Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, jaki materac polecacie już dla 10 mc dziecka? Muszę wymienic. Warto kupować jeszcze kokos? Zastanawiam się nad lateksem bądz lateks-kokos lub gryka-kokos.Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
Apropo ząbkowania. U nas 8. Wszystkie 1 i 2ki. Czyli teraz czwórki pójdą? Od wczoraj jest mega marudny i niestety czasem doprowadza mnie to do szału 😕 aż się boję. W nocy popłakuje, wierci się, przesypiam zaledwie 5 godzin w kawałkach.Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
U nas starsza mimo że ma 2 lata od września idzie do przedszkola, powiedzieli że jak jest odpieluszkowana i sama je, to chętnie wezmą. I też już się steruje czy się zaklimatyzuje . A do Gabrysi szukamy niani i powiem Wam że jest z tym tragedia... Tak trudno znaleźć kogoś na dłuższy czas, a niektóre Panie są tak niepoważne że ręce opadająkasia1518
-
kasia1518 wrote:U nas starsza mimo że ma 2 lata od września idzie do przedszkola, powiedzieli że jak jest odpieluszkowana i sama je, to chętnie wezmą. I też już się steruje czy się zaklimatyzuje . A do Gabrysi szukamy niani i powiem Wam że jest z tym tragedia... Tak trudno znaleźć kogoś na dłuższy czas, a niektóre Panie są tak niepoważne że ręce opadają
-
wiktoriaa wrote:Sama pracowałam jako niania i wiem jak to jest. Najlepiej kogoś sprawdzonego bo teraz to małolaty chcą dorobić A wydaje im się że opieka nad dzieckiem to bułka z masłem. Strach zostawić dziecko
Jutro mamy mieć 27latke na 1.5tyg na próbę.kasia1518
-
Ja mam problem z nianiami też, bo chcę znaleźć kogoś ale dorywczo, dwa weekendy w miesiącu plus kilka h w tygodniu... Ciężko jest. Bo to nie jest stała robota nigdy też opiekunki Ala nie miała, więc boję się strasznie zostawić z kimś syna...Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
wiktoriaa wrote:Kasia jak nowa niania się sprawdziła?
ammarylis, wiktoriaa, moni05 lubią tę wiadomość
kasia1518
-
Dreamer wrote:Czy Wasze dzieci śpią spokojnie ? Moj się wije, turla po łóżku, popłakuje. To nie zeby napewno. Nie wiem o co chodzi
-
Dziewczyny może ten temat już się pojawił ale nie jestem w stanie odszukać . Polećcie jakąś lekką, wygodną dla dziecka spaceròwkę. Niby mam po synu od xlandera i jest o.k. ale ciągle chowanie jej do auta mnie dobija...myślałam o Greentom classic albo Cybex balios S. Ma któraś z Was i może coś powiedzieć na ich temat?
-
O matko, czy tylko moje dziecko śpi max do 5? 😐