Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Kolorowaola wrote:Cześć dziewczyny mało się udzielam,ale cały czas podczytuje.Ja po środowej wizycie jestem zmartwiona bo mała waży tylko 1200g,tydzień do tyłu
niby Pani doktor mówiła,że przepływy i wszystko okej,więc żeby się nie przejmować bo może być po prostu drobna...co do wieku to mam 22 lata
-
malami91 wrote:Mila_85, ja mam to samo z listonoszem. Siedzę w domu, a co rusz to jakieś awizo w skrzynce. Z listem to jeszcze się pofatyguje na górę, ale większych przesyłek nawet nie zabiera z poczty, tylko od razu sobie awizo wypisuje i zostawia. Zamawiam dostawę do domu a muszę latać na pocztę i niejednokrotnie odstać swoje w kolejce.
malami91 lubi tę wiadomość
-
Karola94c wrote:A ja dziś dla odmiany poszłam z mężem na zakupy, wchodziłam do galerii.. i się wywróciłam.. dobrze, że mąż mnie trzymał bo nie bolało, młody się rusza, wydaje mi się, że jest okej..
no i co najgorsze to teraz boli troszkę bardziej spojenie.
PS. Do porodu chyba uwięziona będę w domu hehe. Zakupy tylko przez internet !!!
Karola94c lubi tę wiadomość
-
Co do spokojnych poukładanych mężczyzn a raczej imion to podam przykłady z mojego najbliższego otoczenia
Moj mąż ma 2 imiona używa imienia Dawid i jest to człowiek odpowiedzialny , dokładny i zawsze można na niego liczyć ale z drugiej strony czasami maruda
Krystian - ogromne poczucie humoru , opiekuńczy ale cały czas szukający swojego miejsca na ziemi
Piotr - no mi się kojarzy z kobieciarzem
Jarek - spokojny , poukładany , godny zaufania .
Szymon - diabeł wcielony
-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
Nie mogę spać... Macie już spakowane torby do szpitala, a może po prostu ułożone rzeczy ? (ja kilka sztuk w szafce ;d )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 01:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny mam juz synka Michałka i śmiejemy się że będzie Michałek junior.
Dziękuję za podpowiedzi.
Co do torby poki co nie mam do tego głowy. Ale w styczniu zacznę się pakować. Mam nadzieję że wcześniej nie wyjdzie.
Trochę rzeczy mam po starszym bracie, wystarczy podmalować zjedzona farbe w w trakcie ząbkowanie na łóżeczku, ściągnąć wozeczek ze strychu ubranka. Fotelik samochodowy wystarczy kupić. I Będę kupowała spacerowke nową.
Mimo tego że 7 lat temu kupilam wozek ktory kodztowł 1300 zl dla mnie to byly mega lieniadze, przydaloby sie jednak coś nowego. A moze uda kupic sie jakis fajny używany. Zobaczymy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 07:50
-
Dziewczyny wczoraj byla dyskusja o imionach dla chlopcow to może dzis powiecie cos o Lenach, czy jakies znacie i jakie maja charakterki, maz sie upar na to imię a wczesniej chciał Gabrysie. LENA niby popularne ale osobiscie nie znam żadnej, a wy jakie macie imiona wybrane?
-
nick nieaktualny
-
Karola94c wrote:Nie mogę spać... Macie już spakowane torby do szpitala, a może po prostu ułożone rzeczy ? (ja kilka sztuk w szafce ;d )
nawet komody dla młodej, częśc rzeczy też musze dokupić bo wiem że nie mam pajacy, dla siebie mam 1 koszule to tyle. po świętach się za to zabiore
Karola94c lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Ja znam tylko jedną Lenkę, ale ciężko stwierdzić cechy charakteru bo ma kilka miesięcy, ale ogólnie jako dziecko to bardzo towarzyska i spokojna
Gabrysie w moim otoczeniu to bardzo miłe osoby, ale też zacięte w dążeniu do celu i nie dają sobie w kaszę dmuchać
U nas tak jak widać w opisie będzie Helenka, nie sugerowalismy się znaczeniem imion, poprostu takie nam się spodobało i już tak zostało🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Hej. Ale u mnie paskudna pogoda.
Mąż miał wczoraj wrócić ale się nie wyrobili i jeszcze na dziś zostają, także ciągle sama z synem.
Co do porodu to ja miałam wywoływany, założyli mi ten cewnik i po kilku godzinach zaczęły odchodzić wody i ten czop który kojarzył mi się z meeeega dużą ilością śluzu płodnego z krwią.
A z imieniem to dalej mamy problem. Nasze typy to Bartek, Tymek i Olek. O ile nie znam żadnego Bartka i Tymka, tak Olek brat mojej przyjaciółki to len niesamowity. Ale może to jeden jedyny przypadek:-)
Ja też miałam pracowac jak najdluzej, a z końcem listopada wzięłam już zwolnienie. Męczyło mnie siedzenie wstawanie, siedzenie wstawanie. Jak wracałam brzuch miałam jak skała, do tego po pracy sama z synkiem. Choć teraz cały dzień z nim też nie jest lekki
Co dziś gotujecie? -
2 paznokcie nie pomalowane
fajnie musi wyglądać
Z imion to patrzyłam na to żeby było "normalne" nie modne i nie stare. A mąż to Łukasz i potwierdzam bardzo zaradny, mądry i dokładny ale w szkole jaki mądry taki rozrabiaka i mimo wzorowych ocen zachowanie najgorszeDużą uwagę zwracałam też na imię które jak się pisze i wymawia np. Olek to nie Olek tylko Aleksander i nikt mu po imieniu nie będzie mówił tak samo jak teraz jest pełno Tosi, Antosi a nikt do nich nie powie po imieniu Antonina i się może dziecko zdziwić jak nagle Pani z dziennika Antonina przeczyta
Torby nie mam spakowanej bo mąż mi ją zabiera jeszcze na 2 tyg w delegację i dopiero na święta ją wypiore i w między czasie zrobię zakupy aptekowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 09:27
25.01.2019 cc
-
Fajna promocja w empiku jak ktoś np myśli o zakupie fotelika maxi cosi cabriofix bo za zakupy za minimum 249zł odejmują 50zł (warunkiem jest, że produkt musi być na magazynie empiku i są wyszczególnione przedmioty które nie podlegają promocji) cabriofix się załapuje i wychodzi za niego ok 424zł i darmowa dostawa
taniej nie znalazłam nigdzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 10:08
Pau.Em lubi tę wiadomość