Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
ojej jak gorąco się tu zrobiło..
to może jeszcze dowale do pieca i zapytam ponownie czy można używać samoopalaczy w ciąży?
naprawdę mnie to interesuje! czytałam wiele sprzecznych opinii i już sama nie wiem, to jak - można czy nie można?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 22:39
-
nick nieaktualnyHej u mnie już 8 tydzień.
Jak macie jakieś wizyty,to piszcie, zrobię listę już do końca miesiąca.
Z tego względu, że część z nas ma już terminy na badania prenatalne, to też zrobiłabym listę- piszcie datę i jaki wtedy będzie wiek ciąży (np 12t4d).
Jonessey - nie wiem, sprawdź czy www.srokao.pl o tym nie pisała:) robi analizy składów kosmetyków, wszystko pięknie opisuje, to pewnie i coś o samoopalaczach ma. -
Jonesey wrote:ojej jak gorąco się tu zrobiło..
to może jeszcze dowale do pieca i zapytam ponownie czy można używać samoopalaczy w ciąży?
naprawdę mnie to interesuje! czytałam wiele sprzecznych opinii i już sama nie wiem, to jak - można czy nie można? -
nick nieaktualnyA ja mam pytanie bo Wy jesteście tu sporo wcześniej ode mnie, czy kiedy jest puste jajo to też ma się mdłości i inne cuda? Znów wracają mi czarne myśli.
Co do farbowania to ja z kolei myślę że można wytrzymać ten pierwszy trymestr i nie narażać Groszka na nic złego -
nick nieaktualnyWIZYTY W LIPCU
09.07
MonisiaK
Ewelcia85
10.07
Paulina9191
11.07
Kolorowaola
MałaMała
Nadzieja22
13.07
Paprot.ka
16.07
bumbum
17.07
grzechotka2
Lady_E
18.07
mamamajeczki
19.07
Pau.Em
20.07
mamusiagusia
24.07
aliq
25.07
amir
malami91
___________________Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 11:40
-
nick nieaktualnyBADANIA PRENATALNE
23.07
Jonessey 12t5d
24.07
Mila_85
25.07
Karola94c 13t0d
26.07
mamusiagusia 12t5d
09.08
Pau.Em 12t5d
___________________Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 10:49
-
Hej dziewczyny co u Was? Widzę, że sporo rozmów się tu rozwinęło. Myślę, że nie ma co ze wszystkim panikowac bo inaczej cała ciąża zamiast nas cieszyć bedzie bardziej stresować. Tak więc ja wróciłam z gór, trasy miałam dość intensywne, ale skoro cały czas dobrze się czułam to po co miałam sobie odmawiać[/url]
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pau Em, ja poproszę 11.07
Papapatka trzymam kciuki za wizytę.
Pepper, ja na 90% chciałabym zrobić któreś z badań. Panorama lub Nifty.
Nina, ja miałam normalnie objawy przy pustym jaju.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 08:48
Papapatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNina13 wrote:A ja mam pytanie bo Wy jesteście tu sporo wcześniej ode mnie, czy kiedy jest puste jajo to też ma się mdłości i inne cuda? Znów wracają mi czarne myśli.
Co do farbowania to ja z kolei myślę że można wytrzymać ten pierwszy trymestr i nie narażać Groszka na nic złego
Nie wiem kochana, niestety ;* -
Pau.Em wrote:
Jonessey - nie wiem, sprawdź czy www.srokao.pl o tym nie pisała:) robi analizy składów kosmetyków, wszystko pięknie opisuje, to pewnie i coś o samoopalaczach ma.
o dzięki! obczaje sobie tego bloga
Co do prenatalnych ja mam wyznaczone na 23.07 i to będzie moj 12t5d I z tego co się orientuję to będę mieć tez test pappa bo to jest rutynowo przeprowadzane w UK:) -
Pepper wrote:Ja chyba nifty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 08:56