Mamusie Luty 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Karo123 wrote:Czekamy, w sumie pęcherzyk ciążowy ma 12 mm wiec jeszcze nie spełnia definicji pustego jaja, ale Pani Doktor powiedziała szczerze jakie wg niej są rokowania patrząc na poprzednie usg i aktualne, oraz to ze mamy pewność kiedy była owulacja. Właśnie to puste jajo bardzo mnie boli... czuje się jakbym sobie ta ciąże wymyśliła, w zasadzie dziś trudno mi powiedzieć ze „byłam w ciąży”, wydaje mi się ze nigdy w niej nie byłam, strasznie to trudne.
Nadal trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny wizytujące. Mam nadzieje ze Wasze ciąże będą się pięknie rozwijać ✊ -
Mam wyniki
Beta 132
Progesteron 20,32 przyrost 88% 😍😍dobuska, Malina1991, Selena, Morwa, Jeheria, Gisele, Aneta8, Nikodemka lubią tę wiadomość
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Karo123 wrote:Czekamy, w sumie pęcherzyk ciążowy ma 12 mm wiec jeszcze nie spełnia definicji pustego jaja, ale Pani Doktor powiedziała szczerze jakie wg niej są rokowania patrząc na poprzednie usg i aktualne, oraz to ze mamy pewność kiedy była owulacja. Właśnie to puste jajo bardzo mnie boli... czuje się jakbym sobie ta ciąże wymyśliła, w zasadzie dziś trudno mi powiedzieć ze „byłam w ciąży”, wydaje mi się ze nigdy w niej nie byłam, strasznie to trudne.
Nadal trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny wizytujące. Mam nadzieje ze Wasze ciąże będą się pięknie rozwijać ✊
Nie było pęcherzyka żółtkowego?
-
dobuska wrote:Dziewczyny, u mnie póki co bardzo dobrze. Zarodek ma 4 mm, ale serduszka jeszcze nie było widać. Chyba sprzęt nie ogarniał, ale doktor powiedział, że mam za tydzień powtórzyć u swojego lekarza i już wtedy powinno wszystko być widać, ale na ten moment jest bardzo dobrze. Z usg mi wychodzi 6 tydzień i 1 dzień
Dobuska ✊✊
My od dzisiaj nad morzem, ale wyjedziemy dopiero wieczorem, bo takie upały, że masakra a nie chce jechać z klimatyzacja, no ostatnio się załatwiłam, była angina.
Dobrego tygodnia dziewczyny, udanych wizyt❤️1 IVF 2021
maj 2021 przygotowanie do transferu
BHCG 9dpt 42
BHCG 11dpt 89
BHCG 13dpt 270 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2022, 17:35
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2022, 17:35
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
Karo123 wrote:Owulacja 14 dc (potwierdzona monitoringiem). Pierwszy cien na teście 11dpo, 12 dpo beta 10 a 14 dpo beta 33,4 - wiec pozna implantacja tez raczej odpada, oraz jakaś druga późniejsza owulacja bo jednak mam potwierdzone kiedy beta zaczęła rosnąć. Tak usg było wczoraj czyli 6+5, Pęcherzyka żółtkowego niestety nie było, a wiem ze to zle... Jakby był to mogłabym mieć choć cien nadzei jeszcze
Mam nadzieję że życie Cię jeszcze pozytywnie zaskoczony.
-
Ja już pod gabinetem, oczywiście jest opóźnienie
Krejzi gratuluję serduszka, Dobuska super że wszystko układa się książkowo
Karo, bardzo mi przykro. Miałam taką samą sytuację w pierwszej ciąży, dla mnie to nigdy nie było żadne puste jajo tylko ukochane i wyczekane dzieciątko, więc tak cię bardzo rozumiem. Trzymaj się.dobuska, Selena lubią tę wiadomość
-
Karo123 wrote:Nawet nie chodzi o zarodek, nie było nawet pęcherzyka zółtkowego a to on pojawia się szybiej niz zarodek. Szukała bardzo długo i dokładnie bo tez miała nadzieje ze gdzieś się ukrywa. Sprzęt dobry i specjalistka również bardzo dobra, mam do niej duże zaufanie bo to bardzo mądra doświadczona kobieta
-
Alfa_Centauri wrote:Ja już pod gabinetem, oczywiście jest opóźnienie
Krejzi gratuluję serduszka, Dobuska super że wszystko układa się książkowo
Karo, bardzo mi przykro. Miałam taką samą sytuację w pierwszej ciąży, dla mnie to nigdy nie było żadne puste jajo tylko ukochane i wyczekane dzieciątko, więc tak cię bardzo rozumiem. Trzymaj się.Alfa_Centauri lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Chciałabym dołączyć do Waszej grupy, dziś ujrzałam dwie kreseczki.
Nasza historia jest dość pokręcona. W pierwszą ciąże zaszliśmy za 1 razem, nasz synek ma teraz prawie 2 lata. Jak miał 9mcy postanowiliśmy postarać się o rodzeństwo. Tym razem nie było łatwo, staraliśmy się prawie 10cykli, testy owulacyjnych, mierzenie temp, badania, branie hormonów. Odpuściliśmy, zmieniłam prace poukładałem sobie w głowie, ze to nie był dobry czas na dziecko. Zaczęłam żyć nowymi planami a tu nagle niespodzianka, okres mi się spóźnił, dwóch kresek nawet nie brałam pod uwagę. Nawet ❤️ Aż tyle nie mielimy w tym m-cu. Życie jest przewrotne 😍 jestem w szoku 🥰Evelle28, Aneta8, dobuska, Selena, Krejzi_cat_lejdi lubią tę wiadomość
8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
Gratuluje pomyslnych wizyt i bardzo mi przykro Karo, chociaz wierzymy do konca 💜
Bardzo Wam zazdroszcze, ze jestescie juz na etapie usg. Ja mam pierwsza wizyte 30.06, bedzie wtedy 6+2.
Chcialabym juz wiedziec cokolwiek, bo nie potrafie sie w pelni cieszyc ta ciaza, opierajac sie tylko na becie.
-
Karo123 wrote:Owulacja 14 dc (potwierdzona monitoringiem). Pierwszy cien na teście 11dpo, 12 dpo beta 10 a 14 dpo beta 33,4 - wiec pozna implantacja tez raczej odpada, oraz jakaś druga późniejsza owulacja bo jednak mam potwierdzone kiedy beta zaczęła rosnąć. Tak usg było wczoraj czyli 6+5, Pęcherzyka żółtkowego niestety nie było, a wiem ze to zle... Jakby był to mogłabym mieć choć cien nadzei jeszcze
9dpo 3,7
10dpo 22,8
12dpo 110
15dpo 351,9
17dpo 673,8
19dpo 1434
25dpo pusty pecherzyk w macicy, brak zarodka brak ciałka żółtego
26dpo 18657
36dpo 98764
37dpo zarodek z bijącym sercem
Wiem, że u Ciebie jest wszytko nieco dalej i to działa na niekorzyść.. ale ja wciąż wierzę i czekam na kolejną Twoją wizytę.dobuska lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Gratuluje pomyslnych wizyt i bardzo mi przykro Karo, chociaz wierzymy do konca 💜
Bardzo Wam zazdroszcze, ze jestescie juz na etapie usg. Ja mam pierwsza wizyte 30.06, bedzie wtedy 6+2.
Chcialabym juz wiedziec cokolwiek, bo nie potrafie sie w pelni cieszyc ta ciaza, opierajac sie tylko na becie.