Mamusie Luty 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny ! A mnie dzis naszły jakieś głupie myśli... 🤦🤦 Oby do jutrzejszej bety.Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
dobuska wrote:Ja za to wczoraj pisałam Wam, że mdłości mam lekkie, a po południu myślałam, że się wykoncze taka zgaga i mdłości. 🙈🤣
Jak to mówią - be careful what you wish for 🤣
Ja sie witam w 7 tygodniu. Wskoczyłam na nowy poziom zmęczenia 😴😴
Już bym chciała jutro żeby wiedzieć na czym stoję....dobuska lubi tę wiadomość
-
Krejzi_cat_lejdi wrote:Jak to mówią - be careful what you wish for 🤣
Ja sie witam w 7 tygodniu. Wskoczyłam na nowy poziom zmęczenia 😴😴
Już bym chciała jutro żeby wiedzieć na czym stoję....
W siódmym to ja jestem -
nick nieaktualnydobuska wrote:Tak, a i tak głupi umiera:D. Lekarze operują tygodniami skończonymi, ale ogólnie liczy się tygodnie zaczęte. Wiec jesteście jeszcze starsi
Matko, ja właśnie nie wiem co mówić jak mnie ktoś pyta, jedna apka pokazuje 7 tygodni, jedna 8, bądź tu mądra 😂
Tez wiec powtarzam za lekarką, że to 7, teraz będę precyzować 😁 -
Gisele wrote:Matko, ja właśnie nie wiem co mówić jak mnie ktoś pyta, jedna apka pokazuje 7 tygodni, jedna 8, bądź tu mądra 😂
Tez wiec powtarzam za lekarką, że to 7, teraz będę precyzować 😁Aneta8, Gisele lubią tę wiadomość
-
Mi coś suwaczek źle policzył 🤔 dziś pokazuje 6+1 a to było wczoraj.
Co do jedzenia mam to samo! Ciągle jestem głodna, a na nic nie mam ochoty. Idzie się wykończyć 🤦🏼♀️
Innych dolegliwości nadal brak. A przepraszam, bywam jeszcze nerwowa, ale to z głodu 😂 -
A mi chyba zaczynają się mdłości . O ile to nie za wcześnie.. ale mam taką gule w gardle i muli mnie na żołądku. Piję smoothie aby nie dopuścić do uczucia glodu .. a może sobie wmawiam 🤷🤦🤣🤣Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Evelle28 wrote:A mi chyba zaczynają się mdłości . O ile to nie za wcześnie.. ale mam taką gule w gardle i muli mnie na żołądku. Piję smoothie aby nie dopuścić do uczucia glodu .. a może sobie wmawiam 🤷🤦🤣🤣
Czasem niedobrze jest z głodu właśnie, więc lepiej zawsze mieć coś pod ręka do przegryzienia
Mi mdłości na razie zdarzyły się ze 3 razy rano i ostatnio mnie strasznie zmulił zapach kociego żarcia 🙊 -
Aneta8 wrote:Czasem niedobrze jest z głodu właśnie, więc lepiej zawsze mieć coś pod ręka do przegryzienia
Mi mdłości na razie zdarzyły się ze 3 razy rano i ostatnio mnie strasznie zmulił zapach kociego żarcia 🙊Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Też mam już poranne mdłości, nawet zaliczyłam pierwszego pawia mój syn wstaje codziennie rano po 5 i muszę się nic zająć, nosić na rękach, bawić, gonić i sto razy pod rząd zdejmować ze stołu albo ze schodów. Jak sobie pomyślę, że w poprzedniej ciąży narzekałam na leżenie na kanapie przy netflixie i głaskaniu się całymi dniami po brzuchu to mi się chce z siebie śmiać Nie wiem jak to będzie, będę chyba musiała kogoś poprosić o pomoc, tym bardziej, że jeszcze zdalnie pracuję.
Ktoś ma dzisiaj wizytę? Ja idę jutro wieczorem, jestem podekscytowana ale pozytywnie
Jeheria lubi tę wiadomość
-
Alfa_Centauri wrote:Też mam już poranne mdłości, nawet zaliczyłam pierwszego pawia mój syn wstaje codziennie rano po 5 i muszę się nic zająć, nosić na rękach, bawić, gonić i sto razy pod rząd zdejmować ze stołu albo ze schodów. Jak sobie pomyślę, że w poprzedniej ciąży narzekałam na leżenie na kanapie przy netflixie i głaskaniu się całymi dniami po brzuchu to mi się chce z siebie śmiać Nie wiem jak to będzie, będę chyba musiała kogoś poprosić o pomoc, tym bardziej, że jeszcze zdalnie pracuję.
Ktoś ma dzisiaj wizytę? Ja idę jutro wieczorem, jestem podekscytowana ale pozytywnie
Wymiotować, to jeszcze nie wymiotowałam. Oby tak zostało, bo spekulujące w pracy koleżanki będą już niemal pewne.
A Ty chyba sama dzisiaj wizytujesz. To pierwszy raz, tak? Bo mi się jeszcze myli.
Ja mam jutro i aż nie mogę o tym myśleć.Alfa_Centauri lubi tę wiadomość
-
Nie, ja mam wizytę dopiero jutro. Tydzień temu było widać tylko zarodeczek Tez mi się jeszcze mylą niektóre dziewczyny bo podczytuję forum z doskoku i jeszcze się nie zaaklimatyzowałam
Też masz w pracy takie wścibskie flądry jak ja? Przez wiele lat jak nie mogłam zajść w ciążę to przy każdej możliwej okazji życzyły mi ślicznego bobaska i pytały, czemu tak długo zwlekałam, że zamiastnpodróżować to trzeba się brać za rodzinę, że jeszcze będę żałować i że po 30/tce dzieci rodzą się chore i słabe. Taka mentalność Zmieniłam pracę kilka lat temu a do tej pory dostaję od nich życzenia typu „żeby zajączek wielkanocny przyniósł mi wreszcie upragnione dzieciątko” -
Alfa_Centauri wrote:Nie, ja mam wizytę dopiero jutro. Tydzień temu było widać tylko zarodeczek Tez mi się jeszcze mylą niektóre dziewczyny bo podczytuję forum z doskoku i jeszcze się nie zaaklimatyzowałam
Też masz w pracy takie wścibskie flądry jak ja? Przez wiele lat jak nie mogłam zajść w ciążę to przy każdej możliwej okazji życzyły mi ślicznego bobaska i pytały, czemu tak długo zwlekałam, że zamiastnpodróżować to trzeba się brać za rodzinę, że jeszcze będę żałować i że po 30/tce dzieci rodzą się chore i słabe. Taka mentalność Zmieniłam pracę kilka lat temu a do tej pory dostaję od nich życzenia typu „żeby zajączek wielkanocny przyniósł mi wreszcie upragnione dzieciątko”
Mam w pracy wścibskie koleżanki. Wypytują te, które coś wiedzą i męczy je to, że nikt im nie chce powiedzieć, jak to ze mną jest. Ja kiedyś powiedziałam jednej koleżance, że nie chcę takich życzeń na wigiliach firmowych i chyba przekazała, ale teraz jak miałam dużo wolnego przez procedury i wróciłam to podpytują za moimi plecami czy jestem w ciąży.
Ehhh -
Ja mam dziś wizytę 🙂, pewnie dam znać późnym wieczorem bo dopiero na 21.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2021, 15:14
Jeheria, dobuska, Aneta8 lubią tę wiadomość
1 IVF 2021
maj 2021 przygotowanie do transferu
BHCG 9dpt 42
BHCG 11dpt 89
BHCG 13dpt 270 -
Alfa_Centauri wrote:Też mam już poranne mdłości, nawet zaliczyłam pierwszego pawia mój syn wstaje codziennie rano po 5 i muszę się nic zająć, nosić na rękach, bawić, gonić i sto razy pod rząd zdejmować ze stołu albo ze schodów. Jak sobie pomyślę, że w poprzedniej ciąży narzekałam na leżenie na kanapie przy netflixie i głaskaniu się całymi dniami po brzuchu to mi się chce z siebie śmiać Nie wiem jak to będzie, będę chyba musiała kogoś poprosić o pomoc, tym bardziej, że jeszcze zdalnie pracuję.
-
Ja tez mam takiego ruchliwego osobnika na stanie. Nie wyobrazam sobie jak bede za nim ganiac z brzuchem wielkosci arbuza 🙈
Jeheria lubi tę wiadomość
-
Jestem po wizycie jest ❤️, wszystko dobrze, uff, kolejna wizyta za 3 tygodnie, i możemy jechać na krótkie wakacje 🙂
Kciuki ✌️ za jutrzejsze wizytyMorwa, dobuska, Aneta8, Krejzi_cat_lejdi, Melisandra, Alfa_Centauri, Jeheria, Nikodemka lubią tę wiadomość
1 IVF 2021
maj 2021 przygotowanie do transferu
BHCG 9dpt 42
BHCG 11dpt 89
BHCG 13dpt 270