Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Pepper wrote:Dziewczyny jakie mleko dla maluszków w razie awarii kp kupujecie?
z resztą gdyby była potrzeba dokarmiania to kupię to mleko jakie dostanie w szpitalu zeby nie robić bałaganu w tym małym brzuszku
Karola94c, Lutyska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarola94c wrote:ja leginsy ciążowe i jakaś bluzka z H&M mama , ale jaka to jeszcze nie wiem
.
Dziewczyny, co kupujecie swoim 3 latkom na gwiazdkę ?
PS. jak bierzecie żurawit ? jedna kapsułka dziennie, czy jak ?
Moja 3latka dostaje zestaw 10 kolorowych ciastolin,żel pod prysznic dla dzieci z avon w kształcie bombki, gąbki śnieżynka i w kształcie prezentu też z avon, pisaki wodne do malowania
w czasie kąpieli, A następny prezent to zestaw gumeczek i spinek do włosów. A co od dziadków i cioć itd to nie wiemKarola94c lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My kupilismy materaz lateks kokos:)
Jeśli chodzi o mleko nie kupuje. Jak cos w szpitalu dają bez problemu. A jak juz wyjdzie jakiś problem z kp mąż kupi bebiko.
Mój mąż pojechał na pogrzeb malutkiej HaniOkazało się że mała miała bakteryjne zapalenie opon mózgowych. Nie miała żadnych objawów. Lekarze też nic nie zauważyli
Nie wiadomo skąd się wzięło... Miała tylko 7 dni
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam jeden materac pianka kokos, gryka który nam się super sprawdził. A drugi kupiłam teraz piankowy 10cm grubości na allegro- z bardzo dobrymi opiniami,z porządnym zdejmowanym pokrowcem, do drugiego łóżeczka w Weroniki w pokoju,bo chce mieć też na parterze i tam położną przyjmować, bo góra to taka nasz klitka dwa pokoje, przedpokój i łazienka, a za ściana ogromny strych. Mam zwykłe drewniane łóżeczko po moim mężu jeszcze-ile dzieci sie na w nim wychowało nie zliczę, a drugie turystyczne z podwieszanym dnem, przewijakiem i pałąkiem, kupione 10 lat temu dla córki. Ta ciaża to same niewielkie wydatki dla mnie, tyle rzeczy mam. Byc może jednak w poród zainwestuje 4tysie.
-
My mamy w łóżeczku materac piankowy, a w kołysce co będzie stac w salonie lateksowy.
Dla prawie 3latki mamy dużą drewnianą kuchnię, akcesoria do kuchni, lalkę alla babyborn, dziś dokupiłam fur balla, zestaw lekarza
W tesco pani kasjerka zawołała mnie i otworzyła kasę tylko dla nasjuż ludzie zaczęli biec w stronę tej kasy, a ta miła pani się ich spytala "przepraszam, a kto z Państwa jest jeszcze uprzywilejowani?, otworzyłam kase tylko dla tej Pani w ciąży" nikt nic nie powiedział, skasowała nasze zakupy i zamknęła kase
ludzi mnóóstwooooo, już miałam wizję czekania godzine w kolejce.
Lutyska, Karola94c, Nadzieja22, KaroKaro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pepper wrote:Zamówiłam małe bebiko w razie co. Dzięki LadyE
Najlepszy skład ma mleko hipp combiotik i Bebilon Profutura - ten drugi jako chyba jeden z nielicznych mm nie ma w składzie oleju palmowego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 17:16
Pepper lubi tę wiadomość
-
5 stycznia mamy sesję ciążową
Która z Was robi?
Materac do łóżeczka lateks, w koszu pianka, a w kołysce u rodziców lateks pianka.
Torbę, a raczej chyba walizkę, bo będzie wygodniej, będę pakować w styczniu. Zastanawiam się czy nie spakować małej torby z wszystkimi rzeczami dla synka. Dodatkowo chyba też osobno spakuje do czegoś mężowi ciuchy na zmianę i jakieś przekąski. No i sobie na wyjście, żeby było w jednym miejscu. Kurczę muszę pomyśleć jak zorganizować
Część zamówienia z apteki zamawiam za tydzień, druga część w styczniu. Komodę zamawiamy przed świętami i w ciągu 4-6 tygodni ma być gotowa. Wózek i fotel chyba odbiór przed świętami, ale jeszcze mają dzwonić. Łóżeczko i materac będę zamawiać na dniach. -
Straciatella ponoć w nowej wersji Nan optipro plus (czy jakoś tak) też usunęli olej palmowy
-
Nadzieja22 wrote:5 stycznia mamy sesję ciążową
Która z Was robi?
Materac do łóżeczka lateks, w koszu pianka, a w kołysce u rodziców lateks pianka.
Torbę, a raczej chyba walizkę, bo będzie wygodniej, będę pakować w styczniu. Zastanawiam się czy nie spakować małej torby z wszystkimi rzeczami dla synka. Dodatkowo chyba też osobno spakuje do czegoś mężowi ciuchy na zmianę i jakieś przekąski. No i sobie na wyjście, żeby było w jednym miejscu. Kurczę muszę pomyśleć jak zorganizować
Część zamówienia z apteki zamawiam za tydzień, druga część w styczniu. Komodę zamawiamy przed świętami i w ciągu 4-6 tygodni ma być gotowa. Wózek i fotel chyba odbiór przed świętami, ale jeszcze mają dzwonić. Łóżeczko i materac będę zamawiać na dniach.
planuje spakować dwie torby jak dotychczasjedna mniejsza dla młodej no i duża dla mnie.