Mamusie Luty 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Niutek, ja mam haxe ale na bardzo duży katar to dla mnie lepszy jest właśnie katarek do odkurzacza. Dużym minusem haxe jest to że żeby dobrze ciągnąć musi mieć silną baterie. Bateria po kilku użyciach jest już tak naprawdę do wymiany przy katarze. My mamy akumulatorki więc u nas w miarę się sprawdza.niutek87 wrote:Dziewczyny jaki aspirator do nosa elektryczny poleciłybyście? Te do odkurzacza odpadają.
Aczkolwiek jeśli masz większy budżet to chyba na rynku jest sporo lepszych niż ten.
jaina_proudmoore, niutek87 lubią tę wiadomość
16-01-2022 - synek💙 -
niutek87 wrote:Chodzi mi o taki, żeby dobrze ciągnał, bo jak chorowałam i mały w tym samym czasie to nie dałam rady mu odciągać tym zwykłym.
Znajoma ma nosiboo. Ponoć super. Ale drogi.
jaina_proudmoore, niutek87 lubią tę wiadomość
16-01-2022 - synek💙 -
Niutek ojej,co im dolega? Zdrówka ❤️ oby do wiosny
Daj znać jak się sprawdza
My mamy katarek do odkurzacza i taki co ciągnę ustami
Ten drugi to nadaje się do doraźnego wyciągnięcia kozy (po psiknieciu wodą morską)
A katarek używamy tylko w razie potrzeby,bo lekarz mówi,że zbyt częste odciąganie nakręca katar i trochę się to zapętla
No ale jak katar taki ,że oddychać nie można to co robić.... -
Kasiastaraczka wrote:Niutek ojej,co im dolega? Zdrówka ❤️ oby do wiosny
Daj znać jak się sprawdza
My mamy katarek do odkurzacza i taki co ciągnę ustami
Ten drugi to nadaje się do doraźnego wyciągnięcia kozy (po psiknieciu wodą morską)
A katarek używamy tylko w razie potrzeby,bo lekarz mówi,że zbyt częste odciąganie nakręca katar i trochę się to zapętla
No ale jak katar taki ,że oddychać nie można to co robić....
Znowu jakiś wirus z przedszkola. Starszy sobie radzi tylko lekki katar i sporadyczny kaszel. Pewnie w poniedziałek już pójdzie do przedszkola, bo od środy siedzi w domu. Młodszy gil po pas aż oczka przyropiały i kaszel, bo katar spływa na zewnątrz i po gardle.Najgorsze,że w nocy od kataru zakleja się nos.
Ja po ostatniej chorobie nie dam rady zassać kataru, a mój odkurzacz nie nadaje się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2023, 10:44
♥️ 2019
♥️ 2022
[*] Aniołek 7tc 08.2017
Starania od 08. 2013
Leczenie napro od 03.2017😀 -
Aspirator wypróbowany. Nie mam porównania do innych, ale ten wydaje się ok. Ściągnął podobnej ilości wydzielinę jak zwykłym tylko dużo szybciej. Zaleta taka,że bardzo cichy i młody da nos sobie odciągnąć bez problemu 🙂
Stokrotka 86, Kasiastaraczka, jaina_proudmoore lubią tę wiadomość
♥️ 2019
♥️ 2022
[*] Aniołek 7tc 08.2017
Starania od 08. 2013
Leczenie napro od 03.2017😀 -
Dziewczyny czy forum umarło? 😔
Mam pytanie może mi któraś odpowie jeszcze. Zastanawiam się, bo moja córcia śpi bardzo niespokojnie i zastanawiam się czy to norma. Bardzo się pręży na spaniu zawsze koło godz. 3 prostuje nóżki tak jakby się wyciągała i ruszą rączkami ale nie są to jakieś drgania, robi to wszystko bardzo często:( -
Raczej umarł już ten wątekInkaa85 wrote:Dziewczyny czy forum umarło? 😔
Mam pytanie może mi któraś odpowie jeszcze. Zastanawiam się, bo moja córcia śpi bardzo niespokojnie i zastanawiam się czy to norma. Bardzo się pręży na spaniu zawsze koło godz. 3 prostuje nóżki tak jakby się wyciągała i ruszą rączkami ale nie są to jakieś drgania, robi to wszystko bardzo często:(
Garść nas jest na grupie FB i tam się komunikujemy
Konsultowalas z fizjo? -

natomiast tego do odkurzacza młoda się boi. On jest na baterie