Mamusie Luty 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Warszawianka, cieszę się, że po badaniach wszystko dobrze!
W sumie w naszym pliku, można dorobić dodatkową zakładkę z polecanymi stronami, rzeczami itd. w sumie w gąszczu naszych wiadomości to się gubi, zwłaszcza jak ktoś nie jest na bieżącoMorwa, dałoby radę? Ty jesteś ogarnięta w temacie
Idigi ja akurat nie chciałam czarnego wózka, ale to tak jak piszą dziewczyny, kwestia gustu
Dobuska, biedny ten Twój psiunio, dobrze, że mama przyjedzie z pomocą!
Widzimy się zaraz na webinarze?
Negra, ja również nie planuję na razie pościeli. Kupię rożek i śpiworek i zobaczę w czym Maksiowi będzie wygodniej spać. Urocza ta Twoja psinkaJa też nigdy nie mam serca przeganiać moich kotów
jaina_proudmoore, dobuska, Warszawianka, Morwa, Gosia Rumi lubią tę wiadomość
-
Mi też czarne wózki się bardzo podobają, choć sama mam beżowy.
Dobuska ile trzeba czekać na dostawę laktatora? Wczoraj padłam po 21 i nie zamówiłam. O 19 byłam w domu od 6:40 rano. Miałam 2 wizyty.
Młody waży 393g i wszystko ok. Potem endokrynolog. Tsh podskoczyło do 3,4 więc większa dawka 125 eutyrox
Kurcze noo zaczynam się stresować wyprawka tak gonicie
Chyba czas iść na strych...
Czytałam nt poduszek do karmienia i polecano motherhood fasolkę więc kupiłam, ciekawe czy będzie ok.
Hehe Jaina niestety myślę że każda matka to zombie 😅 ja do tej pory często 😵
Aga taki synek to skarbmam nadzieję że mój też chociaż trochę będzie mi na swój sposób pomagał 😅
Stokrotka 86, Aneta8, jaina_proudmoore, Aga12345, Gosia Rumi, Alfa_Centauri lubią tę wiadomość
-
Jeśli chodzi Wam o laktator z Neno, to ja zamawiałam przedwczoraj po 22, a dziś będzie kurier z paczka.
jaina_proudmoore, Jeheria, dobuska lubią tę wiadomość
Wspólne starania: styczeń 2020
IVF: start 4 kwietnia 2021
punkcja: 16 kwietnia - pobrano 8 oocytów 👍
21.04.21 - 5 mrozaczków (4.1.1, 4.1.1, 4.2.2, 4.2.3, 5.2.2) ❄️❄️❄️❄️❄️
19.05 - FET - blaska 4.1.1. zostań z nami Kropeczku 🙏🏻
24.05 - 5dpt: beta - 7,25 ; prog - 8,87 🙏🏻
26.05 - 7dpt: beta - 32,34 ; prog - 9,82 ✊
28.05 - 9dpt: beta - 71,41, prog - 10,66
31.05 - 12dpt: beta - 224,9, prog - 9,83
02.06 - 14 dpt: beta 472,6, prog - 11,7
13.06 - Wielki człowiek ma 5,1 mm i ❤️
28.07 - prenatalne + nifty - zdrowy synek 💙 -
Jeheria- super, że po badaniach wszystko ok 🙂/ mi tez ostatnio Tsh skoczyło, ale potem spadło dzięki dawce wyższej. Teraz co miesiąc będę sprawdzać przy okazji robienia morfologii. 🙂/ oby ten sterylizator był w listopadzie dostępny 🙏/ ja chwilami myśle, że nie zdążę. Chwilami mnie nachodzi myśl, że czegoś nie kupię a czasem wręcz przeciwnie - kupię za dużo 🤣🙉Lista wyprawkowa jest dość długa, dużo drobiazgów jest na niej. 🙂💪ale damy radę, kto jak nie my 😁🏆
dobuska, Gosia Rumi lubią tę wiadomość
-
Cześć kochane jak tam samopoczucie . Umnie maluch coraz bardziej daje znać o sobie za tydzień kolejne usg w szpital
i wizyta z angielskim ginekologiem .. Appka dzisaj pokazała ze 6 miesiąc właśnie się zaczol strasznie mi to szybko leci czemu 😘🥺❤️Jak tam zakupy ja wpadłam w szał zakupowy jak to moja połowa mówi . Ale wszystko prawie z drugiej ręki . Mam już laktator , łóżeczko . Zamówiłam w Polsce pościel kokon i takie tam pierdolki .. ciuszków tez już mam trochę . 💙
jaina_proudmoore, Jeheria, dobuska, Negra85, Kasiastaraczka, Aneta8, Aga12345, Morwa, Gosia Rumi lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dziewczyny, pamiętam, że któraś z Was wspominała o szkole rodzenia online od Zaufaj Położnej. Czy ktoś się będzie decydował? Ja chyba tak. U mnie w szpitalu zajęcia są dopiero od 30 tygodnia. Do tego jeszcze okres świąteczny, więc za dużo bym nie pochodziła. A styczeń to takie nie wiadomo co, bo w sumie można już rodzic 😀
jaina_proudmoore lubi tę wiadomość
Wspólne starania: styczeń 2020
IVF: start 4 kwietnia 2021
punkcja: 16 kwietnia - pobrano 8 oocytów 👍
21.04.21 - 5 mrozaczków (4.1.1, 4.1.1, 4.2.2, 4.2.3, 5.2.2) ❄️❄️❄️❄️❄️
19.05 - FET - blaska 4.1.1. zostań z nami Kropeczku 🙏🏻
24.05 - 5dpt: beta - 7,25 ; prog - 8,87 🙏🏻
26.05 - 7dpt: beta - 32,34 ; prog - 9,82 ✊
28.05 - 9dpt: beta - 71,41, prog - 10,66
31.05 - 12dpt: beta - 224,9, prog - 9,83
02.06 - 14 dpt: beta 472,6, prog - 11,7
13.06 - Wielki człowiek ma 5,1 mm i ❤️
28.07 - prenatalne + nifty - zdrowy synek 💙 -
nick nieaktualny
-
dobuska wrote:Kasiu mój piesek jest chory i robi już pod siebie. Muszę ją znosić, owiniętą matą, żeby po prostu doniosła na dwor.
Kupiłam laktator neno bueno. Skorzystałam w tej promocji na ich stronie.
Negra mam podobne odczucia.
Super zakup ten laktator,ja się jeszcze zastanawiam czy wziąć medele czy może jakiś innydobuska lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Witajcie kochane! Nie dam rady Was nadrobić 😢 mam nadzieję że u Was i u Waszych Maluchów wszystko w porządku, mocno trzymam za to kciuki ❤
Ja wyszłam w poniedziałek ze szpitala, lekarze zrobili mi szereg badań żeby sprawdzić krzepliwość krwi,części wyników jeszcze nie mam te które mam wyszły w normie. Na krwiaka podowodniowego nie mogą nic poradzić poza cykloamina i leżeniem. Cześć tego krwiaka prawdopodobnie wylała się do owodni i nawet gdyby się coś działo to nic nie zrobią bo to dopiero 20tc i takiego maluszka nie da się uratować więc nie pozostaje nic innego tylko czekać... W poniedziałek mam wizytę u mojej ginekolog zobaczę jaki będzie miała dalszy plan, czuje się jak tykająca bomba.🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Dziewczyny, czytam Was i już za tymi rzeczami dla maluchów nią nadążam 😁 za dużo tego dla mnie😉
Dzisiaj mam wizytę u diabetolog- zawsze- nie wiem w sumie czemu- się stresuję 😁
Kochane,mam rozkminy jeśli chodzi o echo serca płodu🙁 mój dr zalecił mi konkretne miejsce jego wykonania i konkretnego lekarza. W końcu udało mi się skontaktować z tą poradnia, bo jest mega oblegana i okazało się że ten lekarz idzie na urlop. I jedynym dniem w którym może mnie przyjąć jest dzień gdy mam szkole rodzenia. I umówiłam się do innego lekarza... Bo do szkoły rodzenia zapisałam się już 2 mce temu i nie mam za bardzo jak jej przełożyc. A tak musiałabym olać całe zajęcia. Sama już nie wiem czy dobrze zrobiłam. Ale w sumie nie rozumiem czemu skoro jedynym wskazaniem u mnie do echo jest cukrzyca miałabym iść tylko do tego jednego, jedynego lekarza...
Karo, trzymam kciuki za Ciebie i malucha...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2021, 11:52
16-01-2022 - synek💙 -
Kasiastaraczka wrote:Ojej rozumiem,no takimi staruszkami to trzeba się opiekować jak małymi dziećmi. Dobrze, że mam przyjedzie i Ci pomoże 🥰
Super zakup ten laktator,ja się jeszcze zastanawiam czy wziąć medele czy może jakiś inny. Niektóre rzeczy są jeszcze w foliach .. trafiło mi się jak ślepej kurze ziarno bo cały taki zestaw nowy w sklepie kosztuje koło 400funtow z dwoma stanikami a ja zapłaciłam 135 za wszystko tak to napewno nie było by mnie stać na takie szaleństwo 😂😂
Gosia Rumi lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
KaroKaro wrote:Witajcie kochane! Nie dam rady Was nadrobić 😢 mam nadzieję że u Was i u Waszych Maluchów wszystko w porządku, mocno trzymam za to kciuki ❤
Ja wyszłam w poniedziałek ze szpitala, lekarze zrobili mi szereg badań żeby sprawdzić krzepliwość krwi,części wyników jeszcze nie mam te które mam wyszły w normie. Na krwiaka podowodniowego nie mogą nic poradzić poza cykloamina i leżeniem. Cześć tego krwiaka prawdopodobnie wylała się do owodni i nawet gdyby się coś działo to nic nie zrobią bo to dopiero 20tc i takiego maluszka nie da się uratować więc nie pozostaje nic innego tylko czekać... W poniedziałek mam wizytę u mojej ginekolog zobaczę jaki będzie miała dalszy plan, czuje się jak tykająca bomba.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
KaroKaro tak mi przykro kochana, że tyle stresów już za Tobą i jeszcze przed Tobą 😔 jesteś bardzo dzielna, wiem że dasz radę i wierzę, że wszystko dobrze się skończy ❤️ Wysyłam dużo ciepłych myśli.
-
Jeheria wrote:Mi też czarne wózki się bardzo podobają, choć sama mam beżowy.
Dobuska ile trzeba czekać na dostawę laktatora? Wczoraj padłam po 21 i nie zamówiłam. O 19 byłam w domu od 6:40 rano. Miałam 2 wizyty.
Młody waży 393g i wszystko ok. Potem endokrynolog. Tsh podskoczyło do 3,4 więc większa dawka 125 eutyrox
Kurcze noo zaczynam się stresować wyprawka tak gonicie
Chyba czas iść na strych...
Czytałam nt poduszek do karmienia i polecano motherhood fasolkę więc kupiłam, ciekawe czy będzie ok.
Hehe Jaina niestety myślę że każda matka to zombie 😅 ja do tej pory często 😵
Aga taki synek to skarbmam nadzieję że mój też chociaż trochę będzie mi na swój sposób pomagał 😅
-
KaroKaro wrote:Witajcie kochane! Nie dam rady Was nadrobić 😢 mam nadzieję że u Was i u Waszych Maluchów wszystko w porządku, mocno trzymam za to kciuki ❤
Ja wyszłam w poniedziałek ze szpitala, lekarze zrobili mi szereg badań żeby sprawdzić krzepliwość krwi,części wyników jeszcze nie mam te które mam wyszły w normie. Na krwiaka podowodniowego nie mogą nic poradzić poza cykloamina i leżeniem. Cześć tego krwiaka prawdopodobnie wylała się do owodni i nawet gdyby się coś działo to nic nie zrobią bo to dopiero 20tc i takiego maluszka nie da się uratować więc nie pozostaje nic innego tylko czekać... W poniedziałek mam wizytę u mojej ginekolog zobaczę jaki będzie miała dalszy plan, czuje się jak tykająca bomba. -
Stokrotka 86 wrote:Dziewczyny, czytam Was i już za tymi rzeczami dla maluchów nią nadążam 😁 za dużo tego dla mnie😉
Dzisiaj mam wizytę u diabetolog- zawsze- nie wiem w sumie czemu- się stresuję 😁
Kochane,mam rozkminy jeśli chodzi o echo serca płodu🙁 mój dr zalecił mi konkretne miejsce jego wykonania i konkretnego lekarza. W końcu udało mi się skontaktować z tą poradnia, bo jest mega oblegana i okazało się że ten lekarz idzie na urlop. I jedynym dniem w którym może mnie przyjąć jest dzień gdy mam szkole rodzenia. I umówiłam się do innego lekarza... Bo do szkoły rodzenia zapisałam się już 2 mce temu i nie mam za bardzo jak jej przełożyc. A tak musiałabym olać całe zajęcia. Sama już nie wiem czy dobrze zrobiłam. Ale w sumie nie rozumiem czemu skoro jedynym wskazaniem u mnie do echo jest cukrzyca miałabym iść tylko do tego jednego, jedynego lekarza...
Karo, trzymam kciuki za Ciebie i malucha...
Stokrotka, jeśli chciałabyś znać moje zdanie, to poszłabym do tego konkretnego lekarza, a do szkoły rodzenia zadzwoniłabym, przeprosiłabym i powiedziałabym, ze niestety na pierwszym spotkaniu mnie nie będzie.Stokrotka 86, Aga12345, jaina_proudmoore, Gosia Rumi lubią tę wiadomość