Mamusie Luty 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
niutek87 wrote:Dziewczyny jaki aspirator do nosa elektryczny poleciłybyście? Te do odkurzacza odpadają.
Aczkolwiek jeśli masz większy budżet to chyba na rynku jest sporo lepszych niż ten.jaina_proudmoore, niutek87 lubią tę wiadomość
16-01-2022 - synek💙 -
niutek87 wrote:Chodzi mi o taki, żeby dobrze ciągnał, bo jak chorowałam i mały w tym samym czasie to nie dałam rady mu odciągać tym zwykłym.
Znajoma ma nosiboo. Ponoć super. Ale drogi.jaina_proudmoore, niutek87 lubią tę wiadomość
16-01-2022 - synek💙 -
Niutek ojej,co im dolega? Zdrówka ❤️ oby do wiosny
Daj znać jak się sprawdza
My mamy katarek do odkurzacza i taki co ciągnę ustami
Ten drugi to nadaje się do doraźnego wyciągnięcia kozy (po psiknieciu wodą morską)
A katarek używamy tylko w razie potrzeby,bo lekarz mówi,że zbyt częste odciąganie nakręca katar i trochę się to zapętla
No ale jak katar taki ,że oddychać nie można to co robić....Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Niutek ojej,co im dolega? Zdrówka ❤️ oby do wiosny
Daj znać jak się sprawdza
My mamy katarek do odkurzacza i taki co ciągnę ustami
Ten drugi to nadaje się do doraźnego wyciągnięcia kozy (po psiknieciu wodą morską)
A katarek używamy tylko w razie potrzeby,bo lekarz mówi,że zbyt częste odciąganie nakręca katar i trochę się to zapętla
No ale jak katar taki ,że oddychać nie można to co robić....
Znowu jakiś wirus z przedszkola. Starszy sobie radzi tylko lekki katar i sporadyczny kaszel. Pewnie w poniedziałek już pójdzie do przedszkola, bo od środy siedzi w domu. Młodszy gil po pas aż oczka przyropiały i kaszel, bo katar spływa na zewnątrz i po gardle.Najgorsze,że w nocy od kataru zakleja się nos.
Ja po ostatniej chorobie nie dam rady zassać kataru, a mój odkurzacz nie nadaje się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2023, 10:44
♥️ 2019
♥️ 2022
[*] Aniołek 7tc 08.2017
Starania od 08. 2013
Leczenie napro od 03.2017😀 -
Aspirator wypróbowany. Nie mam porównania do innych, ale ten wydaje się ok. Ściągnął podobnej ilości wydzielinę jak zwykłym tylko dużo szybciej. Zaleta taka,że bardzo cichy i młody da nos sobie odciągnąć bez problemu 🙂
Stokrotka 86, Kasiastaraczka, jaina_proudmoore lubią tę wiadomość
♥️ 2019
♥️ 2022
[*] Aniołek 7tc 08.2017
Starania od 08. 2013
Leczenie napro od 03.2017😀 -
Dziewczyny czy forum umarło? 😔
Mam pytanie może mi któraś odpowie jeszcze. Zastanawiam się, bo moja córcia śpi bardzo niespokojnie i zastanawiam się czy to norma. Bardzo się pręży na spaniu zawsze koło godz. 3 prostuje nóżki tak jakby się wyciągała i ruszą rączkami ale nie są to jakieś drgania, robi to wszystko bardzo często:( -
Inkaa85 wrote:Dziewczyny czy forum umarło? 😔
Mam pytanie może mi któraś odpowie jeszcze. Zastanawiam się, bo moja córcia śpi bardzo niespokojnie i zastanawiam się czy to norma. Bardzo się pręży na spaniu zawsze koło godz. 3 prostuje nóżki tak jakby się wyciągała i ruszą rączkami ale nie są to jakieś drgania, robi to wszystko bardzo często:(
Garść nas jest na grupie FB i tam się komunikujemy
Konsultowalas z fizjo?Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -