Mamusie Luty 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Malina1991 wrote:Jestem po wizycie jest ❤️, wszystko dobrze, uff, kolejna wizyta za 3 tygodnie, i możemy jechać na krótkie wakacje 🙂
Kciuki ✌️ za jutrzejsze wizyty
No to pięknie! Gratulacje 🌸Malina1991 lubi tę wiadomość
-
Malina1991 wrote:Jestem po wizycie jest ❤️, wszystko dobrze, uff, kolejna wizyta za 3 tygodnie, i możemy jechać na krótkie wakacje 🙂
Kciuki ✌️ za jutrzejsze wizytyMalina1991 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2022, 17:34
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
Malina gratulacje 💞
Karo może jeszcze pojawi się zarodek 🙏
A ja powtarzam dziś bete ✊✊dobuska, Malina1991 lubią tę wiadomość
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Malina wspaniałe wieści 🥰
Karo przykro mi 😭 nie tak miało być ale tak jak ktoś napisał - jeszcze będzie pięknie.
Dobuska siostro kciuki dzisiaj 🙏😘
Ja z nerwów niewiem co zrobić ze sobą...a gdzie tam jeszcze 2 godziny samochodem.
Jestem dobrej myśli dla nas ♥️dobuska, Malina1991 lubią tę wiadomość
-
Krejzi_cat_lejdi wrote:Malina wspaniałe wieści 🥰
Karo przykro mi 😭 nie tak miało być ale tak jak ktoś napisał - jeszcze będzie pięknie.
Dobuska siostro kciuki dzisiaj 🙏😘
Ja z nerwów niewiem co zrobić ze sobą...a gdzie tam jeszcze 2 godziny samochodem.
Jestem dobrej myśli dla nas ♥️
Chociaż dzisiaj moje piersi zaczęły mnie znacznie mniej boleć. Niby tak może być, niby wiele dziewczyn tak miało, a jednak jestem przerażona.
Ja za pół godziny ruszam, rozumiem Twój stres. Okropieństwo.Krejzi_cat_lejdi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karo123 wrote:U mnie prawdopodobnie puste jajo płodowe. We wtorek i czwartek kolejne wizyty żeby potwierdzic.
Karo, czekacie jeszcze z lekarzem? Pamiętaj, że "puste jajo" nie oznacza, że nie było życia! Było, ale bardzo malutkie! Jesteś mamą maleństwa, które jest już w niebie. Jeśli będziesz potrzebowała wsparcia - pisz! Nie wahaj się!
Tymuś (*) - 26 stycznia 2017, 10 tc
Bliźniaki (*) - 30 sierpnia 2017, 11 tc
Ciąża biochemiczna - wrzesień 2019
Talita(*) - 31 października 2019, 9 tc
Maluch(*) - 20 lipca 2021, 6 tc
Zdrowy Synek Ur. 8 sierpnia 2022 -
To jest ten trudny moment, gdzie niektóre z nas będą radośnie wychodziły z wizyt a niektóre będą pełne niepokoju albo nawet smutku! Myślę, że w czasie ciąż szczególnie widać, jaka miłość potrafi być trudna! Ściskam Was dzisiaj wszystkie!Ogrom wsparcia!
Evelle28, Lolla, Aneta8, Gisele, Alfa_Centauri lubią tę wiadomość
Tymuś (*) - 26 stycznia 2017, 10 tc
Bliźniaki (*) - 30 sierpnia 2017, 11 tc
Ciąża biochemiczna - wrzesień 2019
Talita(*) - 31 października 2019, 9 tc
Maluch(*) - 20 lipca 2021, 6 tc
Zdrowy Synek Ur. 8 sierpnia 2022 -
Melisandra wrote:To jest ten trudny moment, gdzie niektóre z nas będą radośnie wychodziły z wizyt a niektóre będą pełne niepokoju albo nawet smutku! Myślę, że w czasie ciąż szczególnie widać, jaka miłość potrafi być trudna! Ściskam Was dzisiaj wszystkie!Ogrom wsparcia!
O tak, świetnie to ujęłaś. Byłam i tu i tu. Trudna ruletka. Nie wiem jak będzie teraz. Póki co próbuje wierzyć, że dobrze. Tulę wszystkie 😘Melisandra lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach! 🤞🏻🍀
Karo tulę mocno, ale jeszcze nie puszczam kciuków 😚 -
Dziewczyny, u mnie póki co bardzo dobrze. Zarodek ma 4 mm, ale serduszka jeszcze nie było widać. Chyba sprzęt nie ogarniał, ale doktor powiedział, że mam za tydzień powtórzyć u swojego lekarza i już wtedy powinno wszystko być widać, ale na ten moment jest bardzo dobrze. Z usg mi wychodzi 6 tydzień i 1 dzień
Aneta8, Gisele, Alfa_Centauri, Melisandra, Selena, Malina1991 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2022, 17:35
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
dobuska wrote:Dziewczyny, u mnie póki co bardzo dobrze. Zarodek ma 4 mm, ale serduszka jeszcze nie było widać. Chyba sprzęt nie ogarniał, ale doktor powiedział, że mam za tydzień powtórzyć u swojego lekarza i już wtedy powinno wszystko być widać, ale na ten moment jest bardzo dobrze. Z usg mi wychodzi 6 tydzień i 1 dzień
Super! Trzymam kciuki, żeby za tydzień serduszko mocno już biło! 💛