit: my tez bardzo dużo jeździmy dlatego tym bardziej chce kupić coś porządnegoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 10:55
Pau.Em, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie syn powiedział że chciałby Karolinie, ja bym chciała Lilianke, albo Jagoda, zas maz Paulinke.
W brzuchu siedzi chlopczyk: Nasze typy: Kamil, Tomek, Aleksander, Wiktor, w zasadzie to sama nie wiem. Przy pierwszym czułam ze to będzie Michał intuicyjnie.
Od samego początku sklanialam sie do wiktora Ale tesciowa powiedziala ze to witek. Wiec już odpada. Przed świętami trzeba się za to wziąć.
Ja znam Len duzo grzeczne fajne dziewczynki.Ewelcia85 lubi tę wiadomość
-
-Mamunia- wrote:U mnie syn powiedział że chciałby Karolinie, ja bym chciała Lilianke, albo Jagoda, zas maz Paulinke.
W brzuchu siedzi chlopczyk: Nasze typy: Kamil, Tomek, Aleksander, Wiktor, w zasadzie to sama nie wiem. Przy pierwszym czułam ze to będzie Michał intuicyjnie.
Od samego początku sklanialam sie do wiktora Ale tesciowa powiedziala ze to witek. Wiec już odpada. Przed świętami trzeba się za to wziąć.
Ja znam Len duzo grzeczne fajne dziewczynki.Miałam w szkolę kolegę Wiktora i był bardzo fajny z dużym poczuciem humoru no może czasami nieco nieposkromiony ale miło go wspominam
symbolica, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
magdaaa88 wrote:My fotelik tez w styczniu kupujemy. Zdecydowalismy sie na maxi cosi pebble plus. Myslelismy tez o maxi cosi citi ale są nieciekawe opinie na necie, kolezanka kupiła i tez nie poleca, musi kupić nowy.
Ja kupiłam maxi cosi citi i naprawdę jak szukałam fotelika to były dobre opinie. Także powiem jak będzie już mały na świecie i będzie testował
-
nick nieaktualnybumbum wrote:Do jutra w H&M -20% (min. 100 zł) z kodem PL20. Działa też na przeceny.
-
Mambella wrote:A ja z innym tematem
w co sie ubieracie na święta?
Ja przeglądam internety bo chciałabym jakąś sukienkę dzianinową, brzuch zmieści ale żeby później się też przydała, ale nic mi nie wpadło w oko🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
ja leginsy ciążowe i jakaś bluzka z H&M mama , ale jaka to jeszcze nie wiem
.
Dziewczyny, co kupujecie swoim 3 latkom na gwiazdkę ?
PS. jak bierzecie żurawit ? jedna kapsułka dziennie, czy jak ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 13:45